KIVI(ČU) par visu. BEZTĒMA

Reitings 22
Reģ: 11.07.2020
Izdomāju kad vajadzētu izveidot tēmu par KIVI SĀGU.
18.07.2021 14:48 |

Reitings 668
Reģ: 10.03.2022
Kornēlija @ 27.04.2023 14:15
Man arī variet likt mīnusus, bet bērna apspriešana šajā forumā ir PRETĪGA! Kas jums kaiš? Var nepatikt Kiviči, Graudiņi un visi pārējie, bet nekad dzīvē man neienāktu prātā rakstīt publiskā forumā tādas preteklības par bērniem! Gribētu redzēt, kurām te ir atbilstoša pieredze un izglītība, lai spriestu par jebkura bērna fizisko un garīgo veselību, par piesaistēm utt. Dienā ir 24 stundas, un jūs to bērnu redzat labi ja 1 minūti dienā no storijiem un bildēm, un spējat noteikt diagnozes? Un kura te vēl jautāja par Mias bērnudārzu - tas, jūsuprāt, ir normāli? Normāli prasīt, lai kāds izpauž publiskā vidē tādu informāciju? Tas ir slimi! Gribu lamāties, bet nespēju pat atrast pareizos vārdus. PRETĪGI. Iedomājieties, ja jūsu bērnus tā nozākātu nepazīstamas, anonīmas vecenes internetā.
Visas, kuras šeit raksta kaut ko par citu bērniem - jūs esat amorālas amēbas.

Tas bērns ir nebarots, nekopts un garīgi atpalicis. Pieleca? Tavējie arī tādi, ka tā satraucies, dura? Neviens vesels-normāls bērns pudeli nezīž tādā vecumā un mati arī ir uz galvas. Tavējie arī ar bez matu kuškiem un tipisku atpalikušos uzvedību? Noteikti esi tāda pati māmule kā Liene, ja jau Tev tas liekas normāli. Slavas dziesmas te laikam būtu jādzied un redzami atpalicis bērns redzot, jāliekuło, ka tur tak viss ok.
27.04.2023 15:18 |

Reitings 8317
Reģ: 09.09.2021
Kornēlija @ 27.04.2023 14:15
Man arī variet likt mīnusus, bet bērna apspriešana šajā forumā ir PRETĪGA! Kas jums kaiš? Var nepatikt Kiviči, Graudiņi un visi pārējie, bet nekad dzīvē man neienāktu prātā rakstīt publiskā forumā tādas preteklības par bērniem! Gribētu redzēt, kurām te ir atbilstoša pieredze un izglītība, lai spriestu par jebkura bērna fizisko un garīgo veselību, par piesaistēm utt. Dienā ir 24 stundas, un jūs to bērnu redzat labi ja 1 minūti dienā no storijiem un bildēm, un spējat noteikt diagnozes? Un kura te vēl jautāja par Mias bērnudārzu - tas, jūsuprāt, ir normāli? Normāli prasīt, lai kāds izpauž publiskā vidē tādu informāciju? Tas ir slimi! Gribu lamāties, bet nespēju pat atrast pareizos vārdus. PRETĪGI. Iedomājieties, ja jūsu bērnus tā nozākātu nepazīstamas, anonīmas vecenes internetā.
Visas, kuras šeit raksta kaut ko par citu bērniem - jūs esat amorālas amēbas.

Tad lai vepris ar birsti neliek Miu internetā. Ja liek kaut ko internetā, tad lai rēķinās, ka šajā forumā par to arī runās. Normāli vecāki vispār neizpauž savu privāto dzīvi sociālajos tīklos. Jo tieši tāpēc tā ir privāta. Bet ja vepris ar birsti liks Miu, tātad, viņi ir gatavi dažādiem komentāriem.
27.04.2023 15:21 |

Patīk
Reitings 23345
Reģ: 09.12.2015
ZapeNape @ 27.04.2023 15:01
Mia jau nav vainīga, ka mātīte par viņu nerūpējas. Nav taču laika, jāgroza kā mentālu nevesalai pie spoguļa, jāsamēro un jāpublisko pilnīgi bezjēdzīgi ieraksti. Tādi kā pēdējais pr to braukšanu. Tūkstošiem sieviešu ikdienā vada auto. Ir sievietes tālbraucējs, ir autobusu vadītājas un ir Liene- mātīte - dzeguze, kuru nemitīgi grib būt īpaša, bet nekādi nesanāk. Liene, nodzen pakulas! Kādu laiku būsi īpaša! Visi bērni ir mīļi, arī Mia.

