Skaistsceļš @ 17.08.2022 20:54Nesaprotu kas tās par vēstulītēm,kuras birst tajā pastkastītē? Ko viņai vispār jautāt? Kā valkāties pakaļ sardelei? Kā jāties bērnu priekšā? Kā izēst bērnus no mājām un pēc tam gaudot? Kā 40+ izskatīties pēc spoka? Paldies nē!
es nē @ 18.08.2022 13:42
Man visu laiku asiņo ausis no "Labrīt šajā kolosālajā dieniņā man tā ir super aizņemta redzu ka man atkal sabirušas Jūsu vēstulītes, es visiem vakarā atbildēšu" ? nu NAV tur vēstulīšu, NAV...kur var šitā izdomāt.
Kur Ļenkas ziedu kalni vārda dienā?
...vai uz tuvējiem kapiem,tur ziedu daudz un par velti.Spinosaurus @ 18.08.2022 14:14
Pag, Ļenka tūlīt aizskries līdz vietējai bodei, lai ir ko nobildèt ?
MeltedCheese @ 18.08.2022 17:10Lienei sāpot, ka meitas pret viņu tā izturas. Un viņa nesaprot, kāpēc. Mja... ?
Gan jau ,ka televīzija uzsauc starp filmēšanuSaldaMēle @ 18.08.2022 18:50Liene aizvesta svētku pusdienās. Cēzarsalāti:) Teftels kaut ko stumj māgā,iespējams friškas. A bērnam labākajā gadījumā pamet kaut ko,kā suņukam.
Krizdole @ 18.08.2022 13:34Lienei tām milzu skropstām tomēr ir savs labums - saule nespīd acīs ?
MeltedCheese @ 18.08.2022 19:07
LilyLady @ 18.08.2022 20:51Rēcīga šova sērija - muzikants tēlo sporta treneri, Ļenka izlaistiem matiem tizlojas un skraida kā šunelis pēc Kiviča komandām. To viņi sauc par treniņu. Un Kivis esot pasaulē labākais treneris.? Vienkārši nevar nerēkt par tiem diviem klauniem - resnis, kas cenšas iztaisīties par baigo sportistu un veca rozīne.
Ļenkas tuvplāni tiešām ir baisi. Nemāku te bildes ielikt.
Krizdole @ 18.08.2022 21:29
Netēlo, sporta akadēmiju taču beidzis ? bet Lienei beidzot mati izmazgāti! ? Ātri gan pamanījās iesvīdināt to savu krosiņu skrienot, bet nu vismaz parādīja, ka var arī nebūt speķaini.
LilyLady @ 18.08.2022 22:05
Kurš normāls cilvēks sporto ar gariem, izlaistiem matiem? Tas, pirmkārt, ir neērti, karsti, traucējoši, otrkārt, izskatās tizli.
Var labi redzēt, ka muzikants ar visu savu LSPA izglītību un Lienīte, "dejoju no 7 gadu vecuma", ikdienā nesporto un vispār ļoti maz ko jēdz no trenēšanās. Kaut vai tas tupums no Kiviča - ka iesildīties pirms treniņa nevajagot. Nu, NEVIENS normāls treneris tā NEKAD neteiktu. Kivis ir totāls lohs diletants, nevis sportists.