KIVI(ČU) par visu. BEZTĒMA

Reitings 22
Reģ: 11.07.2020
Izdomāju kad vajadzētu izveidot tēmu par KIVI SĀGU.
18.07.2021 14:48 |

Reitings 3198
Reģ: 30.01.2023
Aizkraukles Pārdevēja @ 24.04.2023 20:16
Tikko Plekste tak bija apaukstējusies, nu jau atkal sporto. Baigi dīvaini un visai bieži apakustējas uz vienu dienu ???

Mums nesaprast modernās slimības, arī plekstes alerģijas.
Vienā no pēdējajiem storijiem izskatījās, ka Mia bēg no plekstes skrienot, nevis skrien tāpat kā mamma..
24.04.2023 20:29 |

Reitings 1564
Reģ: 01.08.2021
Kalnos @ 24.04.2023 20:15
Oj līdzīga stāsts taču bija ar Oldzites vīru precējās kad draudzene stāvoklī bija,vecis pameta pirms dzemdībam. Līdz tam kopā dzīvoja.

Tāpēc jau Aijiņa ir Oldzītes sirdsdraudzenīte. Pat dziesmu kopīgu iedziedāja. Abas viena kaluma.
24.04.2023 20:32 |

Reitings 1703
Reģ: 04.11.2022
Nekad savus bērnus neesmu barojusi ar maisījumu, bet vai tā pirkšana nesanāk dārgāk nekā normāls ēdiens?
P.S. Tā zivs jau pārcepta līdz tādam līmenim, kad jūk ārā, + pa virsu lētā mērce, lai nejustu patieso garšu
24.04.2023 20:41 |

Reitings 3198
Reģ: 30.01.2023
VissIrSlikti @ 24.04.2023 20:41
Nekad savus bērnus neesmu barojusi ar maisījumu, bet vai tā pirkšana nesanāk dārgāk nekā normāls ēdiens?
P.S. Tā zivs jau pārcepta līdz tādam līmenim, kad jūk ārā, + pa virsu lētā mērce, lai nejustu patieso garšu

Atkarīgs kādu maisījumu pērk. Cena par iepakojumu 800g svārstās no 9-45eur.
Mia jau sen nav tajā vecumā, kurā piens nodrošina visa nepieciešamās uzturvielas. Cik nu bērnudārzā un pie Graudiņiem paēd normālu ēdienu.
24.04.2023 20:44 |

Reitings 2954
Reģ: 14.02.2023
Hubabuba @ 24.04.2023 20:32

Tāpēc jau Aijiņa ir Oldzītes sirdsdraudzenīte. Pat dziesmu kopīgu iedziedāja. Abas viena kaluma.
Un sabiedrība tādas atbalsta. Jo dara ja tautai patīk. Būtiski lai pareizi, smuki no malas izskatās. Riebjas tā divkosība
24.04.2023 20:59 |

