yay @ 20.10.2022 02:23Es esmu šokā par Stv. Viena kiviču sižeta tapšanā bija iesaistītas man pazīstamas personas, šīs personas neatklāšu, bet atklāšu to, ka stv samontē reāli sižetus kā viņiem vajag un vispār pusi neparādija un izrāva , tā lai Kiviči izskatītos labāk. Viņiem reāli acīs pateica, ka ir jāārste alkohola problēmas, nolasija morāli par bērniem, Madaru....to visu nofilmēja un neparādija... vēl daudz dažādi notikumi tur bija, no kuriem parādīja 5% un tos pašus izrautus no konteksta. Sūds tad Stv. Ļoti žēl, ka viņiem nepielec, ka īstenībā reitingi būtu krietni lielāki, ja parādītu viņu patieso seju.
Vai tad Kivis nesāka kviekt,ka viņam netaisnību acīs saka😂😂😂yay @ 20.10.2022 02:23Es esmu šokā par Stv. Viena kiviču sižeta tapšanā bija iesaistītas man pazīstamas personas, šīs personas neatklāšu, bet atklāšu to, ka stv samontē reāli sižetus kā viņiem vajag un vispār pusi neparādija un izrāva , tā lai Kiviči izskatītos labāk. Viņiem reāli acīs pateica, ka ir jāārste alkohola problēmas, nolasija morāli par bērniem, Madaru....to visu nofilmēja un neparādija... vēl daudz dažādi notikumi tur bija, no kuriem parādīja 5% un tos pašus izrautus no konteksta. Sūds tad Stv. Ļoti žēl, ka viņiem nepielec, ka īstenībā reitingi būtu krietni lielāki, ja parādītu viņu patieso seju.
kuranavliene @ 20.10.2022 08:48Vai tad Kivis nesāka kviekt,ka viņam netaisnību acīs saka???
vivii @ 19.10.2022 23:17Tajā story, kur viņa “jūtas labāk”, viņa izskatās pēc Ērkšķu šova, cienīgas dalībnieces! ?
Vāks, cik viņa briesmīgi izskatās, it kā vecums tāds, kad varētu vēl plaukt un ziedēt, bet izskatās, ka viņa vīst un pūst ????
Ir reizes ,kad to nevar un labāk nevajag😊❤Interesanti jau būtu,bet var sanākt nepatikšanas.Gaidīsim to atmaksas brīdi pacietīgi!😂yay @ 20.10.2022 09:21
Iedomājies, nē. Klusēja, jo reāli nebij ko pateikt pretī. Man tiešām no visas sirds gribētos izstāstīt niansēs, bet tad diemžēl nāktos atklāties.
MeltedCheese @ 20.10.2022 00:04Domāju, ka Andrim vajadzēja Miu ņemt līdzi, jo Liene gan jau nebija tādā kondīcijā, lai skatītos bērnu.
Šodien jau jūtas labāk "slimniece" līdz nākošajai reizei, kad atkal uzkāps uz korķa.
Skaistsceļš @ 20.10.2022 10:32Meitenes,izskatās ka mums nevienai neienāca prātā doma,ka tās nav meitas rakstītas ziņas? Ķeksīši ir jūsu rakstītai ziņai,bet ne jums rakstītai un ķeksīśi ir tikai whatsaap.Un arī zaļš fons ir nosūtītai ziņai.No tā var secināt,ka ziņas rakstijusi sev pati plancka un nevis meita.Kā liekas jums?
Skaistsceļš @ 20.10.2022 10:32Meitenes,izskatās ka mums nevienai neienāca prātā doma,ka tās nav meitas rakstītas ziņas? Ķeksīši ir jūsu rakstītai ziņai,bet ne jums rakstītai un ķeksīśi ir tikai whatsaap.Un arī zaļš fons ir nosūtītai ziņai.No tā var secināt,ka ziņas rakstijusi sev pati plancka un nevis meita.Kā liekas jums?
Minelūše @ 20.10.2022 10:43
Tad tas ir vēl "krutāk" - apmelot savu bērnu.
taa arii ir , Ja nebuutu STV , tad nekur citur vairs tos Kivicus pat nepiemin.Skaistslaiks @ 20.10.2022 15:49Pilnīgi piekrītu uz 100%. Ir pilnīgi manāmi kā Liene no biksēm lien ārā, lai visus izprovocētu, jo sabiedrībai viņi ir tukša vieta. Tātad ir kaut kas jādara, lai par šiem runātu. Pagaidām vēl turas uz STV rēķinu, bez tā šova šie gribot negribot dabūs iet strādāt. Pagaidām šovs kaut ko atmet, ir kāda sadarbība kur Liene beidzot var tikt pie kaut kādas procedūras, jo pati atļauties nevar. Tā, ka šie ar visu iespējamo centīsies noturēties tajā šovā, pat, ja būs japazemo savi miesīgi bērni. Un Madarai miera arī nebūs, jo Liene šo mēģinās atkal un atkal izprovocēt! Bet es ceru uz karmu,un tiešām ticu tai!