MeltedCheese @ 26.10.2022 18:02Cheat day maķītī. Pēc Andra puzas tā neizskatās!
Tā arī ir. Liene varbūt neko tur neēd, jo jātēlo fitmom. Bet Andris tikai picas vai burgerus šķin iekšā. No otras puses saprotu. Vecim gan jau gribas kaut ko gaļīgu. Liene tikai pļuras pasniedz.Minelūše @ 26.10.2022 18:27
Drīzāk every day Maķītī?
MeltedCheese @ 26.10.2022 18:36Tā arī ir. Liene varbūt neko tur neēd, jo jātēlo fitmom. Bet Andris tikai picas vai burgerus šķin iekšā. No otras puses saprotu. Vecim gan jau gribas kaut ko gaļīgu. Liene tikai pļuras pasniedz.
yay @ 26.10.2022 20:25Bet viņš tiešām izskatās max slikti un neveselīgi. Seja, zobi.... pūš, elš...
Katzenfamilie @ 26.10.2022 15:54
Par to, ka ir vienalga, ko cilveki nesa, piekritisu, bet kazokadas ir atseviska tema, Rietumeiropa ipasi daudz tiek diskutets par dzivnieku tiesibam um dabas aizsardzibu. Man pasai ir lidziga veste ka Lienei, tikai varbut nedaudz isaka un pirms kadiem tris gadiem nakot no veikala, viens kungs ejot pa trotuaru tik nikni uz to vesti skatijas, it ka butu kads noziegums pastradats. Tapat lidzigi gadijas ari drogerija, kur man bija gara jaka ar kazokadas kapuci, tur ari viens blakus pie plaukta dusmigi elsa un demonstrativi noputas. Man nav nekas pret Lieni, es vienkarsi saku, ka ir. Latvija nedzivoju jau 8 gadus, lidz ar to situaciju arzemes zinu diezgan labi.
cmyk @ 26.10.2022 21:32
izklausās pēc demokrātiskās Vācijas ? normālās ārzemēs visiem patiešām ir vienalga
Katzenfamilie @ 26.10.2022 22:06
Trapits desmitnieka, es tiesam dzivoju Vacija?
Bet runajot par Kivicu pari, izskatas, ka labak vinjiem butu bijis palikt Norvegija, tur izskatijas, ka Andritis jau gandriz par normalu cilveku bija palicis, izskatijas ari labak.
Melna oga @ 27.10.2022 06:43
Liela daļa cilvēku ārzemēs paliek savādāki. Es uzskatu, katram latvietim japadzīvo gads ārpus LV, lai paliktu piezēmētāks un beigtu būt prāprasti ārišķīgs…
Ļenka un Kivičs būtu vienkārši … neviens ne sūda neteiktu…
Kivičien ne Spānija, ne Norvēģija neko nemainīja. Kamēr abi būs kopā, vienalga, kur viņi būs, viņi tikai vairāk un vairāk degradēsies.Melna oga @ 27.10.2022 06:43
Liela daļa cilvēku ārzemēs paliek savādāki. Es uzskatu, katram latvietim japadzīvo gads ārpus LV, lai paliktu piezēmētāks un beigtu būt prāprasti ārišķīgs…
Ļenka un Kivičs būtu vienkārši … neviens ne sūda neteiktu…