KIVI(ČU) par visu. BEZTĒMA

Reitings 22
Reģ: 11.07.2020
Izdomāju kad vajadzētu izveidot tēmu par KIVI SĀGU.
18.07.2021 14:48 |

Reitings 25021
Reģ: 18.08.2022
Nav_vispar @ 24.05.2023 22:08
Ja viņi tiešām nenoīrēs mašīnu un neapbraukās Krētu,tad man nav ko teikt…Jo Krēta ir fantastiski skaista! Tur tiešām ir ko redzēt.

Diez vai īrės un kaut kur brauks,tad taču nebuslaika bezmaksas vinčikiem!
24.05.2023 22:15 |

Patīk
Reitings 2945
Reģ: 30.04.2020
Skatoties uz mazo Miu, man personīgi, nolasās, ka viņa tomēr nav līdz galam vesela. Un iespējams Kiviči to zina, bet tā nav lieta par kuru gribētos publiski kladzināt un afišēt. Zinu, ka par maziem bērniem nav labi runāt, kur nu vēl uzstādīt diagnozes, bet pati esmu divu bērnu mamma un tiklīdz viņi aizgāja dārziņā, tā ļoti ātri visu apguva-gan ēšanu, gan podiņmācību, paši apģērbties. Var redzēt, ka Mia neko vēl neprot un dārziņā attīstības lēciens arī nav.
Kā arī tas izskaidrotu izplēstos matus.
Un lai gan Kiviči ir pretīgi cilvēki, tad beidzat piesieties viņu atpūtai :D Katrs ceļo tā kā var un māk, un Ketija iespējams labāk atsēž vasaras darbos, kā palaiž garām braucienu.
24.05.2023 22:33 |

Reitings 7191
Reģ: 20.09.2022
SantaBarbara @ 24.05.2023 22:04

Es parasti Madaru atbalstu,bet soreiz par to nometni liekas nedaudz shady,vakar tikai meklēja idejas ,ir ielikusi,ka daudz visadu opciju ,bet izvelejas nometni kas sākās tik atri un Keitija netiks.
Iespejams ,viens no variantiem ,lai Kimai nesāp sirds ,ka nebrauc ar Keitiju celojumā ,bet paliek mājās kamer otra māsa pa baseinu plunčājas ,tagad būs tā nometne vienai .
Bet tik pat labi Andris to varēs pēc tam “iztulkot “ ,ka mamma soda un nelaiž uz nopietni ,piem,citā laikā!
Baigi tricky šis var nolasīties…

Ja tas tā viņam nolasīsies, tad tam "tēvam" nepielec, ka tie citi bērni varbūt arī gribētu ceļojumu. Bet viņš publiski tikai to vienu meiteni izceļ, ka gribot lai redz pasauli un aizbrauc sapņu ceļojumā. Kristofers ir vests ceļojumā? Tēvam pat priekš apģērba bija žēl iedot dēlam vairāk par 50€. Un kā Kimai justies? Varbūt Madara ir plānojusi kādu kopīgu ceļojumu ar abām meitenēm un tā kā vienai meitai jūnija sākumā ir skola, tāpēc fiziski visi nevar nekur aizbraukt. Viena meita ir šobrīd ceļojumā un otra tajā laika apmeklē skolu, tad jūnijā tā, kura bija ceļojumā ies uz skolu, un otra attiecīgi pavadīs laiku nometnē. Manuprāt, tas ir godīgi.
24.05.2023 22:35 |

Reitings 531
Reģ: 02.03.2023
SantaBarbara @ 24.05.2023 22:04

Es parasti Madaru atbalstu,bet soreiz par to nometni liekas nedaudz shady,vakar tikai meklēja idejas ,ir ielikusi,ka daudz visadu opciju ,bet izvelejas nometni kas sākās tik atri un Keitija netiks.
Iespejams ,viens no variantiem ,lai Kimai nesāp sirds ,ka nebrauc ar Keitiju celojumā ,bet paliek mājās kamer otra māsa pa baseinu plunčājas ,tagad būs tā nometne vienai .
Bet tik pat labi Andris to varēs pēc tam “iztulkot “ ,ka mamma soda un nelaiž uz nopietni ,piem,citā laikā!
Baigi tricky šis var nolasīties…

