krixis3 @ 21.04.2023 23:33Atkal formā Anete malacis. Kā naglai uz galvas. Un lai ko par viņu saka un tā, man viņa patīk. Man arī patīk kā viņa itka nejaušām, bet speciāli, izsmej gan NL, gan Didru, gan kivičus tagad, gan kritizē debilās pie stūres filmētajas. Man tiešām patīk, ka ir kāds kas liek noņemt tas IG rozā brilles.
Par Vīni... Pilnīgi citas noskaņas, salīdzinot ar mūsu plekstes story
Pata @ 22.04.2023 09:50Madara ir jauka, bet viņai steidzami vajag stilista konsultāciju.
Vienīgais, kas viņai labi izvēlēts, ir sporta tērpi, veļa un peldkostīmi, cik nu IG postos, storijos var redzēt. Bet, ikdienas apģērbu izvēlē...ir kļūdas.
Tāpat arī Lienei....ieciklējusies kaut kādā desmitgadē un netiek ārā no tās.
SantaBarbara @ 21.04.2023 20:57Lienei atkal kārtējais dīvainais boomerang,vispar kads vel izmanto tos boomerang,tagad visi liek reel utt,neviens vairs tadus neizmanto!
Paskatijos Krastai 15 sekundes foršs reel ar Nīcu un Tad ir Liene ar 130 story kaut kadiem pilnigi random,vareja uztaisit 2-3 reel no Vīnes un butu pilnigi pieticis,bet gan jau nemak uztaisit!?
SantaClub @ 22.04.2023 11:16
Šorīt ielikusi reel.???
Nekas tur nav garām! Normāli viss un pa smuko! Ja neģērbjas pa kāda gaumei uzreiz lauķe un nejēga? Es gribētu redzēt tās kritizētājas,un viņu gaumi.Ļenka apkārusies grabuļiem slikti,Madara vienkārša atkal slikti!Jā,labāk būtu gaišas gotiņas,bet arī šādi ir normāli.Jā,es arī esmu lauķe!👍Miuce forši ka esi aristokrāte!🙏🙏🙏Miuce @ 22.04.2023 11:27Madaras apģērbs ir pilnīgi garām, nekas tur neiet kopā. Viņai ir mūžīgā sadarbība ar Guess vai pati fano par Guess? Labi, augša ir ok, bet apakšā tad prasījās vai nu balti vai rozā garāki šorti vai svārki un sandeles vai kurpes ar papēdi, ja nu tiešām krosenes, tad nu kādā tajā pašā pavasarīgajā krāsā un soma arī par smagu, nav tā, ka melnais iet visam klāt. Ok, viņa izskatās simtreiz labāk par pārfiltrēto pleksti, tas ir skaidrs, bet apģērba salikums, nu sorry, plekstes stilā šoreiz, to kopskatu glābj labais augums, koptie mati un koptaa seja, bet apģērbs ir diemžēl lauku diskotēka.
Plekste negāja uz turieni, jo tad visur rēgotos viņas pelikāna pazode un krāteri sejā bez filtriem, tieši tik vienkārši.
SantaClub @ 22.04.2023 11:16
Šorīt ielikusi reel.???
kuranavliene @ 22.04.2023 11:47Nekas tur nav garām! Normāli viss un pa smuko! Ja neģērbjas pa kāda gaumei uzreiz lauķe un nejēga? Es gribētu redzēt tās kritizētājas,un viņu gaumi.Ļenka apkārusies grabuļiem slikti,Madara vienkārša atkal slikti!Jā,labāk būtu gaišas gotiņas,bet arī šādi ir normāli.Jā,es arī esmu lauķe!?Miuce forši ka esi aristokrāte!???
TikiTaki @ 22.04.2023 12:11
Es ceru, ka nākamreiz arī tā vista būs brūnāka ?
Nu nevelk,un? Uzvilka! Kāds nomira līdz ar to? Kādus murgus tajās skatēs rāda,tas viss gan ok!Arahne @ 22.04.2023 12:16
Nav jābūt augstākas modes ekspertam, lai saprastu, ka zeķubikses zem šortiem nevelk. Kur nu vēl spīdīgas. Būtu vismaz matētas uzvilkusi.
Madarai bieži pasākumos dīvains apģērbs, bet nekas, gan ar laiku iemācīsies un sapratīs, ka less is more. Ja gribēja iznest Bārbijas stilu, tad vajadzēja augsto zirgasti un rozā Tvigijas stila minikleitiņu. Lai gan pietilktu ar elegantu MMK.Miuce @ 22.04.2023 11:27Madaras apģērbs ir pilnīgi garām, nekas tur neiet kopā. Viņai ir mūžīgā sadarbība ar Guess vai pati fano par Guess? Labi, augša ir ok, bet apakšā tad prasījās vai nu balti vai rozā garāki šorti vai svārki un sandeles vai kurpes ar papēdi, ja nu tiešām krosenes, tad nu kādā tajā pašā pavasarīgajā krāsā un soma arī par smagu, nav tā, ka melnais iet visam klāt. Ok, viņa izskatās simtreiz labāk par pārfiltrēto pleksti, tas ir skaidrs, bet apģērba salikums, nu sorry, plekstes stilā šoreiz, to kopskatu glābj labais augums, koptie mati un koptaa seja, bet apģērbs ir diemžēl lauku diskotēka.
Plekste negāja uz turieni, jo tad visur rēgotos viņas pelikāna pazode un krāteri sejā bez filtriem, tieši tik vienkārši.
kuranavliene @ 22.04.2023 12:49Nu nevelk,un? Uzvilka! Kāds nomira līdz ar to? Kādus murgus tajās skatēs rāda,tas viss gan ok!
Knabsab @ 22.04.2023 13:07Ļenka uztaisījusi reel bilžu kolāžu ??? viņai laikam jaieguglee kas ir reel, tur tā kā video vajadzētu but, kaut kādam stāstam un tā, nevis vienkārši samestām bildēm kopā ?