Piekrītu! Varbūt tiešām jaizbeidz. Psihopāte arī barojas no sliktās enerģijas. Un viņas storiji sen jau vairs nav interesanti. Viss!reina @ 09.09.2022 08:44Es uzskatu, ka par ļenku ir jābeidz runāt. Arī sliktu jābeidz runāt. Tas cilvēks nekas nav, viņai nekā nav, tāpēc arī šī sliktā slava ir vienīgais, kas palicis. Uz vīra senajiem panākumiem un pašu amoralitātes lauriem, paskat, var izbraukt - nestrādāt, filmēties un par to saņemt naudu.
Vienkārši jākancelē. Neko viņa no tā nesapratīs un secinājumus neizdarīs, tur ir darbiņš tikai psihiatram. Bet, ja nebūs vairs pat šīs lētās slavas, neviens nepārpublicēs viņas (un arī kivkas) izteikumus galvenais, jau - vismaz par pašas meitām, - tad tas info nenonāks nekur plašāk, lai viņas sāpinātu...
Kivka tādā pat maisā metams, bet VISMAZ skaitās, ka naudu kā krogu muzikants cenšas pelnīt. Lai tik peras, bet mums kā sabiedrībai vienkārši pašiem būtu jāsāk beigt piegriezt viņiem jebkāda vērība. Redzu, ka žurnāli un portāli pa lielam atrakstījušies no to sūdu tiražēšanas, ko viņi nemitīgi vēl cenšas ražot. Ik pa brīdim vēl paceļ augšā to nosprāgušo tēmu - Kiviči to un šito - bet krietni mazāk.
Dodu savu artavu tajā, beidzu skatīties ļenkas storijus, rakstīt šeit. Aicinu jūs arī.
Spinosaurus @ 10.09.2022 09:06Un vispār viņas IG ir spilgts piemērs tam, kā nevajag. Nu reti garlaicīgs ? katrs storijs ir par to, cik grūta filmēšanas diena, bet cerams, ka būs interesanti skatīties ? tik paredzami
Scandinavian @ 10.09.2022 09:53Meitenes, es ko nomurgoju, vai tikko Kivis kur teica, ka Lienes grāmatu izdos 40 t.k. eksemplāros?
Skaistsceļš @ 10.09.2022 10:09Tagad es saprotu,kādēļ Lieņukam tik "satriecośa" sejas āda---no pārmērīgas "labsirdības". Un es ļoti ceru ka śvabrai piespriedīs sodu 40 t.k.par cilvēku apmelośanu tajā grāmatā.Jo tur būs aplikti visi, ko vajag un nevajag.Un ceru ka tie kuri tur būs pieminēti tik vienkārśi to neatstās.?
Scandinavian @ 10.09.2022 09:53Meitenes, es ko nomurgoju, vai tikko Kivis kur teica, ka Lienes grāmatu izdos 40 t.k. eksemplāros?
Bet bumeranga likumu neviens nav atcēlis.Agri vai vēlu tas abiem iebliezīs tā,ka maz neliksies.Par bērnu asarām un pazemošanu.Miuce @ 10.09.2022 17:00
Ko tad no tiem ubagiem ñems, viñiem miljonos var likt sodus, neko nav maksājuši un nemaksās un no plikām baznīcas žurkām nav ko piedzīt.
SantaBarbara @ 11.09.2022 08:25Tikko redzeju to STV reklamu,tik rēcīgi-Lenka saka “Andrim ir tikai tetovejums ar mani vardu ,nevienas citas sievas,jo nebija pelnijušas laikam bla bla “ Andris nākošajā sizēta “un te man bija bijušas iniciali “??
.Elvīra458 @ 09.09.2022 09:47Piekrītu! Varbūt tiešām jaizbeidz. Psihopāte arī barojas no sliktās enerģijas. Un viņas storiji sen jau vairs nav interesanti. Viss!
reina @ 09.09.2022 08:44Es uzskatu, ka par ļenku ir jābeidz runāt. Arī sliktu jābeidz runāt. Tas cilvēks nekas nav, viņai nekā nav, tāpēc arī šī sliktā slava ir vienīgais, kas palicis. Uz vīra senajiem panākumiem un pašu amoralitātes lauriem, paskat, var izbraukt - nestrādāt, filmēties un par to saņemt naudu.
Vienkārši jākancelē. Neko viņa no tā nesapratīs un secinājumus neizdarīs, tur ir darbiņš tikai psihiatram. Bet, ja nebūs vairs pat šīs lētās slavas, neviens nepārpublicēs viņas (un arī kivkas) izteikumus galvenais, jau - vismaz par pašas meitām, - tad tas info nenonāks nekur plašāk, lai viņas sāpinātu...
Kivka tādā pat maisā metams, bet VISMAZ skaitās, ka naudu kā krogu muzikants cenšas pelnīt. Lai tik peras, bet mums kā sabiedrībai vienkārši pašiem būtu jāsāk beigt piegriezt viņiem jebkāda vērība. Redzu, ka žurnāli un portāli pa lielam atrakstījušies no to sūdu tiražēšanas, ko viņi nemitīgi vēl cenšas ražot. Ik pa brīdim vēl paceļ augšā to nosprāgušo tēmu - Kiviči to un šito - bet krietni mazāk.
Dodu savu artavu tajā, beidzu skatīties ļenkas storijus, rakstīt šeit. Aicinu jūs arī.