Mākoņmaliņa @ 16.09.2022 12:08Man Madaras apakšveļu bilde arī neliekas gaumīga. Spilvens starp kājām, ar rokām neveikli piesedz krūtis. Grib atrādīt apakšveļu, bet pārāk caurspīdīga, lai publiski atrādītu un neveikli mēģina visu noslēpt. Labāk vispār tad tādu bildi neuzņemt vai uzņemt ar tērpu no kura pašai nebūs kauns.
Es taču nesāku brēkt🤣🤣🤣Zilsniedzīte @ 16.09.2022 11:34un kur tavi pierādījumi, ka tas tā nav?
Pate nevari pierādīt ka Madara valkājas visur ar vieniem un tie pašiem apaviem,nevis līdzīgiem tad jākauc lai citi kautko pierāda😁😁😁Laikam kārtējă Ļenkas druška😂😂😂 Vai pate Ļenka?Zilsniedzīte @ 16.09.2022 11:34un kur tavi pierādījumi, ka tas tā nav?
Skaistsceļš @ 16.09.2022 12:29Pate nevari pierādīt ka Madara valkājas visur ar vieniem un tie pašiem apaviem,nevis līdzīgiem tad jākauc lai citi kautko pierāda???Laikam kārtējă Ļenkas druška??? Vai pate Ļenka?
Zilsniedzīte @ 16.09.2022 10:20izskatās, ja šajā grupā drīkst Madaru tikai slavēt un nolikt tikai Lieni ? kad Liene sporta zālē bija ar ikdienas biksēm, tad tur drīkstēja piesieties, kad Madariņa zāles apavus velk uz pasākumiem, tad viss ok ?
johnson @ 16.09.2022 10:38Es neko no tā nesaprotu, bet vai taisot tetovējumu ir zilumi vai kivis uzdarbojies?
šī grupa nav par mani, tā kā, ja nepatīk mani komentāri, šķir uz priekšu, nevis “noliec” mani. Savākušās Madaras fanes un nevar vien pārdzīvot, ka kāds pārmaiņas pēc pasaka par Kiviča ex kaut ko sliktu. Vari dzīvot savās ilūzijās par lielisko Madaru un cerēt, ka viņa tevi kādreiz apbalvos, ka tik dedzīgi aizstāvi.Tusnelda @ 16.09.2022 13:29
Tiešām varētu būt arī pati Ļenka, kura kā Origo bomzene vasarā krokšos visur vazājās, un domā, ka arī citiem tikai vieni apavi vien ir. Tā ir, Lienīt, jo Tev vīrs gadījās ar plānu maciņu, īsu rakveres cīsiņu, rūpējas tikai par savām ērtībām un tevi izmanto par grīdas lupatu .
Nē,man ar jau liekas ka šī grupa ir par tevi,kura nevar pārdzīvot,ka Madara uzvelk sporta apavus un izskatās uz 100,bet jūs ar belovedu krokšos visur.Pati šķir tālāk,ja te kaut kas nepatīk.Tu neuzrakstīji neko sliktu par Madaru, tu uzrakstīji kaut ko stulbu par viņu.Varēji vēl piesieties,ka apenes vakardienas mugurā.Tu tak visu smalki zini par Kiviča ex-sievu.😂😂😂Zilsniedzīte @ 16.09.2022 13:54šī grupa nav par mani, tā kā, ja nepatīk mani komentāri, šķir uz priekšu, nevis “noliec” mani. Savākušās Madaras fanes un nevar vien pārdzīvot, ka kāds pārmaiņas pēc pasaka par Kiviča ex kaut ko sliktu. Vari dzīvot savās ilūzijās par lielisko Madaru un cerēt, ka viņa tevi kādreiz apbalvos, ka tik dedzīgi aizstāvi.
Zilsniedzīte @ 16.09.2022 13:54šī grupa nav par mani, tā kā, ja nepatīk mani komentāri, šķir uz priekšu, nevis “noliec” mani. Savākušās Madaras fanes un nevar vien pārdzīvot, ka kāds pārmaiņas pēc pasaka par Kiviča ex kaut ko sliktu. Vari dzīvot savās ilūzijās par lielisko Madaru un cerēt, ka viņa tevi kādreiz apbalvos, ka tik dedzīgi aizstāvi.
Tu esi super!👍❤❤❤Tusnelda @ 16.09.2022 14:14
vai Tu gadījumā neceri, ka Kiviči pateicībā par Madaras kritizēšanu noorganizēs tev koncertu pie kādas garāžas? Varēsi aplaudēt šļupstošam,svīstošam un šķībi "dziedošam" mīziķim Kivičam. Piedevām vēl uzzināsi, kuros gadījumos dziedonis pieliek bikses, un cik agregātstāvokļi ir viņa mazcīsiņam.
un tu laikam vienīgais par ko spēj domāt ir kiviča mazcīsiņš, ja visu laiku ceri, ka šajā forumā vienīgā tēma kiviču sakarā ir viņa cīsiņš, kas bija aktuāls pirms 3 gadiem. 😂Tusnelda @ 16.09.2022 14:14
vai Tu gadījumā neceri, ka Kiviči pateicībā par Madaras kritizēšanu noorganizēs tev koncertu pie kādas garāžas? Varēsi aplaudēt šļupstošam,svīstošam un šķībi "dziedošam" mīziķim Kivičam. Piedevām vēl uzzināsi, kuros gadījumos dziedonis pieliek bikses, un cik agregātstāvokļi ir viņa mazcīsiņam.
amoreamore @ 16.09.2022 13:45
Nē, taisot tetovējumu tādiem zilumiem jau nu tiešām nevajadzētu būt. Man ir 8 tetovējumi, un NEKAD nav bijuši zilumi.
Zilsniedzīte @ 16.09.2022 14:40un tu laikam vienīgais par ko spēj domāt ir kiviča mazcīsiņš, ja visu laiku ceri, ka šajā forumā vienīgā tēma kiviču sakarā ir viņa cīsiņš, kas bija aktuāls pirms 3 gadiem. ?
Es tur nevienu zilumu neredzu. Tu domā tos tintes pleķus? Tas normāli, ka tetovējot izsmērējas apkārt. Pirms bildēšanas parasti notīra.johnson @ 16.09.2022 10:38Es neko no tā nesaprotu, bet vai taisot tetovējumu ir zilumi vai kivis uzdarbojies?