Reitings 132
Reģ: 24.04.2023
Mīļās sievietes, es jau senum sen lasu šo diskusiju i pa ceļam uz darbu, i darbā, i uz mājām braucot, un smejos vēderu turēdama no tām pērlēm kas te nereti tiek sarakstītas. Īpašs cepums par Fetmenu, blaugznainā mēteļa atstutēšanu pret sienu, onkopiloti, un citiem ūnikumiem. Es pat speciāli piereģistrējos lai jums izteiktu savu sajūsmu par to oriģinālo satīru kas no jums te dzirkstī, goda vārds varētu riktīgāko humorpilno grāmatu sarakstīt ar šejienes citātiem, un simtspunktu, gan tiktu izdota, gan noiets būtu lielisks, atšķirībā no Piviču savārstījumiem un Ļenkas iedomu manuskripta kurš top ilgāk nekā ģēniju simfonijas. :D Bet te tas humors arī beidzas, nu jau ar nopietnāku seju gribas pateikt, ka arī man žēl visu bērnu sačakarētās dzīves, paveicies nosacīti visvairāk ir Madaras meitām, jotagad ir ar 2 pieaugušajiem kuri ir ļoti sakarīgi vecāki pilnā vārda nozīmē. Kristofers jau paliels, liekas jauks,kluss, mierīgs puisis un domāju īsti par pilnu to tēvu nemaz neņem, bet kas attiecas uz Mia -tur gan...tur bēdīga aina veras.. Un piekritīšu tās, kuras saka, ka lielāks vecāka gēns tomēr laikam ir Andrim, lai nu cik un kā bet par to maziņo vēl cenšas rūpēties, kurpretī Lienē jau jūtams neslēpts aizkaitinājums un mūžīgā vēlme bēgt nez kur atpūsties. Šitas ir tas skumīgais moments šajā visā. Jācer, ka meitenei izdosies izaugt veselai, pasūtīt abus alkoholiķus labi tālu, nomainīt vārdu, uzvārdu un nozust tālēs zilajās lai sāktu jaunu dzīvi. Vēl jau man tāda cerība, ka varētu Andris tomēr attapties,pasūtīt pleksti nafig ( jo būsim godīgi, viņa tiešām to Andri totāli velk uz leju, ieķēŗusies kā buldogs ar visiem līdzekļiem ) un sākt ārstēt atkarību, savest veselību kārtībā un ar to meitenīti kaut cik normāli dzīvot, kaut vai turpinot uzstāties, kādas haltūras utt,. Andrim viss vēl nav zaudēts, Lienei es teiktu, gan.
24.04.2023 21:06 |

10 gadiPatīk
Reitings 4684
Reģ: 03.11.2012
VissIrSlikti @ 24.04.2023 20:41

Es arī par to iedomājos, jo es atceros, kad savam bērnam devu maisījumu no 0-12mēn., tad ļoti varēja izjust, to naudas patēriņu. Ja nemaldos, mūsu bundža bija 800g un maksāja 15€ vai 18€ un viena bundža sanāca vidēji uz nedēļu.
Ja viņi domā, ka tā var ieekonomēt uz pārtiku, tad baigi kļūdās 😂
24.04.2023 21:08 |

Reitings 132
vivii @ 24.04.2023 21:08

Es arī par to iedomājos, jo es atceros, kad savam bērnam devu maisījumu no 0-12mēn., tad ļoti varēja izjust, to naudas patēriņu. Ja nemaldos, mūsu bundža bija 800g un maksāja 15€ vai 18€ un viena bundža sanāca vidēji uz nedēļu.
Ja viņi domā, ka tā var ieekonomēt uz pārtiku, tad baigi kļūdās ?

pat ja varētu ietaupīt uz pārtiku tad uz nākotnē/ jau tagadnē sačakarēto veselību vairs nevarēs ietaupīt. Bērnam ir jānodrošina arī CIETA paika, sit mani nost, nevaru šito saprast un negribu saprast. Viens no iemesliem kpc Mia nerunā ir cietas barības košļāšanas iztrūkums, kurai ir tieši pierādīta saikne ar runāšanas attīstību. Nerunāsim jau par visu minerālvielu un vitamīnu iztrūkumu, kā arī to, ka kunģim arī nepieciešams gremot barību. Ja meitene nemitīgi dzer maisījumu, tad no pamperiem arī vaļā netiks tik viegli, jo tur visticamāk vēdera izejas konsistence un regularitāte ir kā zīdainim. Viņa nav invalīds, bet tā turpinot, ir visas iespējas kļūt. Un tas ir briesmīgi.
24.04.2023 21:13 |

Reitings 3122
Reģ: 29.12.2022
Cik Miai gadu?
24.04.2023 21:18 |

Reitings 16326
Reģ: 29.04.2022
Ļenka tajā Mias skriešanas storijā mēģina dot viņai roku, bet bērns uz viņas pusi pat neskatās. Jā, protams var teikt ka gandrīz trīsgadnieks, skries kur acis rāda. BET, šis mazais cilvēciņš tik reti tiek vests reālās ģimeniskās pastaigās, ka viņa nemaz nemāk uzvesties.
24.04.2023 21:19 |