Es saprotu, ka Keitijai tajā laikā ir cita nometne-Summer stars. Nevis Keitija nebrauks vispār.
Un tieši tāpēc varbūt arī Madara bija tik ļoti pret šo izpriecas braucienu.
24.05.2023 22:42 |

Reitings 4288
Reģ: 09.05.2023
Mercury6 @ 24.05.2023 21:46

Man nav pieredzes ar šo, bet es bieži vien iedomājos, vai tas, ka viena meita tiekas ar tēti un brauc ceļojumā, bet otrai tas ir pilnīgs nē, vai tas nebojā viņu savstarpējās attiecības? Un es to nedomāju, ka tagad abām jātiekas vai abām nav jātiekas, bet tā interesanti. Jo viņas ir tajā vecumā, kad varētu nepieņemt objektīvi vēl viena otras taisnību. Madarai noteikti mājās ir daudz jārunā ar abām, lai uzturētu labu gaisotni starp māsām. Viņas jau tā tik dažādas. Labi, es nezinu, man nav māsas, varbūt tieši tas ir ok, ka katra dara un domā ko citu. ? bet interesanta situācija. Vai, piemēram, Kima neapvainojas, ka otra māsa tiekas ar tēti, kuru pati negrib ne redzēt, ne dzirdēt un vai Keitija neapvainojas, ka māsa negrib neko par to zināt un negrib braukt ar viņu kopā ?

Noteikti šī ir sarežģīta situācija tur ģimenē. Noteikti māsu attiecībām šis nenāk par labu. Ja vien tur ir īpaša vienošanās un piesaistītie psihologi palīdz.
24.05.2023 23:04 |

Reitings 2714
Reģ: 30.03.2022
Var redzet - ja ir viss bezmaksas, tad ari prieks Mias atrodas gan ediens, gan ari dzerieni.
24.05.2023 23:13 |

Reitings 2771
Reģ: 07.03.2022
Kas par ieberzienu, Andrīt?! Varēji braukt ceļojumā ar Madaru un divām brīnišķīgām meitām, bet tagad nu jāklausās plekstes hihināšana. 😉 Tā ir, ka smadzeņu vietā pimp*s.
25.05.2023 00:10 |

Reitings 3122
Reģ: 29.12.2022
Kāds var pastāstīt pašus pirmsākumus to divu idiotu attiecībām? Sākot ar to,ka kivičs joprojām ar Madaru. Kurš kuru pameta un kad liene uzradās?
25.05.2023 00:14 |

Reitings 6002
Reģ: 17.03.2023
wiwa @ 24.05.2023 09:24
Vai tā tiešām bija Mias porcija? Man izskatījās, ka Mia iesēdās uz brīdi kāda cita vietā. Porcija likās liela un ne tāda, ko ēstu trīsgadnieks, kurš parasti tikai pudeli ēd.

Varam, toties papriecāties par Miu, ka vismaz vienu reizi savā mūžā var normāli paēst. A to visticamāk taukmens ar Ļenku par to nevar parūpēties.
25.05.2023 01:04 |

Reitings 165
Reģ: 20.05.2023
gribuiemestkapeiku @ 25.05.2023 00:14
Kāds var pastāstīt pašus pirmsākumus to divu idiotu attiecībām? Sākot ar to,ka kivičs joprojām ar Madaru. Kurš kuru pameta un kad liene uzradās?

