Meralle @ 10.08.2022 21:14Man šķiet,ka Liene nedrīkst pasniegt nodarbības un strādāt par treneri,ja nav atbilstošas trenera izglītības. Kaut C kategorijā..
keegan @ 11.08.2022 11:58
Tā ir jā, C kategorijai ir kā minimums, lai trenētu. Nezinu kur Liene sataisījusies... Un vēl svarīgāk - kurš to ļauj? Es pieņemu, ka tā batutu vieta gribēja reklāmu sev uztaisīt un domā, ka Liene piesaistīs klientes, bet šī ir totāla anti-reklāma. Kā var ļaut kaut kādam cilvēkam no malas pēkšņi ļaut vadīt treniņu? KĀ? Tas ļoti daudz pasaka par šo iestādi.
EmilijaArm @ 10.08.2022 23:03Man tik žēl Skulmes vecāko meitu. Viņas jau tā pieņēmušas vienīgo iespējamo pareizo risinājumu tik pazemojošā dzīves stāvoklī, proti, izvēlējušās ar mamašu vairs nekomunicēt, bet tik un tā nav no tās vella mātītes miera - turpina vazāt pa šoviem, aprunā pie kkāda šarlatāna, atkal viss uz riņķi. Bļins, tām meitenēm taču ir skolasbiedrenes, kaimiņienes, kaimiņmeiteņu mammas, kuras droši vien netur savu viedokli pie sevis, un Skulmēm tas viss jādzird, ar to jāsadzīvo. Kā var būt tik derdzīga un ļauna māte kā Liene Kiviča?! Prāts atsakās to saprast. Nabaga, nabaga meičuki...
keegan @ 11.08.2022 11:58
Tā ir jā, C kategorijai ir kā minimums, lai trenētu. Nezinu kur Liene sataisījusies... Un vēl svarīgāk - kurš to ļauj? Es pieņemu, ka tā batutu vieta gribēja reklāmu sev uztaisīt un domā, ka Liene piesaistīs klientes, bet šī ir totāla anti-reklāma. Kā var ļaut kaut kādam cilvēkam no malas pēkšņi ļaut vadīt treniņu? KĀ? Tas ļoti daudz pasaka par šo iestādi.
Man tik žēl Skulmes vecāko meitu. Viņas jau tā pieņēmušas vienīgo iespējamo pareizo risinājumu tik pazemojošā dzīves stāvoklī, proti, izvēlējušās ar mamašu vairs nekomunicēt, bet tik un tā nav no tās vella mātītes miera - turpina vazāt pa šoviem, aprunā pie kkāda šarlatāna, atkal viss uz riņķi. Bļins, tām meitenēm taču ir skolasbiedrenes, kaimiņienes, kaimiņmeiteņu mammas, kuras droši vien netur savu viedokli pie sevis, un Skulmēm tas viss jādzird, ar to jāsadzīvo. Kā var būt tik derdzīga un ļauna māte kā Liene Kiviča?! Prāts atsakās to saprast. Nabaga, nabaga meičuki...
Skaistslaiks @ 11.08.2022 14:19Tak rudenī solās lielais bestselleris beidzot sarakstīts, tad nu tagad ir jāmēģina reklamēties, un mēs tak zinām, ka vislabāk to spēj uz savu ex un bērnu rēķina, tā ka domāju, ka tuvākā laikā zākāšanās ies uz urrā, un gan jau vēl kaut ko stulbu izdomās, tak kaut kā tie tautas bumbas noteikumi būs jānopārdo?
Amber @ 18.07.2021 17:19Manuprāt Andris Kivičš ir visseksīgākais un iekārojamākais vīrietis Latvijas šovbiznesā. Tā bārda un kepons arī ļoti piestāv, tā teikt, piedod viņam tādu īpašu “odziņu”! Kurai vēl sievietei ir tā paveicies kā Lienei? Nu nevienai! Tāpēc jau viņai ir tik daudz heiteres, jo visām skauž, ka Lienei ir tāds vīrs kā nevienai!
amoreamore @ 11.08.2022 15:16
ahahaha atradu šādu viedokli pirmajā diskusijas lapā ????
Tur jau tā lieta ka Kurusova ir dejotāja,bet Liene ne.Filomena @ 11.08.2022 14:45Lienuks domā ja jau Kurusova var būt trenere būdama dejotāja, tad viņa arī var ?
kuranavliene @ 11.08.2022 16:21Tur jau tā lieta ka Kurusova ir dejotāja,bet Liene ne.
Aizmirsi-onkoloģe.😂😂😂amoreamore @ 11.08.2022 16:28
kā nav? viņa ir dejotāja, stiliste, skaistumkonkursu uzvarētāja un rīkotāja, IT speciāliste, medicīnas nozares pārzinātāja, rakstniece, dizainere, PS pro māster, fit mom of 4, iedvesmotāja, influencere, dziedātāja, sportiste, ceļotāja, TV šovu zvaigzne, gleznotāja, skaistumkopšanas eksperte, psiholoģe. jēziņ, ceru, ka neko neaizmirsu, bet visdrīzāk aizmirsu :D