Aplausi nebeidz sākties - Gada autovadītāja Liene Kiviča. Pasniedziet kausus, medaļas un vimpeļus.😂
Es vēl saprastu sajūsmu, ja plekstei būtu vismaz C un D kategorija, mācētu fūres vadīt un autobusus, bet vizināt riņķī apkārt vienmēr šmigā esošo tefteli - nu tāds sasniegums, afigeķ..
27.04.2023 15:23 |

Reitings 4583
Reģ: 08.09.2015
Kas man liekas dīvaini, ar Graudiņiem Mia smuki iet pie rokas, Līga bez problēmām paņem bērnu uz rokām un nes, nav ratu. Ar Lieni, meitene vienmēr kaut kur skrien, nekad neatsaucas uz vārdu, bērns parasti ir ratos vai Andrim rokās.
Mia praktiski vienmēr ir izspūrusi, it kā neļaujot taisīt matus, tajā pašā laikā pie Graudiņiem Miai reportāžas laikā ir jau divi matu sakārtojumi, pēc teiktā sapratu bija arī trešais vienas dienas laikā, bērns bez problēmām ļāvis taisīt matus, jautājums, kāpēc atkal Mia tik kategoriski neļauj jau kādus 2 gadus taisīt matus Lienei, kāpēc , tad bērnam nav nogriezts īss smuks griezums, ja reiz tā ir tāda problēma, bet tā vietā lauj staigāt apkārt visu laiku izspūrušai! Video zvana laikā Mia mēģina vairākas reizes pievērst sev uzmanību, radot vecākiem, ka tikusi pie maizītes, nevienam tas neinteresē, Line kaut ko tur muld ar Graudiņiem, Andris vispār izskatās, ka viss poh***. Kopumā skumji, par maisījumu un pudeli, trūkst vārdu, un to, ka Mia retu reizi mēģina pateikt vienu vārdu, kuru pat tad vēl īsti nevar saprast liekas wow, bērnam tūlīt 3 gadi, tā manuprāt nav vienkārša valodas aizture.
Šodien par to tēma izskanēja, un es starp citu arī vienu dienu par to aizdomājos, kāpēc, pat izskatās, ka Liene reali to bērnu ienīst, kāpēc viņa ir tik vienaldzīga pret viņu, tak Mia ir viņas mūža mīlestības bērns, nu kā?? Es arī aizdomājos, ka iespējams Mia neatbilst viņas izsapņotajam kaut kādam standartam, varbūt viņa baigi cerēja uz dēlu (blakus ir diskusija, kur viena princese arī izturas pret savu bērnu vienaldzīgu, pēc tam, kad uzzināja, ka nebūs vēlamais dzimums), varbūt viņu tracina, ka Mia viņu ierobežo vazāties līdzi savai sardelei, varbūt pie vainas dzeršana, ka rūpes par bērnu viņai ir pēdējā vietā, bet cik saprotu, īsti nekad māte nav bijusi, ej nu zin, kas tieši par iemeslu.
27.04.2023 15:23 |

Reitings 668
vivii @ 27.04.2023 14:35

Piekrītu, man arī bērna/bērnu aprunāšana liekas pretīga, tad labāk neko nerakstīt. Viens ir runāt par pieaugušiem cilvēkiem, kuri ar savu rīcību sevi padara tādus, bet pavisam kas cits ir izteikties par mazu bērnu, kurš nekādi vēl nevar ietekmēt to kā izskatās utt. Par tām diagnožu uzstādīšanām, vispār nerunājot…
Un nevajag man te atkal rakstīt, ka es aizstāvu Kivičus, runa ir tikai un vienīgi par bērnu, kurš ne pie kā nav vainīgs!

