LilyLady @ 11.10.2022 15:14
Tas ir labi redzams, ka Lienīte ir iesprūdusi tīneidžeru līmenī. Tā nemitīgā skolas laiku piesaukšana un atskaitīšanās, ka izlasījusi visas obligātās literatūras grāmatas un, protams, vēl dejošana no 7 gadu vecuma. Nezinu nevienu citu 40+ cilvēku, kurš nemitīgi ar tādu lepnumu stāsta par 30 gadus seniem savas dzīves notikumiem. Pieaugušiem cilvēkiem taču ir milzums citas aktualitātes, bet Ļenka tālāk par pusaudzību savas smadzenes nav attīstījusi.
Klaviere @ 11.10.2022 15:26
Bet Kivičs jau precīzi tāpat. Kā mēs te dzērām pirms 16 gadiem, Zsars albūms 2002. gadā un arī dažāda līmeņa litrabola panākumi. Īsts veiksmes stāsts pusmūža vīrietim.
isiite007 @ 11.10.2022 16:57Atceros ka Skulmei plauktos stāv kurpes viestabā. Es nesaprotu kā var kaut kas tāds ienākt prātā???? ?
isiite007 @ 11.10.2022 16:57Atceros ka Skulmei plauktos stāv kurpes viestabā. Es nesaprotu kā var kaut kas tāds ienākt prātā???? ?
Skaistslaiks @ 11.10.2022 15:34Tas tikai parāda cik viņai patiesībā garlaicīga dzīve, abiem. Tāpēc nemitīgi runā par pagātni. Es arī nezinu nevienu starp savām paziņām, kas nemitīgi runātu par savu pagātni. Nu cik var malt vienu un to pašu. Tāda sajūta, ka kāds mani cenšas zombēt, pārliecināt, lai es noticētu, ka nu šie bijuši tādas zvaigznes, ar tādiem sasniegumiem. Bet nu, ja paskatās, ka Liene katru otro dienu kladzina cik interesantu sēriju filmē, un vēl joprojām neesmu sagaidījusi to aizraujošo sēriju, tad salīdzinot viņu dzīves pirms tam un šodien, tad jā tagad ir vienkārši boooring, un domāju paši to apzinās.
LilyLady @ 11.10.2022 15:14
Tas ir labi redzams, ka Lienīte ir iesprūdusi tīneidžeru līmenī. Tā nemitīgā skolas laiku piesaukšana un atskaitīšanās, ka izlasījusi visas obligātās literatūras grāmatas un, protams, vēl dejošana no 7 gadu vecuma. Nezinu nevienu citu 40+ cilvēku, kurš nemitīgi ar tādu lepnumu stāsta par 30 gadus seniem savas dzīves notikumiem. Pieaugušiem cilvēkiem taču ir milzums citas aktualitātes, bet Ļenka tālāk par pusaudzību savas smadzenes nav attīstījusi.
Anne Shirley @ 11.10.2022 22:34Es nesaprotu, STV vienkārši iedod viņiem kameru un viņi selfijā filmē savu dienu? Vismaz pēdējā sērija ar Miu un dārziņu tā bija. Wtf, kas tas par "līmeni" ? Ai, nu viņi tak ir garlaicīgi. Pēc Andra tekstiem vispār var saprast, ka šis par adaptācijas periodu bērnudārzā pat nav dzirdējis.
Dullā Ulla @ 12.10.2022 10:10Es nesaprotu, kā STV vispār laiž to Kiviču pāri ēterā. Viņiem nav ko rādīt vairs, neticu, ka reitingi baigie ir šīm sērijām. Tāpat kā Burkā tā Bušu ģimene. Ģimene parastā un rādīt nav ko. Negribas ticēt, ka kādam tas viss liekas interesanti. Sērija par bērnu drēbju locīšanu utml. Tas pats ar šiem. Reāli raidījums ne par ko.
Un kurpes izņemtas no plauktiņiem 😢🤣Knabsab @ 12.10.2022 17:44Hahahaaa, es nevaru! Man šķiet, ka Ļenka no foruma aci nenolaiž. Kā te sāk spriest, ka viņi paši filmē ar telefonu savus video, tā blondā pancka ieliek storiju, lai var redzēt, ka kameras ir atvilktas uz viņu divistabu villu ? Atkal kko stāstīs par savu bezgaumību - auskari & shit, jo neparko citu jau nav ko runāt.