KIVI(ČU) par visu. BEZTĒMA

Reitings 22
Reģ: 11.07.2020
Izdomāju kad vajadzētu izveidot tēmu par KIVI SĀGU.
18.07.2021 14:48 |

Reitings 2160
Reģ: 30.12.2022
Ū, Lieņuks turpina kapāt, tas skaidrs kā diena!
Bērnu uz dārziņu aizvedusi, jāsmejas. Neizskatās, ka taisītos pie daktera, tik liek arhaiskas dejas, karalisko ģimeni un jebko, kas pakaitinātu Madaru. Stulba, nodzērusies zoss.
10.05.2023 12:35 |

Reitings 175
Reģ: 15.03.2023
Minelūše @ 10.05.2023 10:08
Ļenka, aizveries vienreiz par savu muguru. Viņai vispār nav ne jausmas, kas ir tiešām spēcīgas muguras sāpes. Tas ir tā, ka tu pat pakustēties nevari, nerunājot par braukāšanu apkārt un uz dārziņu vešanu. Stulbā simulante.

jā,muguras krika ,kad trīs dienas knabi kusties gultā esot,un knapi velcies līdz tualetei un atpakal.
kauns viñai,vairs ticamu melu nav ko izdomāt!!!
10.05.2023 12:47 |

10 gadiPatīk
Reitings 4660
Reģ: 31.10.2010
Nemaz nav grūti būt "labākajam tētim", ja viss, kas tev jādara, ir jāaizved bērns uz izklaidēm. Sorry, Lienīte, bet būt tētim nozīmē daudz vairāk par to. Es paskatītos, kā viņš ikdienā sekotu līdzi Keitijas skolas un ārpusskolas gaitām, viņas fiziskajai un mentālajai attīstībai, rūpētos par viņas veselību, to, lai viņa sabalansēti ēstu, laikus ietu gulēt, utt. Bet to dara Madara. Tas uz "labāko tēti" neattiecas. "Labākais tētis" var tikai iebāzt bērnam mutē burgeri un iesēdināt karuselī. "Labākais tētis" pat nemaksā alimentus, lai viņa meitām viss būtu. Sūds, ne tētis.
10.05.2023 12:52 |

Reitings 6299
Reģ: 01.04.2023
Redz, tiem dažiem, kas paslavē un izsaka komplimentus, viss kārtībā, vaine, bet tiem, kas neglauda pa spalvai, pašiem ir problēmas, tie ir heiteri utml. Tad kāpēc Darja vispār to visu izliek publiski? Ok, ej pie cilvēkiem privāti un taisi visas tās kartes, bet te taču apzināti tiek izlikts viss publiskai apskatei. Rēķinies, ka būs viedoklis. Darja, tak iedziļinies nedaudz vairāk par tukšu naudas pelnīšanu uz aitām!
Kas ir Liene? Tukšais atlikums: nodzērusies, no vīrieša absolūti atkarīga sieviete, ar acīmredzamām garīgām problēmām un traumām, kuras kliedz pēc terapijas, nevis piekrišanas viņas fantāzijām. Jā, varētu žēlot, bet tur seko tas “BET” - apzināti darījusi ļaunu tik daudziem cilvēkiem, pazemojusi savus bērnus, bet uzskata sevi kā piemēru un iedvesmotāju, kaut ko čiepst par solidaritāti, lai gan darbos spējīga uz visu, lai “uzvarētu” un iemītu dubļos otru sievieti, savu iedomāto konkurenci.
Jā, būs daudzi, kas sašutīs, ka tāda persona tiek reklamēta, uzklausīts viņas bezmorāles viedoklis un pašslavinājumi (par sevi kā māti, sievieti, paraugu citām, profesori visās jomās utml), kas robežojas ar šizofrēniju. Ko tieši kāds no tā iegūst? Varbūt vienīgi var ņemt paraugu, kā nenolaist savu dzīvi podā, lai nebūtu tā kā Lienei.
Man nav šīs problēmas, bet sāp sirds par viņas bērniem. Un tas tā būs vienmēr - par bērniem un dzīvniekiem, kas nav to pelnījuši. Tāpēc vienmēr paliek tā pēdējā cerība, ka vismaz izsakot viedokli, viņa to sadzirdēs, izlasīs, aizdomāsies. Kāda vēl iespēja? Starpcitu, te neviens slepus nelūr par atslēgas caurumu un nebāžas virsū ar savu kritiku, bet apstrādā un vērtē informāciju, kas tiek ikdienas izlikta PUBLISKI. Tātad taču sagaida vērtējumu? Anonīmi? Arī nav tiesa, tik daudzas no mums, arī Cāļa ir atklāti rakstījušas ar savu vārdu, uzvārdu.
10.05.2023 12:53 |

