Ej un notici šizofrēniķes visām diagnozēm :Des nē @ 21.11.2022 21:57Galva sāp, ātrā palīdzība...un beigās antibiotikas? Galvas sāpēm. ??
Elvīra458 @ 21.11.2022 21:57Bļ*** debīliķe! Es atvainojos... Stulbā švabra turpina dzīvot savā iedomu pasaulē. Kā reiz viņa jau izteicās par savu grāmatu : ''Sigulda nervozē''. :D
Tak nevienam tava sūda grāmata un intrigas, Ļenka, neinteresē. Laimīgie dzīvo tālāk un ,tu ar savu ļaunumu un provokācijām esi dziļi pie d*.
Bjork @ 22.11.2022 09:21Nu, kura aicinājusi andrīti kinoteātrī skatīties seksa ainas, kad lieņuks bija līdzās?
FB iespējams var redzēt vēl to storiju.
:D :D :D :D Kas par dzēruma murgojumiem.Bjork @ 22.11.2022 09:35Bijis vakar jautājums "Tev ir fantastisks vīrs. Vai neesi greizsirdīga?"
Atbilde: "Nē. Drīzāk pārsteigta par bezkaunību. Nesen viena paziņa sauca manu vīru skatīties seksa ainu kino. Es biju līdzās. Narkotikas vai alkohols. Kurš to zina"
Viņiem nav daudz paziņu ??
Bjork @ 22.11.2022 09:35Bijis vakar jautājums "Tev ir fantastisks vīrs. Vai neesi greizsirdīga?"
Atbilde: "Nē. Drīzāk pārsteigta par bezkaunību. Nesen viena paziņa sauca manu vīru skatīties seksa ainu kino. Es biju līdzās. Narkotikas vai alkohols. Kurš to zina"
Skaistslaiks @ 22.11.2022 09:06Īss kopsavilkums, no sirds ieteikums:
Liene, nopērc beidzot normālus imunitātes stiprinošus vitamīnus, vai arī griezies pie homeopāta.
Nākamo reiz, kad tavs beloved husband aicina vēlā rudenī pasēdēt uz slapja soliņa parkā, lai norītos McDonald's burgerus, iesaki viņam to McDonald's burgeri labāk norīt iekšā pašā McDonald's.
Esi pietiekami nobriedusi sieviete, lai iegādātos sev cienīgu apģērbu, visas lētās, sintētiskās jaciņas atstāj pusaudzēm.
Mazāk alkohola, vairāk ūdeni, ja vēl nav pielecis!
No termiski apstrādātiem dārzeņiem maz jēgas. Svaigu dārzeņu un augļu.
Un, protams, pozitīvu enerģiju, zinām, ka tev ar to pieklibo?
Pamēģini, varbūt slimosi retāk kā reizi nedēļā!!
Bjork @ 22.11.2022 09:35Bijis vakar jautājums "Tev ir fantastisks vīrs. Vai neesi greizsirdīga?"