Creta @ 01.10.2022 22:04Es nepretendēju uz modernas mākslas zinātājas titulu, bet tas tjipa gleznas no bildēm ir kaut kas traks. Vecāki bērnu tajā šedevrā redz?
LilyLady @ 02.10.2022 20:44Plušķe jau otro reizi zaudē "sievu kaujā". Pirmajā gadījumā Ilze Bule izrādījās pārāka, kaut arī ir vizuāli neizteiksmīgāka. Bulis burtiski aizmuka atpakaļ pie ģimenes. Šajā reizē ar visu to, ka Lienei izdevās izjaukt ģimeni, ex sieva tāpat ir palikusi vinnētājos. Un Ļenka no skaudības sprāgst pušu, skatoties uz Madaru.
Melna oga @ 03.10.2022 10:27
Well, Bule piedeva būtībā nepiedodamu lietu un Bulis beigās nav muļķis, lai izmestu laulību un laulībā sastrādāto nebūtībā.
Damačkas man tādā ziņā “čutčut” žēl… tik sasodîti gribas veci sev blakus, ka iet pār pa visu - sievam, ģimenēm, draugiem. Un viss zaudēts… izveidoja sev tādu dzīvi ar prastu veci, lai tik būtu vecis. Weh…
Tomēr ir atšķirība tirgot nereģistrētus sūdus no 30 augiem,vai sertificētu sporta pārtiku.Un viņa tak neskries katram pakaļ un ar varu neliks pirkt.Negribi nepērc.Maija5555 @ 03.10.2022 11:26Madara arii driiz piedaavaas pulverus iegaadaaties. ? Nature’s finest.
kuranavliene @ 03.10.2022 11:37Vai man vienai liekas,ka Kičuļi atkal ir pieklusuši.Pat STV vairs nereklamē klaunu pāri.Magoni un Kambalas vēl ir apritē.Man šķiet ka viņi riktīgās auzās iebrauca ar to etalonu.Jo tā Liene sen nebija apņirgta komentāros,varbūt tomēr drusku kauns sametās?
nu lielas atskjiriibas tur gan nav 🤭 taadi pat vien liidziigi kokteilji , vitamiinu dzeerieni tik zem citas kompaanijas .kuranavliene @ 03.10.2022 11:42Tomēr ir atšķirība tirgot nereģistrētus sūdus no 30 augiem,vai sertificētu sporta pārtiku.Un viņa tak neskries katram pakaļ un ar varu neliks pirkt.Negribi nepērc.
Maija5555 @ 03.10.2022 16:45Lieniite peeksnji saakusi skaitiit soljus , un veel Kivicu ietagojusi . ? driiz buus ne tikai fit mom , bet fit daddy too ??
🤣👌SaldaMēle @ 03.10.2022 17:03
Es domāju,drīzāk lai beloveds nepalaiž garām,ka viņa tik daudz nostaigājusi,nosportojusi. Ka tik pat sportiska,kā Madara
Maija5555 @ 03.10.2022 16:45Lieniite peeksnji saakusi skaitiit soljus , un veel Kivicu ietagojusi . ? driiz buus ne tikai fit mom , bet fit daddy too ??
SantaBarbara @ 03.10.2022 21:41
Gan jau noskatijās Madaras rudenīgo reel un uzreiz arī rudenīga pastaiga ar solu skaitīšanu,kas tad diez notika ar sporta zales apmeklēšanu 3x nedēlā,ko taisijas Kivis apmeklet ar fitmom ?laikam nedabuja sadarbibu ??