Reitings 1703
Reģ: 04.11.2022
Ainulai @ 10.05.2023 12:17

Tieši tā! Pilnīgs fufelis tas HD. Kādreiz bija populāra tāda socionika, pēc tam eneagrammas. Tas HD ir tā pati opera, par sevi nepārliecinātiem, viegli ietekmējamiem cilvēkiem. Nu labi, es uzzināšu, kas es esmu pēc tās diagrammas. Samaksāšu milzu naudu tai Darjai par to shēmu. Un? Ko tālāk? Nezinu, kaut kāda kārtējā cilvēku čakarēšana.
Tā Darja izskatījās tik haotiska un neorganizēta, nezinu tiešām ko viņa var konsultēt citiem ?
Kaitināja, ka sarunas laikā šī visu laiku savus matus aiztika. Gluži kā mūsu primadonna
10.05.2023 13:07 |

Reitings 531
Reģ: 02.03.2023
Tikai Keitija nav Kiviča,viņai ir Madaras uzvārds🤷‍♀️
10.05.2023 13:10 |

Reitings 6299
Reģ: 01.04.2023
amoreamore @ 10.05.2023 10:03
Es nez, tas nebija piedūriens kaut kāds no Zeltiņas puses? Nu tieši kāds cits loģisks izskaidrojums var būt tam, ka tika pasaukta tieši dzeguze?
Uzmetu aci tam live, Zeltiņa praktiski visu laiku bija, es ļoti atvainojos, bet, ahujā. Citu vārdu pat nav. Ne šokā, ne izbrīnīta, ne pārsteigta. Tieši ahujā.

Vispār jā :D Ja tur tiešām kādreiz tā būtu bijis, ka Liene pinās virsū Agneses Brēmanim, tad tā būtu tāda smalka atriebība. Sagaidīt Lienes zemāko punktu un dot iespēju pašai sevi šādi publiski pazemot, pat pirkstu nepakustinot, beigās uzsmaidīt un vien noteikt: “nu ko, Lienīt, paldies Tev par sarunu!” ;)
Ok, ok, drošvien tā nav, bet manī arī sāk mosties intrigantes dotības ;)
10.05.2023 13:16 |

Reitings 580
Reģ: 02.02.2023
Ai kā man besī vīrieši, kas bērnus paņem šad tad pa nedēļas nogalēm, ved uz izklaidēm un ceļojumos un uzskata, ka ir labie tēti un māk pareizi audzināt bērnus.
Tas jau nekas, ka viss reālais audzināšanas smagums gulstas uz mammas pleciem.
Kā saka - gudri dir** nav malku cirst.
Un tā Andra slavināšana priekšā un pakaļā.... Mož CV ar rakstīs (ja tāds būs vajadzīgs) pie prasmēm - man ir vislabākais vīrs pasaulē un viņš ir vislabākais tētis.
10.05.2023 13:30 |

Reitings 7251
Reģ: 20.08.2021
Pikachio @ 10.05.2023 13:10
Tikai Keitija nav Kiviča,viņai ir Madaras uzvārds?‍♀️

Oficiāli ir nomainīts?
Ko tad tā plekste tur pirž IG ne pa tēmu?!
10.05.2023 13:31 |

10 gadiPatīk
Reitings 4660
Reģ: 31.10.2010
Atkal Ļenkas catchphrase "vajag atbalstīt citai citu, nevis darīt pāri".
Ietetovē šito sev uz pieres, Ļenka, un izlasi katru reizi, kad sagribas ielīst citas sievietes vīra biksēs! Sasodītā liekule, dzert mazāk vajag.
10.05.2023 13:41 |

Reitings 531
Reģ: 02.03.2023
McSara @ 10.05.2023 13:31

Oficiāli ir nomainīts?
Ko tad tā plekste tur pirž IG ne pa tēmu?!

Oficiāli.
Jo Madarai bija storijs, kur Keitijai pēc konkursa vai kas tur bija,rokās ir diploms,kur rakstīts Keitija Raabe.
Lienīte tak darīs jebko,lai kaitinātu Madaru.
Gan jau arī domā,ka Keitija neredz un nesaprot, ka visu laiku dzer🤦‍♀️
10.05.2023 13:43 |