Tipiska galvas bāšana smiltīs, ja bērnudārzā saceltu traci, to bērnu vēl varētu izvilkt. Bet tā kā tādas pašas duras kā Tu, tad galvu bāzīs smiltīs līdz skolai. Būs par vienu atpalikušo vairāk, kurš varēja būt normāls, ja duras nebāztu galvu smiltīs. Kad redzēsi sasistu vai izvarotu bērnu, arī turi mutīti ciet, lai nebūtu aprunāšana.
27.04.2023 15:24 |

Reitings 668
Un visādi priesteri, patēvi un treneri bērnus var gadiem izvarot, jo apkārtējiem mutes atvēršana būtu aprunāšana , vai ne?
Te bērnu pataisa par mežoni, bet tas nekas, neaprunāsim.
27.04.2023 15:25 |

Reitings 3114
Reģ: 29.05.2022
TikiTaki @ 27.04.2023 13:15

Oi, nu šito gan nevajag. Nevajag bērnu apspriest.
Mia ir dikti mīlīgs mazulis. Varat likt mīnusus, cik gribat.
Nezinu, kas viņiem mājas notiek. Nenemos arī fantazēt. Savā ziņā labi, ka Liene Miu IG baigi nepublicē. Bērns tomēr nevar dot apzinātu piekrišanu. Kā arī visai pasaulei nav jāzin, ko, kad bērns ēd un ar ko spēlējas.
Protams, tie daži kadri ar Lieni ir dīvaini. Neizskatās, ka ir piesaiste. Arī pudele ir dīvaini.
Tas, ka matiņi izkrituši, arī ir dīvaini.
Bet cienīsim bērnu un neaprunāsim.
Uz priekšu mīnusi!!!!
Protams nav jāatrāda katrs solis ko mazais dara,bet tad jāizfiltrē ko liec vai neliec vispār.Paši rij bet mazulītei neko vai kafejnīcā nomet karstu frī kartupeli uz galda! Varbūt tev tas liekas ok,bet mums ne. Vai arī Liene stūķē rīklē zivi,mazā stiep rociņu šī pat nepaskatās,un tādu situāciju ir daudz.
27.04.2023 15:26 |

10 gadiPatīk
Reitings 4684
Reģ: 03.11.2012
Sarma1986 @ 27.04.2023 15:24

Tipiska galvas bāšana smiltīs, ja bērnudārzā saceltu traci, to bērnu vēl varētu izvilkt. Bet tā kā tādas pašas duras kā Tu, tad galvu bāzīs smiltīs līdz skolai. Būs par vienu atpalikušo vairāk, kurš varēja būt normāls, ja duras nebāztu galvu smiltīs. Kad redzēsi sasistu vai izvarotu bērnu, arī turi mutīti ciet, lai nebūtu aprunāšana.

Zini, vienīgā dura forumā esi tikai tu!
Mūžīgi jauc peļu 💩 ar miltiem un vispār nefiltrē , ko raksti.
27.04.2023 15:28 |

Reitings 8317
Reģ: 09.09.2021
Protams, protams, ka Mia tajā pašā dārziņā ir pilnīgi normāls bērns kā pārējie - māk ēst normālu ēdienu, runā atbilstoši vecumposma attīstības vadlīnijām, iet uz podiņa, spēlējas. Beidziet smīdināt. 😁 Nevienā dārziņā nav manīts 3gadnieks ar maisījuma pudeli vai šādiem baltiem laukumiem uz galvas, kur vajag būt matiem. 😀
27.04.2023 15:29 |

Reitings 531
Reģ: 02.03.2023
magdalena333 @ 27.04.2023 15:23
Kas man liekas dīvaini, ar Graudiņiem Mia smuki iet pie rokas, Līga bez problēmām paņem bērnu uz rokām un nes, nav ratu. Ar Lieni, meitene vienmēr kaut kur skrien, nekad neatsaucas uz vārdu, bērns parasti ir ratos vai Andrim rokās.
Mia praktiski vienmēr ir izspūrusi, it kā neļaujot taisīt matus, tajā pašā laikā pie Graudiņiem Miai reportāžas laikā ir jau divi matu sakārtojumi, pēc teiktā sapratu bija arī trešais vienas dienas laikā, bērns bez problēmām ļāvis taisīt matus, jautājums, kāpēc atkal Mia tik kategoriski neļauj jau kādus 2 gadus taisīt matus Lienei, kāpēc , tad bērnam nav nogriezts īss smuks griezums, ja reiz tā ir tāda problēma, bet tā vietā lauj staigāt apkārt visu laiku izspūrušai! Video zvana laikā Mia mēģina vairākas reizes pievērst sev uzmanību, radot vecākiem, ka tikusi pie maizītes, nevienam tas neinteresē, Line kaut ko tur muld ar Graudiņiem, Andris vispār izskatās, ka viss poh***. Kopumā skumji, par maisījumu un pudeli, trūkst vārdu, un to, ka Mia retu reizi mēģina pateikt vienu vārdu, kuru pat tad vēl īsti nevar saprast liekas wow, bērnam tūlīt 3 gadi, tā manuprāt nav vienkārša valodas aizture.
Šodien par to tēma izskanēja, un es starp citu arī vienu dienu par to aizdomājos, kāpēc, pat izskatās, ka Liene reali to bērnu ienīst, kāpēc viņa ir tik vienaldzīga pret viņu, tak Mia ir viņas mūža mīlestības bērns, nu kā?? Es arī aizdomājos, ka iespējams Mia neatbilst viņas izsapņotajam kaut kādam standartam, varbūt viņa baigi cerēja uz dēlu (blakus ir diskusija, kur viena princese arī izturas pret savu bērnu vienaldzīgu, pēc tam, kad uzzināja, ka nebūs vēlamais dzimums), varbūt viņu tracina, ka Mia viņu ierobežo vazāties līdzi savai sardelei, varbūt pie vainas dzeršana, ka rūpes par bērnu viņai ir pēdējā vietā, bet cik saprotu, īsti nekad māte nav bijusi, ej nu zin, kas tieši par iemeslu.

