Japānas princese @ 01.09.2025 11:44Kviecis ierakstijis, ka rīt galerijā būs tusiņš. Kaut kāds šampanietis būs, bet jānāk ar groziņiem. Šmigai nauda pietika, uzkodām vairs nē. Bet vispār pirmo reizi dzirdu, ka atzīmē arī izstādes pēdējo dienu.
Tonya @ 01.09.2025 12:51
Un protams, ka tur uzreiz komentāros RĪDZINIECE 3.klases skolniece Liene atgādina, ka viņiem bija labākā skola. ĢIMNĀZIJA! VECRĪGAS SIRDĪ!
cacaolatte @ 01.09.2025 12:10
Nu nezinu, salīdzinot ar to kā parasti saģērbj vai otrādāk - nesaģērbj, tad šis tērps pat Ļenkas līmenim ir okey. Gaumīgākam skatam izvēlētos tad jau melno jaku, lai saskaņoti melni-rozā toņos, bet kopumā nedomāju, ka šoreiz vajadzētu tik ļoti kritizēt.
Arī citas mammas savus bērnus 1. septembrī mēdz saģērbt diezgan ērmīgi, tāpēc neteiktu, ka visi citi ir "normāli ģērbti", bet Mia nē. Nav gluži gaumes paraugs, bet arī nekas traģisks kā bija iepriekšējā kaut kādā reizē, kur Mia ar parastu kapučjaku un papūrušu asti.
tā taču Andrim būtu reāla jzdevība izlauzties brīvībā un tikt no vecās pastalas un mias vaļā!Fionna Gallagher @ 01.09.2025 14:23O jomajo ibio rio. Es paskatījos to Salva bildi, nu jēzus, nu čista ir kopija Mia. Vot tas būtu kaut kas. Lai Andris pieprasa DNS
Dubultdesa @ 01.09.2025 12:44Eldars Salvis ielicis FB savu 1.klases 1.septembra bildi. Vai jums tie vaibsti kādu neatgādina? Es saku Mia: Eldars ir 1:1.
EmilijaArm @ 01.09.2025 14:33
Man jau likās, ka jūs te atkal dzejojat, bet nu bāc, točna! Visi sejas panti totāli kā Miai. Līdzība apbrīnojama.
jāieraksta komentārs zem tā eldara posta, kāda apbrīnojama līdzība 🤣Omniva55 @ 01.09.2025 14:39Aizrakstat kivicam anonimi par to la Mia pec vina neizskataas ??redzes , ko teiks ?
vispār nekāda līdzībaIt kā Tu ko zinātu @ 01.09.2025 14:44Es bik hihinu?, bet ieskatieties Madaras FB, tur meiteņu mazumbildes un Mia ir kā Keitija, nu man tā liekas, dikti līdzīgas. Paskatieties. Nu jūsu minējumi, Dāmas, būtu bomba?
It kā Tu ko zinātu @ 01.09.2025 14:44Es bik hihinu?, bet ieskatieties Madaras FB, tur meiteņu mazumbildes un Mia ir kā Keitija, nu man tā liekas, dikti līdzīgas. Paskatieties. Nu jūsu minējumi, Dāmas, būtu bomba?