Zaicik @ 24.11.2022 23:42
Vai tik tā tetovētāja nebija tā, kura gribēja to sex filmu ? kura cita vēl? Ne jau Magone
Nav_vispar @ 25.11.2022 08:04Jūs te pieminat to šķelto mēli….man vienīgajai fiziski rauj uz augšu,kad to mēli piemin? Tas ir kaut kaz reti pretīgs….Pat iedomāties nespēju,ka kāds ar tādu varētu padraiskoties gribēt ?
Nav_vispar @ 25.11.2022 08:04Jūs te pieminat to šķelto mēli….man vienīgajai fiziski rauj uz augšu,kad to mēli piemin? Tas ir kaut kaz reti pretīgs….Pat iedomāties nespēju,ka kāds ar tādu varētu padraiskoties gribēt ?
Krizdole @ 25.11.2022 09:47
Man, kad iedomājos tādu sasvīdušu, elsojošu Kiviču, arī rauj uz augšu, tā kā tur tāda mēlīte būtu kā punkts uz i
Elvīra458 @ 25.11.2022 12:11Jau šermuļus uzdzen kad dzērājpārītis runā par savu seksu un orgasmiem ?
Tusnelda @ 25.11.2022 13:46
Man īpaši pretīgs šķiet Lienes paradums rakstīt pašai sev slavinošas un sajūsmas pilnas vēstulītes un publicēt Instagramā it kā fani tās būtu sacerējuši. Un pretīgie meli, ka cilvēki ar asarām acīs nāk klāt uz ielas un slavē viņu abu savienību un Lienes tikumus un daiļumu. ???
es nē @ 25.11.2022 14:03
Aizmirsi pieminēt tos, kas pa mašīnu logiem liecas ārā un bērnus, opīšus, omītes, kas smaida un vēl visu to labāko satiekot!!!
(Minhauzens, ibio)
Vispār vairs par neko nebrīnos, jo Andris pat uz kino nevar aiziet bez alkohola. Tur dienas, jo trakāk. Abi nodzersies līdz kliņķim.kapriza__ @ 25.11.2022 07:28Neviena nepamanīja kiviča storijā kā viņš iet piecelt Miu no zemes un iegrūž lienei šampja pudeli rokās? Pat tādā vietā un tādā pasākumā skraida ar pudeli. Nē, nē lienīt, Jums nav problēmas ar alko. ?
Es domāju, ka tā tetovētāja izmanto kivičus, var tak pagozēties tv ekrānos. Bet man būtu bail ar viņu likties gultā, ka nesaķer kaut ko. Nekādu sexualitāti es tur neredzu, tik to, ka viena izmisusi mātīte cenšas piesaistīt pēc iespējas vairāk vīriešu uzmanību un viņa liekas netīra. Vienīgais kur viņa varbūt izskatās nedaudz labi, tās ir profesionāla fotogrāfa foto.
Jā, tas ir diezgan creepy (atvainojos, par angļu valodu) un arī diezgan šizofrēniski, ka raksta pati sev. brrrr.....😖 Pretīguma kalngals bija, kad pati bija uztaisījusi fotošopā ,ka Madara raksta viņai visādas draudu vēstules un bija salikts storijos.ZapeNape @ 25.11.2022 16:21Tak Liene pati raksta! Visi slavinošie teksti kā caur koppapīru. Švaka no viņas rakstniece, nekādas izdomas, bet, ja nopietni, tad sievietei vajadzīga palīdzība. ?
Lienei jāšoferē nekas cits neatliek, jo Kivka, taču nevar neiedzert!Kairi @ 25.11.2022 20:17Kā tieši Ļenka palīdz,kad vienmēr saka,ka “mums šodien ir pasākumi divi?”? Viņa dzied? Vai tikai pakaļ seko?
LilyLady @ 25.11.2022 20:49Vienā storijā, kur Kivis stāv priekšplānā no sāna, kamēr Lieni krāso fotosesijai, šis aizmirsis ievilkt savu grūtnieces vēderu. Un, ak vai, kas par pupeļiem, noteikti jau ir lielāki kā Ļenai.?
Ja Kiviča šuneļa ex vīrs bija resns un nesmuks pēc Andrīša domām, tad kāds ir viņš pats tagad? ?