Protams, šis nemaz nebija speciāli. Ļoti falši un jā, ja ar bērnu nenodarbojas, nerunā, tikai hihina un kūko, tad viņu nekas neinteresē. Mia mati esot izpūruši. Kukū, hihī, Liene, viņai tādi tie ir vienmēr, jo tu nevīžo meitiņai sataisīt matiņus, tikai peries gar savām pakulām.Fortun04ka @ 23.04.2023 14:06"Tūlīt iesim Keitij", drīzāk pati ar sevi runāja, lai parādītu cik gadīga ??
Man gan izklausās ka viņa to bērnu izmēda! Arī tā atbilde Keitijai kad viņa jautā kur tētis ,tāda neapmierināta......jo gorīties telefonā traucē un pakulas glaudīt.Hermesmel @ 23.04.2023 15:22https://failiem.lv/u/us4n5qazn
?????????????
Un kā viņa ar to Miu runā, tik samāksloti, mute smaida, bet acis aukstas kā zivij.
kuranavliene @ 23.04.2023 18:01Man gan izklausās ka viņa to bērnu izmēda! Arī tā atbilde Keitijai kad viņa jautā kur tētis ,tāda neapmierināta......jo gorīties telefonā traucē un pakulas glaudīt.
es arī, bet ko tad viņa var izdarīt? Nelaist nevar, ja bērns pats ir ar mieru, un Keitija jau vēl maza, gan jau grib, vai vismaz jūtas vainīga kivkas dēļ, ja nebrauktu, tāpēc piekrīt. Nemaz nebrīnītos, ka vepris viņai regulāri iedod guilt trip un manipulē bērnu gan jau tikai tā.Berry5 @ 23.04.2023 18:57
Es Madaras vietā 2x padomātu vai pamātei nebūtu jāturas pa gabalu. Neizskatās okei.
Tuana @ 23.04.2023 18:12
Man pat likās vēl trakāk, ka viņa to bērniņa smieklu “he he he” tā kā saviebdamās izmēda. No tās mīmikas man šermuļi pārskrēja. Pat ne tikai, ka nejūti nekādu mīlestību, kā normāli mamma runātu ar savu bērniņu, bet pat tādu kā acumirklīgu aukstumu, riebumu…
Ļenka izskatās tāda nobesījusies, viens bērns jau kā nasta, bet te vīkendā nevis varētu vārtīties pa gultu, bet jāceļas, jābrauc, programma jāpilda. Ļenkai tā jau no Kivja tiek tik maz uzmanības, bet liekas, ka Keitijas dēļ viņš tiešām saņemas un pacenšas, savas iztēles robežās, protams, bet tomēr.
Tur var minēt Ļenkas diagnozes, tukšuma līmeni, bet vispār es domāju, ka pamatā viņa ir smagā depresijā, apātijā un nolemtības sajūtā. Jau sākot ar traumu par Buli, un tagad vispār par visu to bedri, kurā viņa sēž, par aizejošo jaunību, vīru alkoholiķi, par piedzemdēto bērnu. Tas bieži izlien ārā žestos, mīmikās, indes un skaudības pilnos tekstos utt., lai kā viņa censtos apmānīt citus un sevi pašu.
te tas bija apmullats, un, izskatas, ka tas ir nopietni :Damoreamore @ 23.04.2023 20:49Es kaut ko palaidu garām...šis taču ir neveiksmīgs joks?
https://jauns.lv/raksts/izklaide/556005-sova-gimene-burka-dalibniece-liga-grib-mainit-vardu-vina-labak-busot-kirkira
Hermesmel @ 23.04.2023 15:22https://failiem.lv/u/us4n5qazn
?????????????
Krizdole @ 23.04.2023 22:33Runājot par plankošanu, nez, katru reizi kā ieraugu to skaitli, tās 2, 3 min., tā uzreiz atceros tos drebelīgos ceļgalus, pietupienus veicot vai arī toreiz pie Magones, iedeva rokās urbi un rokas trīc, kaut kā zūd ticamības moments, tāda ģorga viņa liekas un tiešām planks gandrīz 3 min?
Izskatās, ka viņa to bērnu ļauni izmēda.Katzenfamilie @ 23.04.2023 22:38
Es pat, ja godigi, sabijos, to video skatoties, pilnigi tada neomuliga sajuta palika. Lienei ir launas acis, un, ka te citas damas rakstija, odzes skatiens. Tur vispar no mates milestibas nav ne smakas, loti nepatikama, varetu pat teikt, atbaidosa personiba. Lai gan par personibu vinju nenosauksi, teiksim ta - persona.
Helga Andersson @ 23.04.2023 20:17es arī, bet ko tad viņa var izdarīt? Nelaist nevar, ja bērns pats ir ar mieru, un Keitija jau vēl maza, gan jau grib, vai vismaz jūtas vainīga kivkas dēļ, ja nebrauktu, tāpēc piekrīt. Nemaz nebrīnītos, ka vepris viņai regulāri iedod guilt trip un manipulē bērnu gan jau tikai tā.
Katzenfamilie @ 23.04.2023 22:38
Es pat, ja godigi, sabijos, to video skatoties, pilnigi tada neomuliga sajuta palika. Lienei ir launas acis, un, ka te citas damas rakstija, odzes skatiens. Tur vispar no mates milestibas nav ne smakas, loti nepatikama, varetu pat teikt, atbaidosa personiba. Lai gan par personibu vinju nenosauksi, teiksim ta - persona.