Tusnelda @ 04.10.2022 20:01Kā resnais vepris uzvedas dzīvoklī, kur neviens neredz? Droši vien šļurkstinādams rij zupu no katla, pirsdams un atraugādamies, vazājas apkārt kasīdamies, nemazgājies un pliks, debesu zvani bērna acu līmenī. Tiesa, pašlaik telpās vēss, tad jau piesedzis savu niecīgo kuli. Lienes bijušās draudzenes,sabiedrības dāmas, smejas līdz asarām - ne jau bieži gadās redzēt, kā bijusī misene kopā ar tādu lopiņu nošļūc renstelē un kļūst par visas valsts apsmieklu.
Tusnelda @ 04.10.2022 20:01Kā resnais vepris uzvedas dzīvoklī, kur neviens neredz? Droši vien šļurkstinādams rij zupu no katla, pirsdams un atraugādamies, vazājas apkārt kasīdamies, nemazgājies un pliks, debesu zvani bērna acu līmenī. Tiesa, pašlaik telpās vēss, tad jau piesedzis savu niecīgo kuli. Lienes bijušās draudzenes,sabiedrības dāmas, smejas līdz asarām - ne jau bieži gadās redzēt, kā bijusī misene kopā ar tādu lopiņu nošļūc renstelē un kļūst par visas valsts apsmieklu.
Bet es gan nebrīnos.Jo kad viņi sāka abi ņemties publiski un bija video kur abi Spānijā pretīgi laizās(par skūpstīšanos to nenosauksi) saņēma nosodijumu,ka to redz arī bērni.Kivis kvieca,kaut kādas stulbības, ka bērniem esot jāredz kā tētis mīlot mammu.Un viņiem jāredz kā viņi skūpstās.Un toreiz viņš domāja tādu skūpstīšanos,kura ir domāta diviem,vienatnē.Tādēļ es domāju,ka mazā Mia redz daudz ko,ko mazam bērnam nebūtu jāredz.It sevišķi kad tētis un mamma paņēmuši iekšās.Tad spalvaina kule ir mazākā bēda.Minelūše @ 04.10.2022 22:57Bet patiesībā es ļoti ceru, ka viņi tikai plātās un muld par to staigāšanu plikiem pa māju. Citādi tas ir briesmīgi, ja mazai meitenītei tiešām jāskatās uz tēva dingdongu.
paldies par smieklu devu 🤣🤣🤣Tusnelda @ 04.10.2022 20:01Kā resnais vepris uzvedas dzīvoklī, kur neviens neredz? Droši vien šļurkstinādams rij zupu no katla, pirsdams un atraugādamies, vazājas apkārt kasīdamies, nemazgājies un pliks, debesu zvani bērna acu līmenī. Tiesa, pašlaik telpās vēss, tad jau piesedzis savu niecīgo kuli. Lienes bijušās draudzenes,sabiedrības dāmas, smejas līdz asarām - ne jau bieži gadās redzēt, kā bijusī misene kopā ar tādu lopiņu nošļūc renstelē un kļūst par visas valsts apsmieklu.
isiite007 @ 05.10.2022 14:46Ļenka mauks uz acīm ar to drendeļetu ?
isiite007 @ 06.10.2022 08:05Stulbā Liene saka, ka Andris ir krāpis visas tikai ne viņu. Tak nepriecājies, aita. Pienāks laiks kad arī tevi krāps.