Piekrītu katram vārdam. Mazai tur ir sapītas franču biželes, kā pīšana aizņem laiciņu.
Un,jā,to var redzēt ,ka Liene neieredz to bērnu. Viņa domā,ka tas ir nemanāmi,bet ķermeņa valodu jau nenoslēpsi.
27.04.2023 15:30 |

Reitings 531
Reģ: 02.03.2023
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0ZPtA6P2YAs584otuERx78qtgkfGvvG1PTFgvsmXtX6sKZC5KGScxyBQh3qMEQgwpl&id=100063698494389
Komentāri jau labi🤣
Lienītei gan jau škrobe ,ka nevar izdzēst🥲
27.04.2023 15:34 |

Reitings 580
Reģ: 02.02.2023

Liene atteicās no 3 savām meitām. Te arī ir atbilde.
Nav mātes jūtu. Nedomāju, ka bērnam vispār ir kāds sakars ar to.
Stāvoklī drošvien palika, lai Kivi pieturētu. Mož Kivis gribēja. Kas zin.
Sieviete vienā mierā atteicās no bērniem. Tur var princese piedzimt ar zelta matiem. Situācija nebūtu savādāka.
27.04.2023 15:43 |

Reitings 580
kuranavliene @ 27.04.2023 15:26
Protams nav jāatrāda katrs solis ko mazais dara,bet tad jāizfiltrē ko liec vai neliec vispār.Paši rij bet mazulītei neko vai kafejnīcā nomet karstu frī kartupeli uz galda! Varbūt tev tas liekas ok,bet mums ne. Vai arī Liene stūķē rīklē zivi,mazā stiep rociņu šī pat nepaskatās,un tādu situāciju ir daudz.

Vispār tēma bija par to, ka nevajag Miu saukt pat neglītu.
Bet nu ok. Šitā diskusija nekādu rezultātu nedos.
27.04.2023 15:45 |

Reitings 2623
Reģ: 09.03.2021

Jā, man arī šķiet, ka dzeguze klusībā cerēja uz dēlu - tas būtu viņai ļoti tipiski. Madarai divas meitenes, tad nu lielā dzīves mīlestība tagad dzemdēs dēlu mantinieku (Kristofers nevienam nekad nav rūpējis - ja godīgi, man arī nav skaidrs, kāpēc Kristoferam tā arī neatradās vieta Madaras un vepra ģimenē).
Bet dzeguzei "nepaveicās" - tika pie meitas, turklāt ne īpaši skaistas (jau iepriekš atvainojos visām, kuras tas aizskar, bet ir glīti bērni un ir neglīti, šis pieder pie pēdējiem). Taču uzsvēršu, ka skaistums šeit ir sekundārs - ja bērns būtu sakopts, smuki saģērbts, aprūpēts un pats galvenais MĪLĒTS, tad viņa izskats nevienam acīs nedurtos. Tagad tas ir nevienam nevajadzīgs radījums - dzīvu vecāku bārenis.
27.04.2023 15:46 |

Reitings 580
Danuta @ 27.04.2023 15:29
Protams, protams, ka Mia tajā pašā dārziņā ir pilnīgi normāls bērns kā pārējie - māk ēst normālu ēdienu, runā atbilstoši vecumposma attīstības vadlīnijām, iet uz podiņa, spēlējas. Beidziet smīdināt. ? Nevienā dārziņā nav manīts 3gadnieks ar maisījuma pudeli vai šādiem baltiem laukumiem uz galvas, kur vajag būt matiem. ?