Reitings 2347
Reģ: 19.05.2022
Knabsab @ 10.05.2023 12:26

Jaa jaa, tie paši pelmeņi tik citā mērcē. Bet nu ir kategorija cilvēku, kas uz to pavelkas un iespējams Ļenkas kvēlāko sekotāju vidū tādas ir ne mazums.
Rēcīgi, ka tajā Live Ļenka pieminēja Uresinas manifestàcijas - viņai tas nederot ? nu skaidrs, ka arī tas ir bullshits, bet īstais iemesls ir, ka Ļenkai neder nekas, kas ir jādara vairāk par vienu vai divām reizēm. Viņa nav spējīga neko darīt pamatīgi un ilgtermiņā (ieskaitot savu bērnu audzināšanu)

visupirms jau samaksāt nespēj.
10.05.2023 13:45 |

Reitings 16321
Reģ: 29.04.2022
Hahahaa, un tagad Ļenka ņemās par Buttrfly konta bloķēšanu! Tak uzreiz jau bija skaidrs, ka tas ir dēļ iešanas IG no vairākiem telefoniem dažādās lokācijās. Sociālo tīklu menedžerei nav nekādas izpratnes par sociālo tīklu algoritmiem. Galvenais piesieties sieviešu ļaunumam 😄
Mani gan Didriksone vispār netrigerē, man šķiet, ka viņas heiteri ir savādāks formāts, nekā mūsu lezbju komūna.
10.05.2023 13:52 |

Reitings 2346
Reģ: 13.02.2022
Liene savā sieviešu akadēmijā varētu mācīt “Kā kļūt par upuri svešās situācijās”
Protams, ļaunās sievietes vainīgas pie Didras instas. Liene, tu arī esi ļauna sieviete, atceries to!!
10.05.2023 13:53 |

10 gadiPatīk
Reitings 4684
Reģ: 03.11.2012
Aha, tikai Kiviči bija tie, kas reiz paši kaut ko uzkakāja Didras virzienā, jo Didra atteicās nākt pie Kiviča uz interviju. Gan Kivis kaut ko izteicās par Didras izskatu un mākslīgo skaistumu, ticību, gan Liene kaut ko burkšķēja, ka dažai labai (Didrai) ir sakāpis galvā no slavas utt. 😂
10.05.2023 13:59 |

Reitings 2346
Reģ: 13.02.2022
Nodzērusi savas pēdējās smadzeņu šūnas un nu visi citi vainīgi!
Nē, Liene, neviens cits nav vainīgs pie tā, ka esi zaudējusi visu.
Noskatījos daļu no tā live, briesmīgi, lai neteiktu vairāk. Es tiešām ticu, ka viņai ir par vēlu glābt savu “reputāciju”, ja no tās kaut kas vēl ir palicis. Viņa ir tik dziļi nelaimīga, būtu labāk nemeklējusi to klitoru.
10.05.2023 14:02 |

Reitings 7251
Reģ: 20.08.2021
Cocococonut @ 10.05.2023 13:53
Liene savā sieviešu akadēmijā varētu mācīt “Kā kļūt par upuri svešās situācijās”
Protams, ļaunās sievietes vainīgas pie Didras instas. Liene, tu arī esi ļauna sieviete, atceries to!!

Kāda vēl akademija😁
Viņa nolika Uresinas pasakumu, tajā pašā laikā Darja neko par to nekomenteja, jo pašas jau saprot katrai savs lauciņš un viena otra respektē! Liene tik šļūc pa spalvu
10.05.2023 14:13 |

Reitings 8612
Reģ: 13.04.2022
Ļenka, tu debīlā kuņa, mobings, redziet, var novest līdz pašnāvībai un viņa, mūsu cietēja, ir gājusi cauri ellei
Ok, mobings ir briesmīgi, sekas - tiešām var būt traģiskas, bet tas ko viņa ar savu pēdīgās alkaškas uzvedību nodara savām meitām nav emocionālā vardarbība? Viņas darbības attiecībā pret saviem bērniem nav nosodāmas?
Kā citus sodīt tā pusmūža lētās šmigas pavēlniece pirmā, kā skatīties uz sevi - tā visi citi vainīgi.
Liene, tu esi debīla. Žēl, ka tev savulaik vagīna nenokalta, nebūtu ČETRU bērnu, kas cieš no mātes dzērājas.
10.05.2023 14:21 |

10 gadi
Reitings 12612
Reģ: 15.03.2012
Lienes gadījumā nu tik perfekti atbilst tas vienas forumnieces "sakāmvārds" - baļķis acī un cirvis galvā 🤣
10.05.2023 14:29 |

Reitings 14991
Reģ: 06.07.2022
Nē nu ja Krastiņa ir spējīga Lieni un Agnesi pielīdzināt Galilejam, tad tur nav pilns rublis. Šie visi esot masu nesaprastie, ķecerīgu un inovatīvu zināšanu apoloģēti, muahahahahaa :D
Paskatījos 20 minūtes to laivu. Ja Liepiņa apgalvo, ka viņa nav totālā ķitē, tad es vainotu tās baismās skropstas, kas viņas acis un skatienu padara žūpīgu. Visādi citādi - viņa bija dzērusi. Karalis Čārlzs tur pat vienubrīd artikulējās kā "karalis Ķārlzs".
10.05.2023 14:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits