kuranavliene @ 24.11.2022 11:23Kas tās par muļķībām te pa brīžam uzpeld.Te Ārenam ,te Lienes meitām tagad Kristoferam jāņem Mia ,ja nu kas! Kristofers vēl mācās,ne ienākumu nekā! Un viņš grib būt mūziķis,tad viņam dēļ sava bezatbildīgā tēva dēļ norakt savus sapņus? Tak iesakiet vēl Madarai,vai viņas meitām ņemt Miu! Ar viņu ir jāstrādā un smagi! Jauniešiem baigi gribēsies to darīt?
kuranavliene @ 24.11.2022 11:23Kas tās par muļķībām te pa brīžam uzpeld.Te Ārenam ,te Lienes meitām tagad Kristoferam jāņem Mia ,ja nu kas! Kristofers vēl mācās,ne ienākumu nekā! Un viņš grib būt mūziķis,tad viņam dēļ sava bezatbildīgā tēva dēļ norakt savus sapņus? Tak iesakiet vēl Madarai,vai viņas meitām ņemt Miu! Ar viņu ir jāstrādā un smagi! Jauniešiem baigi gribēsies to darīt?
amoreamore @ 24.11.2022 11:56
Kādu laiku atpakaļ te tiešām piedāvāja Madarai paņemt Miu, ķipa tā būšot labāk bērnam. Tāda sajūta, ka dāmas te uzskata, ka visiem apkārtējiem ir jāsadirš sava dzīve dzeguzes un tefteļa dēļ.
es nepiedavaju panemt, bet tikai lai Kristofers ir Mias dzive blakus, tas jau nenozime, ka uz vinu vajadzetu novelt atbildibu, vai vinam utu janem Mia pie sevis. vienkarsi jauki, ka ir blakus esoss vecakais bralis.amoreamore @ 24.11.2022 11:56
Kādu laiku atpakaļ te tiešām piedāvāja Madarai paņemt Miu, ķipa tā būšot labāk bērnam. Tāda sajūta, ka dāmas te uzskata, ka visiem apkārtējiem ir jāsadirš sava dzīve dzeguzes un tefteļa dēļ.
5G @ 24.11.2022 12:15Es nez, ja man būtu māsa, kas aug alkoholiķu ģimenē pamesta novārtā, es gan ņemtu savā aprūpē, ja varētu. Nenozīmē, ka es sev sadirstu dzīvi, bet nodrošinātu vēl vienai dvēselītei labāku dzīvi.
Nav_vispar @ 24.11.2022 10:10Tak skaidrs,ka Lienei Mia bija vajadzīga tieši tik ļoti,lai spētu savu minisardeli pie sāniem noturēt.Kad tik ļoti sargātais husbands aizies pie citas un šai cits uzradīsies,Mia nebūs vajadzīga nevienam.Kā Kiviča dēls Kristofers.
Ar pudelēm spēlējās Norvēģijā, tagad domāju, ka Miai vairs pat tāda ekstra nav, jo kā jau saki- 10 centi. Tak neies ar dopozītu ta mētāties. 😅amoreamore @ 24.11.2022 16:20papriecāsimies visi par to, ka Miai vismaz uz laiku tika uzvilkta kāda jauna štāte. Žēl, ka kirpičiene nespēj nopirkt savai meitai kādu smuku kleitiņu. Labākajā gadījumā nopērk sev uzdzeramajā colu un pudeli atdod Miai spēlēties. 10 centi tomēr, vai ziniet.
p.s. Kirpič pats teica, ka Miai patīk spēlēties ar tukšām pudelēm