es nē @ 02.08.2022 10:27
Jā, es arī joprojām gribu redzēt šo skatu!!!
Vispār baigais klusums no Ļenkas. Vai nu kārtējais Mežezera vakars bijis vai telefoni saplīsuši. Bet varbūt arī labi, ka klusums, jo ik pārdienas video ar - "Visiem lai superīga dieniņa, vaii man pilna pastkastīte ar Jūsu vēstulītēm sakritusi, esmu ļoti aizņemta, bet visiem, visiem noteikti atbildēšu, lai visiem saulaina un superīga šī dieniņa" tāpat bija apnikuši.
Man liekas Kivis ir reāli aplauzies ar to ekspertīzi.Viņam droši vien uzstādīts ultimāts,tikties ar meitām bez Lienes.Un ceru ka tā arī būs,nav ko voblas laist tuvumā bērniem.Lai ar savām tiekas.MelnāVārna2 @ 03.08.2022 13:47
Redzēju Kivku pirmdien ar Madaras jaunāko meitu Spicē. Kivka kā varens tēviņš cietu ģīmi gāja pa priekšu meita kaut kur nopakaļus ar maisiņu, šķīvi un sulas glāzi knapi varēja turēt līdz.
Izskatās, ka ar to roku pati mēģina parādīt, kā filtrs izskatās uz auss. 😅MeltedCheese @ 03.08.2022 18:58wtf. pēdējais storijs. groza seju un, tad seju ar roku aiztiek. viņai viss labi? ??
Lienīt, tev auss galīgi aizaugusi ceru, ka kaut ko dzirdēt arī vari. #smagiefiltriņi ??
kapriza__ @ 03.08.2022 19:21Interesanti, ka Kambalas liek storijus no STV (?) ballītes, bet vai tad paši slavenības nav uzaicināti? Vai Andrejostas kvartālā pašiem šmiga būtu jāpērk un priekš viņiem tas ir par dārgu līdz ar to pasākumu neapmeklē? ? Varētu jau ticēt, ka vienkārši neko nepublicē, bet zinot lieņuku, tak viss ir tik kolosāli, ka jāiefilmē.
kuranavliene @ 03.08.2022 21:59Un kur Kiviča uzspēlētie publiskie sveicieni meitiņai Kimai?
AllSaints @ 03.08.2022 22:38Redzējāt vakar Lienes postu, bija uzrakstījusi, ka satikās ar Keitiju, kura sniedza daudz prieka un pirmo reizi pēc 4 gadiem runājusi ar savu māsu, īsti neatceros, bet tur bija jocīga piebilde, ka viņai par visu jāklusē, tas bija dīvaini uzrakstīts. Šodien tas posts jau ir izlabots un nav nekas ne par māsu, ne Keitiju.
Skaistslaiks @ 03.08.2022 22:49Kāds bezsakars, kāpēc viņai vispār tas ir jāraksta, ka satikusi Keitiju, kam tā atskaite, par to, ka satikusi citas sievietes bērnu?! Vai kādam tas vispār interesē? Viņai nav pilns rublis
Redzējāt vakar Lienes postu, bija uzrakstījusi, ka satikās ar Keitiju, kura sniedza daudz prieka un pirmo reizi pēc 4 gadiem runājusi ar savu māsu, īsti neatceros, bet tur bija jocīga piebilde, ka viņai par visu jāklusē, tas bija dīvaini uzrakstīts. Šodien tas posts jau ir izlabots un nav nekas ne par māsu, ne Keitiju.