kuranavliene @ 12.09.2022 10:52Tas ka lose filmē tukšu bērnudārzu nenozīmē ka bērns ir aizvests uz turieni.Un tas ēdiens izskatās drausmīgi,kā to vispār var ēst? Un protams ka tikai divas porcijas pašiem,mazajai figa.Bet varbūt mazā ir tik gudra ka vienkārši tos mēslus neēd.
par shito briinos ka deels pie omiitesMathilde @ 11.09.2022 20:37Tēva diena… tēva meita uz bērēm nebija, nerunājot par kkādu piedalīšanos aizvadīšanā… par to tēviņu pat nav, ko piebilst- alimentu jūgs un dēls pie slimās mātes.
Jautājums--Ja tu būtu Kristofera vietā,gribētu dzīvot pie šitādiem dolbojobiem? Bet mammai arī ir prolēmas kaut kādas.Maija5555 @ 12.09.2022 11:53par shito briinos ka deels pie omiites
Dziivo , puikam mamma tacu arii ir dziiva. Bet vinjs uzaudzis ar vecmammu.
Mathilde @ 12.09.2022 10:59
būtu labi, ja bērns ietu tanī bd- vismaz normāls ēdiens ( labāks kā viņas mājās un drošs, ka dos bērnam) un sociālās prasmes.
Par to drausmīgo kāju ar lečo!?! viņi tok’ nedomā, ka bērnam tas nav ok.
Un es šaubos, ka vecāki bērnam kaut auzu pārslu putru vai biezpiena plācenīšus, nu lab’ siermaizi iedeva. Gaņau bija pudele.
LilyLady @ 12.09.2022 16:06Kivis tajā raidījumā, kur bija kopā ar dēlu, piepeši centās attaisnot, kāpēc puisis dzīvo pie omes nevis pie mīļā tētuka - jo čalis mācoties kaut kādā tehnikumā vai kur tur. Bet, aļo, papiņš arī dzīvo turpat Pārdaugavā, salīdzinoši netālu no omes, tiklab dēls varētu uz skolu braukt no Imantas.
Taču Kivis vnk nekad nav atradis savā dzīvē vietu priekš dēla. Nekad puiks nav dzīvojos kopā ar tēvu. Un tagad, kad Kivičs redz, ka no dēla var kas labs sanākt, ka veidojas mūziķa potenciāls, tā šis piepeši atceras pieslēgties un grib izlikties par baigo tētuku mentoru.
Man personīgi nāk vēmiens, skatoties to Kiviča liekulību.?
mentors , kursh ir shokaa par to ko deels maak nospeeleet. Jo izraadaas ka pats nemaz nav intereseejies un nezin cik un ko jau deels ir apguvis. Un deels jau dziivo ar vecomammu kopsh beernu dienaam, Kad veel tehnikumaa negaaja.LilyLady @ 12.09.2022 16:06Kivis tajā raidījumā, kur bija kopā ar dēlu, piepeši centās attaisnot, kāpēc puisis dzīvo pie omes nevis pie mīļā tētuka - jo čalis mācoties kaut kādā tehnikumā vai kur tur. Bet, aļo, papiņš arī dzīvo turpat Pārdaugavā, salīdzinoši netālu no omes, tiklab dēls varētu uz skolu braukt no Imantas.
Taču Kivis vnk nekad nav atradis savā dzīvē vietu priekš dēla. Nekad puiks nav dzīvojos kopā ar tēvu. Un tagad, kad Kivičs redz, ka no dēla var kas labs sanākt, ka veidojas mūziķa potenciāls, tā šis piepeši atceras pieslēgties un grib izlikties par baigo tētuku mentoru.
Man personīgi nāk vēmiens, skatoties to Kiviča liekulību.?
. Vienkārši drausmas. Ka nesadomā tiešām izdot pavārgrāmatu.Maija5555 @ 12.09.2022 16:39Nenokaveejat, Skrienat iekjert Lienes kabacu +spilvas lečo recepti ?????
Molly777 @ 12.09.2022 17:25Kas notika ar to batutu fitnesa nodarbību, ko bija jāvada Lienei? Bija jau vai būs vai canceloja? Neredzu nekur info Ig…
Scandinavian @ 12.09.2022 16:20
Nez, es par to sižetu domāju, ka Kivis ķēra iespēju dēlu pareklamēt televīzijā.
Minelūše @ 12.09.2022 14:58
Man nav bērnu un varbūt kko stulbu pateikšu. Par lečo skaidrs, bet kāpēc vārīta vistas gaļa nav bērnam ok?
Minelūše @ 12.09.2022 14:58
Man nav bērnu un varbūt kko stulbu pateikšu. Par lečo skaidrs, bet kāpēc vārīta vistas gaļa nav bērnam ok?