krixis3 @ 09.08.2022 11:56Pēdējā video, kur Kivis dzied, man vienīgajai liekas, ka viņam reāli grūti padziedāt? Nez. Cik elpas ievelk priekš pāris rindiņām?
krixis3 @ 09.08.2022 11:56Pēdējā video, kur Kivis dzied, man vienīgajai liekas, ka viņam reāli grūti padziedāt? Nez. Cik elpas ievelk priekš pāris rindiņām?
MeltedCheese @ 09.08.2022 18:00Es nesaprotu, kāpēc Miai vienmēr vismaz trīs izmērus lielākas drēbes uz viņas. Vai tad nevar piemērīt pirms pērk vai tās ir atdotas?
Tullip @ 09.08.2022 12:50Kā viņš ir uzēdies! :O
LilyLady @ 09.08.2022 19:10
Uzēdies un uzdzēries. Pats lielījās, ka dienā varot iztrekterēt padsmit aliņus. Protams, ka no tā būs vēders kā grūtniecei. Tipisks alus vēders. Atceros, kā attiecību sākumā Kivis zviedza par Ļenkas ex vīru Ārenu, ka tas esot resns. Lai paskatās tagad pats uz sevi spogulī, uzblīdušais āksts.??
AivijaLea @ 09.08.2022 20:36Es vispār brīnos, kā ar mežezera diētu Lenka var to batutu fitnesu apmeklēt, tur tak normāla kardio slodze ?
Pata @ 09.08.2022 10:25Kivičiem stils klibo. Tas amerikāņu stils...hm...drīzāk sutenera stils.
Kas Lienei par aizvēsturiskiem ādas svārkiem?
Un, vispār...kāpēc viņa ir tā saģērbusies, it kā izkāptu no 90gadiem. Uz veikaliem neiet? Būtu nopirkusi kaut ko mūsdienīgāku...
Starp citu, Madarai ar bišķu stils klibo, bet tā pa lielam ir ok.
smart_ass @ 10.08.2022 10:11
Tu veikalos esi bijusi? Tagad jau ilgu laiku modē ir tieši 90ie un agrie 2000ie. Citi sajūsmā lauž krēslus
LilyLady @ 10.08.2022 10:39Kivičiem par modi un stilu nav nekādas nojausmas. Muld, ka Amerikā visiem esot paticis viņu stils. Kā tad! Cilvēki, iespējam, pasmaidīja, jo kurš gan klusībā neierēktu, redzot sasvīdušu tusni, kam biksēs karājas veca pārkrāsuļota rozīne.
Mathilde @ 10.08.2022 12:07Kur tad nu viņi taisās uz to nto neatgriešanos? Maiami pie drauKiem? Varbūt uz to Kataru, ko kādreiz pieminēja? Oi, Lenka Katarā! Tas būtu kkas.
Skolotājs vai treneris ārzemēs?!? Tak neder LV diploms, ir jāpiemācās, pie tam viņš ( abi) nezin nevienu svešvalodu. Dziedātājs? Neviens ārpus LV lievenīšiem viņu neklausīsies!
Atliek vien strādāt mežos, kurjeros vai citos nekvalificētos darbos.
Un te nu izglītotā Lenka varētu izpausties un pelnīt lielo piķi. Tādas! labas izglītības!!! IT, mākslniece, angļu filoloģe, aviatore, dziedātāja! Tur taču stāvus bagāts varētu kļūt, ja reāli rubītu kko šajās profesijās.