viņai ielūgums varēja atnākt reizē ar epastu no aizjūras prinča, kas grib precēt viņu vai arī no kāda Āfrikas advokāta, kura klients nomiris un atstājis viņai pasakainu mantojumu 🤣shmannapanna @ 21.04.2023 22:48Madara ir Stockmann modes skatē, par kuru karaLiene bija ielikusi storiju, ka ir patīkami saņemt ielūgumus, paldies stockmannam, bet šoreiz netiks un nāksies izlaist. Tikmēr viņai mierīgs bumeranga vakars mājās. Varētu likt naudu, ka Keitija vai kāds cits viņai pačukstējis, ka Madarai ir ielūgums uz šo pasākumu un viņa jau neies palikt citu acīs sliktāka un neielūgta, tāpēc bija jāfeiko ??
Agnessse @ 21.04.2023 08:34
Jā stundas nobīde laika zonā ir tiešām drausmīga. Pilnīgi saprotams, ka diena ar nakti sajukusi. Labi, ka vēl ne pavasaris ar rudeni.
Ceļojums Lienes prātā: Esmu ceļojumu influencere, jābrauc atpūsties no Latvijas matu aiztikšanas bumerangiem. Parādīšu pelēkajām kotlešu cepējām Vīni un pati pabaudīšu rič laifstail.
Realitāte: skumja ekskursija uz vienu no pieejamākajiem galamērķiem. Satura kvalitāte - nulle. Atpūta - nulle. Apenes un lūpu spīdumi - 6.
Bjork @ 21.04.2023 22:51viņai ielūgums varēja atnākt reizē ar epastu no aizjūras prinča, kas grib precēt viņu vai arī no kāda Āfrikas advokāta, kura klients nomiris un atstājis viņai pasakainu mantojumu ?
es nezinu - man šķiet viņa nav spējīga kaut ko tādu maz apjēgt 😒 jo domā taču, ka ir karaļevna, pati smukākā un labākā un kā visi viņu apjūsmo, vienīgie, kas neapjūsmo ir heiteri un lūzeri. Man grūti gan viņai, gan veprim piedēvēt normālu cilvēku adekvātas reakcijas, bet nu - kas zin, maybe 😏Katzenfamilie @ 21.04.2023 23:06
Es piekritu vienam no ieprieksejiem komentariem dazas lapas atpakal, ka, manuprat Liene saprata, ka vinja ne tur vispar iederetos, ne ari vinjai tur butu ko darit. Paskatijos kasjauns galerija to viesu stilu, ka cilveki ir sagerbusies - Liene tur ar saviem letajiem grabuljiem, kaujas meikapu, infantili pavedinosam 2005.gada stila drebem pec klauna izskatitos. Labi, ka tiesam bija veselais saprats tur neiet. Un, ja tur vel ir Madara, tad vel briesmigak.
Katzenfamilie @ 21.04.2023 23:06
Es piekritu vienam no ieprieksejiem komentariem dazas lapas atpakal, ka, manuprat Liene saprata, ka vinja ne tur vispar iederetos, ne ari vinjai tur butu ko darit. Paskatijos kasjauns galerija to viesu stilu, ka cilveki ir sagerbusies - Liene tur ar saviem letajiem grabuljiem, kaujas meikapu, infantili pavedinosam 2005.gada stila drebem pec klauna izskatitos. Labi, ka tiesam bija veselais saprats tur neiet. Un, ja tur vel ir Madara, tad vel briesmigak.
Helga Andersson @ 21.04.2023 23:38Bet Madarai soreiz arī itin neveiksmīgs autfits ? parasti viņa tīri labi sačinī sev modas, bet šorriz ne. Sorry meičuki, please dont kill me ?
LilyLady @ 21.04.2023 23:34
Iedomājos, cik rēcīgi plekste izskatītos tai pasākumā ar savu netīro mēteli, melnajām kamieļbotām, ādas volānsvārkos, ar feiko LV lakatiņu un somiņu no Ķīnas.
Es gan domāju, ka īstenībā viņa neaizgāja, jo baidās rādīt savu ģīmi bez filtriem. Pēc tam nāktos taisnoties, kāpēc preses bildēs viņai Džolijas profila vietā ir pelikāna pazode, un vispār atkal tie nelieši fotogrāfi noteikti piezīmētu krunkas mūsu ģevuškai.
jā, kedas izsit visu no sliedēm. Zeķubikses es nemaz i nepamanīju, bet mani neuzrunā LV mode vilkt zeķubikses siltā laikā un zem vasaras kleitām vispār 🤮teberebe @ 21.04.2023 23:50Mja, Madarai no augšas līdz šortiem viss ok, bet zeķubikses un melnās botas kaut kā neiet kopā. Vispār caurspīdīgās zeķubikses un botas liekas tāds mazliet lauku (nav domāts kā uzbrauciens laukiem) variants, bet nu es gan arī neesmu baigā modes eksperte.
Liene arī to ielūgumu bija ielikusi kā screenshot, bet es citiem instagram redzēju, ka bija papīra formas ielūgumi uz rokas, tāpēc apšaubu, vai viņai vispār bija pašai savs ielūgums uz rokas. Uz kaut kādu random skati tajā outletu vietā tak toreiz aizvilkās, kāpēc lai RFW laistu garām.
nu mož ar savām fotošopa magic skiiiiiilz pati sev sačinīja ielūgumu 😂😂😂 bože, smieklīgi un nožēlojami reizē 🙈teberebe @ 21.04.2023 23:50Mja, Madarai no augšas līdz šortiem viss ok, bet zeķubikses un melnās botas kaut kā neiet kopā. Vispār caurspīdīgās zeķubikses un botas liekas tāds mazliet lauku (nav domāts kā uzbrauciens laukiem) variants, bet nu es gan arī neesmu baigā modes eksperte.
Liene arī to ielūgumu bija ielikusi kā screenshot, bet es citiem instagram redzēju, ka bija papīra formas ielūgumi uz rokas, tāpēc apšaubu, vai viņai vispār bija pašai savs ielūgums uz rokas. Uz kaut kādu random skati tajā outletu vietā tak toreiz aizvilkās, kāpēc lai RFW laistu garām.