Bjork @ 30.10.2022 21:17Ir kāda "slavenība" vēl, kas pa pālim plosījusies ar komentētājiem?
Neviena nenāk prātā, kura būtu tik par zemu kritusi un tik ilgi vēl vārtījusies kā ļenka.
amoreamore @ 31.10.2022 12:52Protaties, latvju zeltenes, nonesāt ļenočkai storiju kurā VIŅA pazemo citu cilvēku pilnīgi bezsakarā. ļenka mūsu svētule, izvazāja cilvēku pa saviem storijiem tikai par to, ka cilvēks nelaiza dirsu kirpičpārim, un atļāvās pateikt, ka bīloved hazbends nemāk dziedāt, tik mauj saraustītu meldiņu paralēli elšot, pūšot un svīstot kā cūķis (lai piedod man šie tīrīgie dzīvnieki).
Man naturāli tracina cik ļoti ļenka visu laiku liek uzsvaru uz LATVIEŠU sieviešu ļaunumu, neiecietību, skaudību, slinkumu un vispār latviešu sievietes ir ļaunuma sakne, ļenka, kas tad tu pati esi?
amoreamore @ 31.10.2022 12:52Protaties, latvju zeltenes, nonesāt ļenočkai storiju kurā VIŅA pazemo citu cilvēku pilnīgi bezsakarā. ļenka mūsu svētule, izvazāja cilvēku pa saviem storijiem tikai par to, ka cilvēks nelaiza dirsu kirpičpārim, un atļāvās pateikt, ka bīloved hazbends nemāk dziedāt, tik mauj saraustītu meldiņu paralēli elšot, pūšot un svīstot kā cūķis (lai piedod man šie tīrīgie dzīvnieki).
Man naturāli tracina cik ļoti ļenka visu laiku liek uzsvaru uz LATVIEŠU sieviešu ļaunumu, neiecietību, skaudību, slinkumu un vispār latviešu sievietes ir ļaunuma sakne, ļenka, kas tad tu pati esi?
Minelūše @ 30.10.2022 20:14Liene, kura ir visīstākā dīkdiene, sliņķe un slaiste, nekur nestrādā un visdrīzāk nestrādās vēl ilgi atļaujas aplikt strādājošu sievieti, kura pelna ar rokdarbiem.
Nez kas iznāktu, ja Lienei iedotu adāmadatas/tamboradatas un dziju??Viņa vispār zinātu, kas tas ir un ko ar to iesākt??
taa sieviete kuru Liene bija piemineejusi stv kontaa pie komentaariem bija ietagojusi gan stv gan valsts policiju .. un uzrakstiijusi lai pieveersh Lienei uzmaniibu jo vinjai vajagot psihologa paliidziibu 😄amoreamore @ 31.10.2022 12:52Protaties, latvju zeltenes, nonesāt ļenočkai storiju kurā VIŅA pazemo citu cilvēku pilnīgi bezsakarā. ļenka mūsu svētule, izvazāja cilvēku pa saviem storijiem tikai par to, ka cilvēks nelaiza dirsu kirpičpārim, un atļāvās pateikt, ka bīloved hazbends nemāk dziedāt, tik mauj saraustītu meldiņu paralēli elšot, pūšot un svīstot kā cūķis (lai piedod man šie tīrīgie dzīvnieki).
Maija5555 @ 31.10.2022 16:26taa sieviete kuru Liene bija piemineejusi stv kontaa pie komentaariem bija ietagojusi gan stv gan valsts policiju .. un uzrakstiijusi lai pieveersh Lienei uzmaniibu jo vinjai vajagot psihologa paliidziibu ?
Drīzāk uz bāra letes ar 12cm papēžiem dejoja. 😁kuranavliene @ 31.10.2022 19:58Jūs izlasijāt Lienes skaidrojumu kādēļ sporta dejās dejo ar 12 cm augstiem papēžiem? Tad kad partneris ir garāks??? Kāda ir ko tādu redzējusi? Es reiz dejoju,bet tādus brīnumus neredzēju.Neviens tak neliek 1.50 cm meiteni ar 1.80 puisi pārī.?
ārpus tēmas par kivičiem. Tavs Niks ir no viena grāmatas tēla? Par raganām? Un ja tā, tad tu šo grāmatu esi lasījusi. Varbūt tu zini vai ir ekranizācija?Minelūše @ 01.11.2022 09:55Ar 12 cm viņa varbūt kādā striptīzklubā ap stieni ir griezusies tik pieļurbājusies, ka domāja, ka sporta dejas dejo?