LilyLady @ 18.09.2022 10:53
Ai, nu, kam tā plekste vajadzīga? Nevienu slavenību, kas viņu uzturēs, šī vairs nedabūs, un pat parastam strādniekam vajag sievu, kas vismaz normālas vakariņas prot pagatavot.. Slinkā švabra taču grib tikai gorīties selfijos un glaudīt savas pakulas.
viņa varētu aizņemt visu šovu- būt gan zvaigzne, gan tas deju partneris kādai zvaigznei, būt žūrijā, vadīt šovu un samontēt, jo viņa taču tik daudzpusīga un profesionāla visās jomās.MelnāVārna2 @ 18.09.2022 20:47Omg, kā tā var? Kādēļ Ļenka nav žūrijā dejo ar zvaigzni
Katzenfamilie @ 18.09.2022 22:17
Neaizmirsisim, ka japiepluso vel Lienes slikta slava un cetri berni, no kuriem viens vel ir mazs, diez vai kads nems padzivojusu sieviski ar cetriem berniem.
Mathilde @ 18.09.2022 11:41
Fredis jau laikam brīvs vīrietis, bet Biedriņš jau gan neskatīsies Lenkas virzienā. Pa jaunu .
es pajautāju arī, jo man vienmēr licies, ka no dabas dotais handikaps ir lielāks kā Madarai, meklēju vecākās bildēs un visās tika teikta, ka ļenka nekad nav bijusi glīta. Lai ar man likās, ka pirms 10 gadiem gan bija glīta.Melna oga @ 19.09.2022 08:54
Reiz pajautāju džekiem, vai Kivičiene ir ok. Tīri intereses pec. Atbilde: filtros izskatas ta neko. Kopdzīvei - neizturētu, to greizsirdîgo sargāšanu un ka nerupejas pa sīkajiem, unnnnnnn diezvai ielaistos, jo nedod dievs viņu apenes izliks apskatei.
?
Bjork @ 19.09.2022 10:20es pajautāju arī, jo man vienmēr licies, ka no dabas dotais handikaps ir lielāks kā Madarai, meklēju vecākās bildēs un visās tika teikta, ka ļenka nekad nav bijusi glīta. Lai ar man likās, ka pirms 10 gadiem gan bija glīta.
Tusnelda @ 19.09.2022 13:46
Kopā ar "nesmuko" un nemīlamo vīru Liene izskatījās ļoti labi.
Bet Kivičs, kurš Lienes bijušo vīru apsaukāja par nesmuku un resnu, savu ir dabūjis - pats kļuvis nesmuks, resns, mūžīgi nosvīdis un aizelsies, novazāts, nodzēries un pagrimis. Turklāt dzīvo kopā ar sažuvušu , nesaimniecisku, prastu bābu, kam periodiski žults izplūst pa visu miesu. Un tā viņam, lūzerim, arī vajag.
Rumblerx @ 20.09.2022 09:04Zaķīt, tu man dāvāji orgasmus, esmu laimīgākā sieviete,nu bļaaaaaa?Nopietni? Saprotu, ka jaunieši gultā viens otram to saka pēc pirmajiem sexiniem, bet ne jau 40+ sieviete, 4 bērnu māte tv kamerā visas lv priekšā. mammamia..ausis un acis izmazgāt gribas. nu pipec vienkārši ?
isiite007 @ 20.09.2022 12:41Kurā vietā viņš aprunāja Olgu? Gribu redzēt
MeltedCheese @ 20.09.2022 15:23Nu, ja man, katru dienu būtu jāēd pļurā savārīti dărzeņi + vārīta vista es sajuktu prātā. ? Liene, saņemies!
SantaBarbara @ 20.09.2022 15:37
Un visu laiku tikai tie pukkāposti,brokolis un burkāns plurā sacepti vai savārīti,Nu tik daudz ēdienu var pagatavot no šīm sastāvdalām,jā jau garšo tieši šie dārzeni,bet nē katru dienu to pašu pluru vāra!