Reitings 16326
Reģ: 29.04.2022
kukish @ 24.04.2023 21:06
Mīļās sievietes, es jau senum sen lasu šo diskusiju i pa ceļam uz darbu, i darbā, i uz mājām braucot, un smejos vēderu turēdama no tām pērlēm kas te nereti tiek sarakstītas. Īpašs cepums par Fetmenu, blaugznainā mēteļa atstutēšanu pret sienu, onkopiloti, un citiem ūnikumiem. Es pat speciāli piereģistrējos lai jums izteiktu savu sajūsmu par to oriģinālo satīru kas no jums te dzirkstī, goda vārds varētu riktīgāko humorpilno grāmatu sarakstīt ar šejienes citātiem, un simtspunktu, gan tiktu izdota, gan noiets būtu lielisks, atšķirībā no Piviču savārstījumiem un Ļenkas iedomu manuskripta kurš top ilgāk nekā ģēniju simfonijas. :D Bet te tas humors arī beidzas, nu jau ar nopietnāku seju gribas pateikt, ka arī man žēl visu bērnu sačakarētās dzīves, paveicies nosacīti visvairāk ir Madaras meitām, jotagad ir ar 2 pieaugušajiem kuri ir ļoti sakarīgi vecāki pilnā vārda nozīmē. Kristofers jau paliels, liekas jauks,kluss, mierīgs puisis un domāju īsti par pilnu to tēvu nemaz neņem, bet kas attiecas uz Mia -tur gan...tur bēdīga aina veras.. Un piekritīšu tās, kuras saka, ka lielāks vecāka gēns tomēr laikam ir Andrim, lai nu cik un kā bet par to maziņo vēl cenšas rūpēties, kurpretī Lienē jau jūtams neslēpts aizkaitinājums un mūžīgā vēlme bēgt nez kur atpūsties. Šitas ir tas skumīgais moments šajā visā. Jācer, ka meitenei izdosies izaugt veselai, pasūtīt abus alkoholiķus labi tālu, nomainīt vārdu, uzvārdu un nozust tālēs zilajās lai sāktu jaunu dzīvi. Vēl jau man tāda cerība, ka varētu Andris tomēr attapties,pasūtīt pleksti nafig ( jo būsim godīgi, viņa tiešām to Andri totāli velk uz leju, ieķēŗusies kā buldogs ar visiem līdzekļiem ) un sākt ārstēt atkarību, savest veselību kārtībā un ar to meitenīti kaut cik normāli dzīvot, kaut vai turpinot uzstāties, kādas haltūras utt,. Andrim viss vēl nav zaudēts, Lienei es teiktu, gan.

Welcome welcome rozā nelaimīgo lezbju komūnā 😄
Piekrītu, ka Andža vēl varētu savākties. Diemžēl arī mūsu sabiedrībā tā ir iegājies, ka vīriešiem šādas lietas tiek piedotas vairāk nekā sievietēm.
Tomēr galvenais iemesls kāpēc Pivičs vēl varētu kaut ko labot ir tas, ka viņš ir vienkārši izlutināts puišelis, nevis ir garīgi atpalicis kā Ļenka. Ļenka ir psiha sociopāte un tā kaite strauji progresē.
Pivim tiešām visprātīgākais būtu savākt Miu un dzīvot ar to meičukinu divatā, par vismaz šo vienu bērnu uzņemties pilnas rūpes. Vins ātri vien saprastu, ka tādas rūpes nav apvienojamas ar dzerstišanos un iespējams kaut kā savakāktos.
Bet nu neticu, ka viņam būtu tik spēcīgs raksturs, lai vins varētu izkāpt no tàs bedres
24.04.2023 21:23 |

Reitings 3940
Reģ: 30.01.2022
Lienei tas pusaudžu “humors”…*~*~*~*izmēram ir nozīme😏😉😉😉 es par ēdienu*~*~*~*
24.04.2023 21:23 |

10 gadiPatīk
Reitings 4661
Reģ: 31.10.2010
gribuiemestkapeiku @ 24.04.2023 21:18
Cik Miai gadu?

