TeaPot @ 10.05.2023 10:14Es atvainojos, bet ko tā Darja tagad muld par "citu pasauli"? Ķipa caur puķītēm cenšas pateikt, ka nepatika saruna ar alkoholiķi vai arī baidās, ka Ļenka tagad arī viņai p!episīsies un tagos visur pēc kārtas? ?
Berry5 @ 10.05.2023 11:0712.05. Viņa būs vesela! Liekam likmes- ne iesnas, ne mugura. Alūksnē būs kā sargsuns klāt un drebināsies mašīnā.
jā, pat artrītu pati spēj sev izārstēt, tad mugura ir fufloTusnelda @ 10.05.2023 11:38
Iespējams, ka vesela viņa būs jau rīt - rīt taču Kirkirai dzimšanas dienas balle, vai tad to var laist garām?
Rakstniece @ 10.05.2023 11:53Man patīk, ka Liene savos storijos un postos mēdz par sevi runār trešajā personā. ''Liene dejo rumbu''. Tipiska šizofrēnijas pazīme.
Nav_vispar @ 10.05.2023 10:41Interesanti ko tad Andris nav pāršērojis savas sieviņas skaisto live sarunu.
kuššššš @ 10.05.2023 12:04
Viens jau tas, ka tā saruna ir kkāds murgs. Bet otrs, pat ja tā saruna būtu brīnišķīga - man liekas, ka Andrītis ir tik uz sevi tendēts egoists, ka ja viņš nav ietagots vai ja viņš nav galvenais tēls starmešu gaismā, viņš nepievērš uzmanību un viņam pat prātā nenāk kko reklamēt vai ar kko dalīties.
Rakstniece @ 10.05.2023 11:53Man patīk, ka Liene savos storijos un postos mēdz par sevi runār trešajā personā. ''Liene dejo rumbu''. Tipiska šizofrēnijas pazīme.
Ieva333 @ 10.05.2023 12:04Noskatijos live, lai man ir tas manas projekcijas, bet ne mani uzruna Liene, ne Agnese, ne pati Darja. Es nekadu ieguvumu neredzu uz turieni ejot, ja neesi Agneses vai Darjas fans
Samaksāšu milzu naudu tai Darjai par to shēmu. Un? Ko tālāk? Nezinu, kaut kāda kārtējā cilvēku čakarēšana.
Ainulai @ 10.05.2023 12:17
Tieši tā! Pilnīgs fufelis tas HD. Kādreiz bija populāra tāda socionika, pēc tam eneagrammas. Tas HD ir tā pati opera, par sevi nepārliecinātiem, viegli ietekmējamiem cilvēkiem. Nu labi, es uzzināšu, kas es esmu pēc tās diagrammas. Samaksāšu milzu naudu tai Darjai par to shēmu. Un? Ko tālāk? Nezinu, kaut kāda kārtējā cilvēku čakarēšana.
Tā Darja izskatījās tik haotiska un neorganizēta, nezinu tiešām ko viņa var konsultēt citiem ?