Facundo @ 25.05.2023 23:15
Varbūt jau apcietināts, jo auroja un skraidīja apkārt apdzeries svinedams uzvaru ?
Es domāju, ka Madara uzticas savai meitai un zin, ka viņa nedarīs muļķības.Ameliya @ 25.05.2023 23:04Mani biedē un dara aizdomīgu Madaras šķietamais miers un laimīgie selfiji storijos… es būtu panikā visu laiku, ja mans bērns būtu svešā valstī ar tiem plostojošajiem “vecākiem” - tēvu un pamāti.
magdalena333 @ 25.05.2023 23:46Tak Liene izskatās šodienu pavadījusi pālī. Tak 100% šī dzer. Tur ir totāls alkoholisms, ja nespēj pat nedēļu noturēties nedzerot, zinot, ka viņi tur ir ar diviem bērniem, un Keitija tomēr ir liela uz saprot, kas notiek. Kā var būt tāda bezatbildība. Īstenībā jāsaka paldies Dievam, ka Keitija ir tur, es iedomājos, ka šie sadzeras un mazā Mia iziet pati ārā un izdomā paspēlēties tajā “privātajā “ baseinā, diemžēl un tā tās nelaimes notiek. Ceru, ka Keitija tiešām pieskatīs to mazo, bet pēc tam visu to izstāstīs mammai.
ZapeNape @ 25.05.2023 23:42Es domāju, ka Madara uzticas savai meitai un zin, ka viņa nedarīs muļķības.
magdalena333 @ 25.05.2023 23:46Tak Liene izskatās šodienu pavadījusi pālī. Tak 100% šī dzer. Tur ir totāls alkoholisms, ja nespēj pat nedēļu noturēties nedzerot, zinot, ka viņi tur ir ar diviem bērniem, un Keitija tomēr ir liela uz saprot, kas notiek. Kā var būt tāda bezatbildība. Īstenībā jāsaka paldies Dievam, ka Keitija ir tur, es iedomājos, ka šie sadzeras un mazā Mia iziet pati ārā un izdomā paspēlēties tajā “privātajā “ baseinā, diemžēl un tā tās nelaimes notiek. Ceru, ka Keitija tiešām pieskatīs to mazo, bet pēc tam visu to izstāstīs mammai.
Minelūše @ 25.05.2023 21:54I love you, kā tad. To tik vien vajag kā Madaru pakacināt, nekad plekste nelaidīs tādu iespēju garām. Ragana gatavā. Es Keitijas vietā jau skaitītu dienas, kas vēl atlikušas līdz mājās braukšanai.
ZapeNape @ 25.05.2023 21:52Ar meitenīti neviens nerunā. Hihikukū, forši jau nav runāšana.
Minelūše @ 25.05.2023 21:54I love you, kā tad. To tik vien vajag kā Madaru pakacināt, nekad plekste nelaidīs tādu iespēju garām. Ragana gatavā. Es Keitijas vietā jau skaitītu dienas, kas vēl atlikušas līdz mājās braukšanai.
darzinam nebutu jadod uzraviens, bet vecakiem.oioioi @ 25.05.2023 23:53
Jā nu šis ir nonsenss.
Tāpēc jau minēju, ka DĀRZIŅŠ iedos uzrāvienu.
un Ka tiesi jusu panika izpaustos?Ameliya @ 25.05.2023 23:04Mani biedē un dara aizdomīgu Madaras šķietamais miers un laimīgie selfiji storijos… es būtu panikā visu laiku, ja mans bērns būtu svešā valstī ar tiem plostojošajiem “vecākiem” - tēvu un pamāti.
Marfa @ 26.05.2023 01:06darzinam nebutu jadod uzraviens, bet vecakiem.
oioioi @ 25.05.2023 23:53
Jā nu šis ir nonsenss.
Tāpēc jau minēju, ka DĀRZIŅŠ iedos uzrāvienu.
Droši vien postētu panikas pilnus storijus ar izspūrusiem matiem, aizraudātu seju.Marfa @ 26.05.2023 01:09un Ka tiesi jusu panika izpaustos?
oioioi @ 25.05.2023 23:49
Domāju, ka mamma ir par visu lietas kursā. Bet nebrīnītos, ka papucis čeko viņas telefonu.
MeltedCheese @ 26.05.2023 01:45Šodien nesen izlasīju to drausmu palagu, kur Kivičs lūdzas, lai cilvēki parunājot ar ļauno Madaru no dziļajiem laukiem. Tur bija jādara viss iespējamais, lai tas nabaga bērns netiktu tajā "foršajā" ceļojumā. Nav, nu nav bērnam jāredz kā gādīgais tētis trekterē alkoholu aumaļām + tur tāda pati "jaukā" Lienīte.
Protams, Keitijai vēl to nesaprast, jo vēl bērns. Vispār esmu šokā kā viņu mājās vēl nav paviesojusies bāriņtiesa, ko Mia tur redz? Alkoholu, alkoholu un vēlreiz alkoholu 100% nolādētie žūpas!