Minelūše @ 28.11.2022 15:24Dž. Spotu mīlu skatīties, bet 2 stundas uz Kiviču tērēt nenāk ne prātā. Ja nu kāds noskatīsies, iemetiet tās pērles, ko viņš tur izspļaus.
Tusnelda @ 28.11.2022 16:22
Mazliet paskatījos, garlaicīga un ļurīga intervija. Ļurīga tajā nozīmē, ka Džilindžers tāds kā bez nagiem, jautājumi maigi, runas stils lēni peldošs . Vai tiešām mīž no Kiviča??
Mazliet paskatījos, garlaicīga un ļurīga intervija. Ļurīga tajā nozīmē, ka Džilindžers tāds kā bez nagiem, jautājumi maigi, runas stils lēni peldošs . Vai tiešām mīž no Kiviča??
vivii @ 28.11.2022 17:57
Džilis tajā intervijā knapi tika pie vārda, lai uzdotu nākamo jautājumu, viņam nācās Kivi, bez maz vai katru reizi pārtraukt. Kivis vārijās kā putras katls, vispār bez apstājas vai kaut kādas cieņas pret intervētāju ??
Bet man patika tas, ka Džilis viņam iemeta acīs, ka Kivis bieži pārstāstot vienu stāstu, vienmēr piepušķojot. Un vēl iemeta acīs, ka Kivis pats kaifo no tā hype un barojas no tā. Tā arī pateica, ka ja reiz abi esat ar Lieni tik iemīlējušies, tad jums būtu pie kājas, kas notiek apkārt un ko runā.
Ha ha Madara muti neatvēra,Madara kāju nepacēla! Tas IR PIRMAIS RAIDIJUMS! Un mēs jau nosakām,ka neizdevies pasākums? Zemiski! Madara ar Jāni,dara un mēģina? Nevis kā Kivičpāris,nedara NEKO! Tik tup uz citu kakliem! Ko tad viņiem vajadzēja tajā raidījumā darīt? Aplikt kādu? Tam mums ir Kivis ar pleksti!Maija5555 @ 28.11.2022 12:54ha ha Nu Madara tur vispaar muti gandriiz neatveera ? kaut kaa neizskataas paaraak izdevies shis vinju projekts. Uzaicina 2 viesus, bet lielaakoties Sniedzaans runaa kaa vinjam ar Madaru bija ir un kaa gribeetu . Vienkaarshi whaaat ? ?
kuranavliene @ 28.11.2022 19:37Ha ha Madara muti neatvēra,Madara kāju nepacēla! Tas IR PIRMAIS RAIDIJUMS! Un mēs jau nosakām,ka neizdevies pasākums? Zemiski! Madara ar Jāni,dara un mēģina? Nevis kā Kivičpāris,nedara NEKO! Tik tup uz citu kakliem! Ko tad viņiem vajadzēja tajā raidījumā darīt? Aplikt kādu? Tam mums ir Kivis ar pleksti!
es nē @ 28.11.2022 19:41Lienes cimdi raidījumā ? 42 gados ? un solistes vai dziedātājas titulu viņa droši var izņemt no sava CV ?
sniedzaan , tas tu ? 🤭 Jaa pirmais raidiijums , bet Ja jau Tu uz to ej un veelies to raidiijumu , tad nu pashai tomer arii ir jaaiesaistaas , ne ?kuranavliene @ 28.11.2022 19:37Ha ha Madara muti neatvēra,Madara kāju nepacēla! Tas IR PIRMAIS RAIDIJUMS! Un mēs jau nosakām,ka neizdevies pasākums? Zemiski! Madara ar Jāni,dara un mēģina? Nevis kā Kivičpāris,nedara NEKO! Tik tup uz citu kakliem! Ko tad viņiem vajadzēja tajā raidījumā darīt? Aplikt kādu? Tam mums ir Kivis ar pleksti!
elfa* @ 28.11.2022 22:45Jau tās intervijas apraksta sākums liek domāt, ka Andris maļ to pašu, ko jau ntos gadus malis visur - kā visi ir tik ļauni un uzbrūk, ''kad tu izvēlies mīlestību''. Par savu 7 izmēru krānu diez nestāstīja? as viņam arī tāds ejošais stāsts, ko gadiem visur stāstīt. Es zinu, ka es mēdzu skatīties ''Slavenības bez filtra'', bet tam šovam nav 2h gara sērija. 2h izturēt viņa muldēšanu es vnk nespēju.