Kivičs Madaru krāpa ar vairākām sievietēm, bet nekas no tā publisks nebija, vai Madara to zināja pirms tam nezinu. Kivičs krāpa ar Lieni un Liene parūpējās, lai viņu kopīgā bilde nonāktu pie Madaras. Madara aizveda Kiviču pie Lienes. Viss. Pirmā oficiālā Kiviča versija (viena no ta, jo tās viņam atšķiras) ir tāda, ka Liene viņam sazin kādu iemeslu pēc uzzvanīja, viņam vajadzēja atbalstu pēc izgāšanās Saeimas vēlēšanās. Tad esot sarunājuši tikties bārā, viņš esot kavējis un Liene sēdējusi četros no rīta, gaidīja pie tējas tases un sagaidīja savu princi. Bet viss esot bijis pakāpeniski. Cita versija, ka jau uzreiz viņi metās kaislē gultā. Cita versija atkal esot tāda, ka viņi ar Kiviču iemīlējās no pirmā acu skatiena jau intervijā Sieviete/Vīrietis vai kas tāds, ko vadīja Liene pa TV.
Par aiziešanas iemesliem Kivičs teica, ka viņiem starp Madaru jau vismaz gadu nekas nebija un Madarai it kā esot bijis cits (visticamāk otrais ir meli, bet neviens nezina). Madara bija ļauna, jo viņai nepatika, ka Kivičs dzer un viņa neļāva pret sevi pacelt roku. Kivičs centās atgriezties, kad Liene nokļuva Ģintermuižā pēc tam, kad viņš viņai ar krēslu iesita, bet Madara nepieņēma.
Kad Kivičs aizgāja pie Lienes, viņš atstāja Madarai īres dzīvokli un mašīnu, uzskatot, ka tas baigais pakalpojums no viņa puses. Pašā sākumā bija arī dažādi nesmukumi ar, piemēram, to, ka Madarai pazuda jaciņa un bildēs bija redzams Kivičs un Liene, kurai ir šī jaciņa. Jaciņas bija specifiskas, lai tā būtu cita, bet, protams, Kivičs un Liene apgalvoja, ka tā esot cita.
Madara neko sliktu neteica par Kiviču, bija viena vai divas intervijas, kur fakti tika pasniegti, bet bez lielām emocijām. Kivičam acīmredzot sāpēja tik vienkārša viņa palaišana, tāpēc sāka viņu mobingot un Liene mobingoja, jo redzēja,
25.05.2023 01:22 |

Reitings 165
Reģ: 20.05.2023
Ka Kivičam prātā Madara. Madara bija viena, pēc tam uzradās Jānis, ar kuru jau kādu laiku nopietnās attiecībās. Pirmsākumos Kivičs taisīja video, lai visi sniedz viņam info par Jāni un sauca viņu par afēristu utt.
Tā mobings pret Madaru turpinās līdz pat šai dienai. Ar meitām gāja dažādi, Madara tikai vienreiz publicēja atspēkojošo informāciju par meitenēm, kā arī sarakstes ar Lieni, bet tā citu neko nekomentē.
Lienes meitas aizgāja pie tēva samērā ātri un beidza komunicēt un Kivičs teica labi vien ir, jo traucēja nodarboties ar seksu. Liene uzskata, ka meitu tēvs viņas nostāda pret Lieni.
Vēl abi nemaksā uzturlīdzekļus, Lienes dzīvoklis pat tika izsolē.
Īsi nesanāca un droši vien vairāk nekā prasīji, bet jā.
25.05.2023 01:26 |

Reitings 6002
Taukmens, tai baseinā uzvedās, ka pilnīgs idiots, kaut ko mērkaķojas, kamēr bērns pārbijies peld prom.
Un fonā mūsu Ļenka:
''He, He, He. Ak, dievs, cik forši."
25.05.2023 01:52 |

Reitings 6002
Viņa ir infuzorija tupelīte? Nu, bet reāli uzvedas, ka no citas planētas nokritusi.
Ka, kaut kāda 7. meitenīte, kas pludmalē šokējas par akmeņiem.
Un mans mīļais fonā: ''Tik skaisti." 🤣
25.05.2023 01:57 |