Vasarā būs 3.
24.04.2023 21:36 |

Reitings 3122
Reģ: 29.12.2022
Minelūše @ 24.04.2023 21:36

Vasarā būs 3.
oho. Un baro ar maisījumu?! Manam 2 un maisīja vispār nav, tikai ēdiens un piens reizēm,bet tas kā padzēriens,jo garšo
24.04.2023 21:41 |

Reitings 308
Reģ: 07.07.2014
Nabaga bernam tak vareja ari to zivi iedot vai sparģeli pagaršot, nav jau viņai 6 mēneši
24.04.2023 21:49 |

Reitings 1564
Reģ: 01.08.2021
Par to maisījumu- nu grūti noticēt ka gandrīz 3 gadnieks pārtiek tikai no maisījuma, bet nu nav jau arī redzēta, ka arī ēstu kautko citu.
24.04.2023 21:57 |

Reitings 132
Knabsab @ 24.04.2023 21:23

Welcome welcome rozā nelaimīgo lezbju komūnā ?
Piekrītu, ka Andža vēl varētu savākties. Diemžēl arī mūsu sabiedrībā tā ir iegājies, ka vīriešiem šādas lietas tiek piedotas vairāk nekā sievietēm.
Tomēr galvenais iemesls kāpēc Pivičs vēl varētu kaut ko labot ir tas, ka viņš ir vienkārši izlutināts puišelis, nevis ir garīgi atpalicis kā Ļenka. Ļenka ir psiha sociopāte un tā kaite strauji progresē.
Pivim tiešām visprātīgākais būtu savākt Miu un dzīvot ar to meičukinu divatā, par vismaz šo vienu bērnu uzņemties pilnas rūpes. Vins ātri vien saprastu, ka tādas rūpes nav apvienojamas ar dzerstišanos un iespējams kaut kā savakāktos.
Bet nu neticu, ka viņam būtu tik spēcīgs raksturs, lai vins varētu izkāpt no tàs bedres

es domāju, ka ar tādu gājienu , ar nosacījumu, ka tas tiešām ir patiesi -Andža pat savā ziņā ļoti reabilitētos gan sabiedrības, gan citu bērnu, gan vecāku acīs. Un spētu tomēr kaut cik cienīgi un ar dvēseles mieru sagaidīt vecumdienas. Ne velti viņa tēvs teica intervijā, ka viņam no tādas sievietes būtu bail. Lai kādi, bet Kiviči seniori nav slikti cilvēki un sliktu nevēl ne Andrim, ne mazbērniem. Plekstes ģimene domāju arī sliktu nevēl, bet ir bezspēcīgi pret ievārīto putru kura Lienei praktiski vairs nav izsmeļama un tik turpina grimt un citus velk līdz. Tā, ka Andri, ja šito lasi - bēdz no tās sievietes neatskatoties!
24.04.2023 21:58 |

10 gadi
Reitings 2800
Reģ: 20.06.2013
Bellini @ 24.04.2023 21:49
Nabaga bernam tak vareja ari to zivi iedot vai sparģeli pagaršot, nav jau viņai 6 mēneši
varbūt pēc tam arī pameta kko, kas pašiem uz škīvja palika pāri....
24.04.2023 22:03 |

Reitings 196
Reģ: 23.03.2023
kukish @ 24.04.2023 21:06

Piekrītu katram vārdam.
Cerams mazā Mia tiek samīļota vismaz no tēva. Kā māte var savu bērnu šādi mocīt - vazāt pa naktīm apkārt, maisījums utt.? Ā, nu ja - viņa nav māte, viņa ir tikai dzemdētāja, kas viegli pameta jau trīs savas meitas.
24.04.2023 22:04 |

Reitings 10736
Reģ: 22.12.2022
vivii @ 24.04.2023 21:08

Ja viņi domā, ka tā var ieekonomēt uz pārtiku, tad baigi kļūdās ?

Vai tur nav parastais piens..
24.04.2023 22:11 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!