Bērnu dārza pienākums ir informēt attiecīgās instances, ja situācija ir tāda, kā Tu apraksti.
27.04.2023 15:47 |

Reitings 6551
Reģ: 04.12.2022
Es neņemtos spriest par Mia izskatu, jo esmu redzējusi, kāds mans divgadnieks atbrauc mājās ar tēti, kad ir bijuši, piemēram, suni vest uz mežu, nu tik netīrs un nošmulējies, ja abi pa ceļam ieietu veikalā, tantes domātu, cik nekopts bērns 😂 Tāpat par ēšanu, nu uznāk divgadniekiem fāze, kad patiešām neko neēd, mans pārtika tikai no maltās gaļas mērces 😂 un tad tu domā katru dienu ar ko vēl pagatavot to nelaimīgo mērci, vai piemēram, brokastīs bija tikai biezpiens vai pankūkas, citu neko. Cep katru dienu tās pankūkas līdz vēmienam 😂 Un arī ar runāšanu negāja, kā gribētos, bet vedām gan pie logopēda, gan audiologopēda, tad pamazām arī aizgāja tā valodiņa. Tur gan norādija, ka divi gadi ir laiks, kad patiešām to vērst par labu, tie, kas atved 4 gados jau ir nokavējuši. Ar to visu es gribēju teikt, ka Mia ir pavisam normāls bērns, tikai mātes rūpes trūkst. Bērniņš var būt nošmulējies, var neēst un nerunāt, bet vienalga būt normāls bērns, jautājums ir, cik daudz vecāki ir gatavi iesaistīties, lai to visu izlabotu.
27.04.2023 15:51 |

Reitings 10736
Reģ: 22.12.2022
Mia pie Graudiņiem tiešām citādāk uzvedas. Bet protams.. neviens pa bāriem nevazā, samīļo, parunājas, sabaro ar kārumiem.
27.04.2023 15:54 |

Reitings 127
Reģ: 23.04.2017
Miai vienkārši trūkst acīmredzamas rūpes, mīlestības un uzmanības no vecākiem. Viss.
27.04.2023 16:06 |

Patīk
Reitings 5041
Reģ: 17.04.2020
Ramona nesa sirsnīgi Miu rokās, kad meklēja šokolādi, ar Miu tika runāts pilnos teikumos bez kuku, auu, Mia, hihihihi... Bērns smaida un komunicē, izrāda interesi.
Es tiešām neatceros nevienu video ne ig, ne šovā, kad ļenka būtu nesusi bērnu opā. Nu, tā no sirds, lai kopā kaut ko darītu, runātos- iesim tagad kopā, meklēsim to un to... Imantas pagalmā arī ir novērots, ka ļenka ar andri iet pa priekšu, runā savā starpā, kamēr Mia klumburē krietni nopakaļus.
Piemērs, Karadžana, kad Stefāniju nēsā, runā, spēlējas, ir emocionālā saite. Ir ļoti skumji noskatīties, ko tā ļenka nodara savam bērnam liedzot tādu pašsaprotamu lietu kā mātes mīlestību. Tāpēc jau Mia ir pieķērusies Ramonai kā tāds dadzītis.
No mātes ir opā tikai, lai neaizbēg naktī bērns, kad no skatuves vaktē savu desiņu.
Mia nav neglīta, viņa nav vecāku aprūpēta.
27.04.2023 16:10 |

Reitings 1488
Reģ: 19.07.2022
Es atvainojos, esmu piemirsusi, bet kapēc "profesionālā šofere", kas "pusi pasaules apbraukājusi" (bļe, tai topogrāfiskajai muļķei ir sajēga, ka pus pasaule nebeidzas ar pāris štatiem asv, spāniju un norvēģiju??) visu laiku ir pie stūres? Kivičs vislaik šmigā? Nav tiesību? Es nesaprotu, ko tā klaunene savu klaunu vislaik vadā kā tāds vergs?
27.04.2023 16:11 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)