Reitings 6002
Taukmnes, tas storijos izskatās ,ka arbūzs kuram ir uzvilkti stringi. Pie tam storijos var ļoti labi redzēt, ka tajā ēdnīca ir daudz tukšu šķīvju un viss izēsts, laikam viņš to visu notiesāja.
25.05.2023 02:13 |

Reitings 6002
Kas, ta nu??? Vecā, plauša nolēma, mūs iepriecināt ar vieglo erotiku:
https://failiem.lv/f/fhakgx9yz
25.05.2023 02:21 |

Reitings 4698
Reģ: 13.01.2023
sakuraszarins @ 25.05.2023 02:21

Bija pat kājstarpe tuvplānā. 😀😀😀
25.05.2023 05:05 |

Reitings 6284
Reģ: 23.08.2022
Enazenaz @ 24.05.2023 22:33
Skatoties uz mazo Miu, man personīgi, nolasās, ka viņa tomēr nav līdz galam vesela. Un iespējams Kiviči to zina, bet tā nav lieta par kuru gribētos publiski kladzināt un afišēt. Zinu, ka par maziem bērniem nav labi runāt, kur nu vēl uzstādīt diagnozes, bet pati esmu divu bērnu mamma un tiklīdz viņi aizgāja dārziņā, tā ļoti ātri visu apguva-gan ēšanu, gan podiņmācību, paši apģērbties. Var redzēt, ka Mia neko vēl neprot un dārziņā attīstības lēciens arī nav.
Kā arī tas izskaidrotu izplēstos matus.
Un lai gan Kiviči ir pretīgi cilvēki, tad beidzat piesieties viņu atpūtai :D Katrs ceļo tā kā var un māk, un Ketija iespējams labāk atsēž vasaras darbos, kā palaiž garām braucienu.

1. un kurš cilvēks vispār to (bērniņš ar diagnozi) baigi grib publikski afišēt un kladzināt? ok ir kādi izņēmumi, kas to dara, vēlas iedrošināt citus ar līdzīgām problēmām utt. (tas ir super) bet cmon, Kiviciem viss tak ir super fantastiski, lieliski, viņi tak neies tādas lietas publiski apspriest, jo vairāk kā skaidrs, ka daļa to norakstīs uz alko grūtniecības laikā utt, un otra daļa uz to, ka nepievērš pietiekoši uzmanību un nenodarbojas ar bērniņu - un taisnība jau vien būs, gan viens gan otrs😀
2. cik te lasu, tad visām foruma dalībniecēm teju brīnumbērni - visu tik ātri apgūst, sanāk, ka tikai tie ietekmeļu bērni iepaliek, ā un vēl klasiski pieminētais - draudzenes bērni, kuriem arī kādā stāstā šad tad kaut kas kādreiz kaiš 😀
bet kopumā piekrītu, lai tak atpūšas, nav visiem vienādas intereses ceļojumos. viens grib apskatīt valsti, celties agri, braukāt apkārt pa objektiem utt, turpretī cits grib visas 10 dienas all inclusive gulēt un dzert kokteļus - katram savs
bet jā ceru, ka Kivici tur šobrīd nekož līdz baltajām pelītēm. naivi ceru 😀
25.05.2023 06:31 |

Reitings 1074
Reģ: 13.05.2022
sakuraszarins @ 25.05.2023 02:21

Ar filtriņu taukumiņus uz vēdera noņēmusi😁
25.05.2023 06:47 |

Reitings 86
Reģ: 22.03.2023
Hubabuba @ 24.05.2023 21:42

Kāds viņš tur zaķis, sen jau pēc rukša izskatās.

Gribēju bildi ielikt bet nesanāk
25.05.2023 07:46 |

Reitings 86
Reģ: 22.03.2023
Pidarņaudis @ 25.05.2023 07:46

Gribēju bildi ielikt bet nesanāk
O, sanāca! Re kur zaķītis! ❤😁
25.05.2023 08:43 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits