😁😀😀😀Tusnelda @ 16.10.2022 20:09
Ja kungs un pavēlnieks (mīļotais vīrs Andris(Kivičs))piedraudēs ar krēslu pa feisu, tad Ļenka tupēs mājās un uzrīkos Q/A ar jautājumiem : "kā tev izdodas saglabāt tik lielisku figūru?", "jautājumu nav, jūs esat foršiņi!", "kāpēc Madara joprojām grib Andri?", "paldies, ka iedvesmoji mani rūpēties par savu sievišķību!","redzēju jūs abus muzejā, no jums staro tāda mīlestība! kā izdodas to saglabāt? ". Hi hi hī.
JERSIKA @ 16.10.2022 19:42Reklamēja ka Kivičš būs nākamās nedēļas Vakariņš ar savējiem. Gan Liene sper zemes,ka viņa netiek aicināta
Krizdole @ 16.10.2022 20:45
?♀️ Jēziņ! Un Kivičš čāpstinot un elsojot atkal par brīvu varēs pielikt kuņģi.
MeltedCheese @ 16.10.2022 19:31Par ko viņa visu laiku hihina? Par ko???????? Viņa nevar parunāt pat bez hihināšanas.
Anyway tas jociņš par burbuļiem tik jēls. Fuj!
reina @ 16.10.2022 22:39
Un varēja just, cik pati lepna par savu bērnudārznieces jociņu. Īpaši izcēla ar intonāciju. Nu tāaada cāļa smadzenīte?
Es brīnos, ka viņa vēl tās džinsenes ar bērnišķīgiem stikeriem nesā. Ok, lai nu, cik labi viņas valkātos/neplīst, bet nu come on Tev ir 42.gadi var nopirkt drēbes par saprātīgām cenām atbilstoši vecumam kaut vai tajā pašā Zara/ andelemandele, humpalās citreiz tādas pērles var atrast. Bet nu šī labāk pieliks drausmīgus vēdekļus un standinās, cik viņa skaista.vivii @ 16.10.2022 16:37
Jā, mana draudzene arī viņus redzēja! Teica, ka Liene izskatījās baigi noplukusi, nevis vienkārši vecās drēbēs, bet nonēsātās. Kivičs gan ir “skaistulītis” , viņam gan bieži ir jaunas štātes!
EmilijaArm @ 16.10.2022 21:11Virsniece starp citu nav atrodama kosmētiķu reģistrā, respektīvi viņa nedrīkst strādāt ar adatām. Izskatās, ka viņa pati arī savus zobus taisījusi pie kāda wannabe zobārsta, jo neviens izglītots dakteris tik zema līmeņa redeli netaisīs.
Precīzi pateici. Un pie tā burbuļu storija vēl pielikusi "sound on"... Nu jā, tiešām visiem jādzird šis izcilais jociņš.. 🤮LilyLady @ 16.10.2022 22:58
Ar Kiviču kopā palikusi prasta kā zirga deķis. Normāla sieviete no kauna vnk zemē ielīstu, ja vīrs publiski visu laiku par pirdieniem un vēdera izejām runātu, bet Ļena pat pati iesāk šo tēmu, hihinot kā piecgadniece. Un vakar, savukārt, tādu intelektuāli tēloja - Purvītis, ak, es ģībstu. Nu, nav tur pilns rublis.
Zinās , uz kuru viesu namu nebraukt, ja jau dod Kivičiem reklamēt 🤮 Bet to jau visu televīzija uzsauc plikajām baznīcas žurkāmisiite007 @ 17.10.2022 10:11Viņai kamera nodirsta vai telefons pēdējā miskaste? Bildes no tās viesu mājas briesmīgas. Ja reklamētu šādi manu produktu/viesu māju es dusmīga būtu.
Viņa tik daudz kā uzņemt skaistu foto nemāk. Lielā māksliniece.
isiite007 @ 17.10.2022 10:05Jums liekas normāli ka viņa savu veci sauc par zaķīti, sirsniņu? Es savu vīrieti tā nekad nesauktu ?
amoreamore @ 17.10.2022 10:35kirpiča vecākais dēls, tas Kristofers, kaut kur mācās? Nez, šo skolā nenodirš, ka tēvs regulāri kaunu taisa uz visu Latviju.