Miuce @ 22.11.2022 15:06Tai pamuļķei nepielec, ka, ja katrs bacilis, ko bērns atnes no bērnudārza, līpst klāt, tad nu nav ok?
Man baciļaini bērni regulāri apkārt un pieaugušie bieži arī, nekas nelīpst reizi nedēļā, lai gan brīnumpulverus nelietoju. Laikam jau dižās influencers ūdens nedzeršana un pulveru leksēšana neko labu nebūs devusi organismam.
Un atkal minhauzena murgi, iesnām antibiotikas nedod. Savukārt deguna blakusdobumu iekaisums ir ilga padarīšana nevis viens vīkends.
LilyLady @ 22.11.2022 15:21
Lienīte nevar atļauties tādu greznību kā ilgi slimot. Kurš tad pildīs sargsuņa pienākumus, kurš modri vaktēs minidesiņu "koncertos", ja plekste gulēs mājās. Visādas bezkauņas taču grib Andri Kiviču! Tāpēc pat pusslimai jāskrien uz trenažieru zāli līdzi bīlovedam, lai tik kāda cita nenogrābj to dārgumu. To jau Liene labi zina, cik viegli tas putniņš noceļams no zara.?
Melna oga @ 22.11.2022 10:41
Nu vēēē…
Nu vnk vēēē…
Es nevaru saprast: kurai to Kivi gribas?! Vnk kurai? Viņš tak ir tik pretīgs vecis. Pats visu tik sev un sev un ģimene pie kajas, ļauj visam nolaisties- sev, sievietei, publiskā dzīve… nu kura kko tādu grib?!
Un ja arī tie ir viņas izgudrojumi… ciiik zemu sievietei jakrit lai šitā sevi pazemotu…
Aldis15 @ 22.11.2022 16:56Kambalas locekli jau redzējāt? Whatsappā nopludināja video.
sen jau. Gribi, lai kivis greizsirdīgs paliek.Aldis15 @ 22.11.2022 16:56Kambalas locekli jau redzējāt? Whatsappā nopludināja video.
Interesanti,kā es whatsappā varu redzēt Kambalas locekli? Tak ieliec te,lai novērtējam!Aldis15 @ 22.11.2022 16:56Kambalas locekli jau redzējāt? Whatsappā nopludināja video.
FDieviete @ 22.11.2022 13:34Lienei tak bija uzdots jaurajums par futbola čempionatu, vairs nevaru atrast, bet liekas, ka atbildeja, ka futbols nepatīkot un nu ieliek storija, cik lieli atbalstītāji, pālī aurodami!??
Kur tas rakstīts?Ainulai @ 22.11.2022 18:03Dabūjāt iekšās no Lienītes, jūs (mēs) visas skaudīgās internetā irsējas? ??
Oj , ja Lienite zinatu, kadi ir tam citam viriesi, un kadas attiecibas, vina nabadzite aiz skaudibas apraudatos. nesaprot neko no dzives.Ainulai @ 22.11.2022 18:03Dabūjāt iekšās no Lienītes, jūs (mēs) visas skaudīgās internetā irsējas? ??
Krizdole @ 22.11.2022 19:37Tā atbilde pie skropstu jautājuma ? "šobrīd man patīk neuzkrītošs izskats, bet, iespējams, uz gada nogali atkal vēlēšos būt koša". Skropstas tādas, ka acis knapi vaļā var noturēt, meikaps kā no kabarē šova, spalvas matos un ausīs un viņai esot neuzkrītošs izskats ? Un tas košums uz gada nogali, nez, domāts kāds zilums? ?
Nav tur ko redzēt, nestāvēja viņam.kuranavliene @ 22.11.2022 17:43Interesanti,kā es whatsappā varu redzēt Kambalas locekli? Tak ieliec te,lai novērtējam!
Aldis15 @ 22.11.2022 16:56Kambalas locekli jau redzējāt? Whatsappā nopludināja video.
varam salīdzināt infu, bet ne šeit.Leksa @ 22.11.2022 22:19
Haha, bet vai zini kuram tas video oriģināli tika sūtīts?? Jo es zinu. ?
Bjork @ 22.11.2022 23:09varam salīdzināt infu, bet ne šeit.