McSara @ 21.04.2023 20:46
Atkal_forma storiji
Minelūše @ 21.04.2023 19:57Man kaut kā liekas, ka viņi varētu arī neko neteikt par to rakstu. Ja šis būtu viņu attiecību sākums - jā, tad Kivičs bija kareivīgs pēc velna. Gatavs sadot visiem, kuri apbižos viņa Lienīti un aprunās viņu mīlu, gatavs uz teātriem braukt un karikatūru zīmētājam ģīmi dauzīt izrādes laikā. Bet tagad viņam rokas šķiet nolaidušās. Iespējams, tāpēc, ka acis atvērušās, sapratis, ka dzīvo kopā ar sievieti, kuru nav vērts aizstāvēt. No storijiem jau redzams, ka nekādu karstu jūtu tur vairs nav. Varbūt saprot arī, ka pats sevi pataisījis par klaunu un rakstā neviens nav viņu apmelojis. Ko tur daudz pērties par patiesību.
diez vai pastala vispār atcerējās,ka viņai bērns ir mājās ...Katzenfamilie @ 21.04.2023 20:28
Manuprat, vienigais, kuram Mia pietruka, bija Kivics, noteikti ne jau nu Liene.
Knabsab @ 21.04.2023 20:52
Bomba! Respect dāmai! Es norēcos līka! Burvība jau ir tur, ka viņa tieši ir tur, kur alkāni tikko vazājās un redz var parādīt tiešām interesantas un vērtīgas vietas
SantaClub @ 21.04.2023 20:22Jēziņ, vegetvista ir atpakaļ.????
Jā, katru reizi pārspēj pati sevi.Tuana @ 21.04.2023 21:35
Kā, nu KĀĀ var tik neglīti nofočēt vienu vistu krāsnī? Skrullēju chilliņā šo diskusiju un gandrīz uzsita uz augšu ? Tas tiešām IR TALANTS, tik neglīti redzēt un mācēt parādīt pasauli ap sevi, kā to dara Liene.
Tuana @ 21.04.2023 21:35
Kā, nu KĀĀ var tik neglīti nofočēt vienu vistu krāsnī? Skrullēju chilliņā šo diskusiju un gandrīz uzsita uz augšu ? Tas tiešām IR TALANTS, tik neglīti redzēt un mācēt parādīt pasauli ap sevi, kā to dara Liene.
Bomba! Respect dāmai! Es norēcos līka! Burvība jau ir tur, ka viņa tieši ir tur, kur alkāni tikko vazājās un redz var parādīt tiešām interesantas un vērtīgas vietas
Jā, Liene pat ūdeni dāmai nevar pienest. Tad kāpēc jābodarbojas ar to, kas nesanāk, ja ir tik daudz profesiju?Knabsab @ 21.04.2023 20:52
Katzenfamilie @ 21.04.2023 22:02
Ari noskatijos, riktigi smiekligi, pat orgiju piemineklis (kuram patiesiba tikai Lienes izpratne bija saistiba ar orgijam) ir pieminets!???
Tuana @ 21.04.2023 21:35
vivii @ 21.04.2023 22:14
Beigās ir story par muzeju, ka jāiet palūrēt arī no iekšas ??????
Bjork @ 21.04.2023 22:33Man jau patīk, ka kritika un nesmukumi tiek minēti no tādiem avotiem, pār kuriem tefteļiem nav teikšana un nekāda kontrole. Jo tā jau 1188 tikai atreferē viņu greizo realitāti, bez jebkāda komentāra no raksta autora. Kā piemers, kad andža kurnēja, ka viņa Eirovīzijas dziesma ir netikusi dēļ #cancelkivici , tur rakstīja skrejlapas, bet neviena nepateica, ka tiešām tā arī, ka viņa dziesma ir sūds.
Kamēr visa sabiedriskā dzīve, ieraugot viņus, vienkarši pāriet ceļa otrajā pusē, lai nav jāsveicinas, vai domā kā nešķēršot šiem ceļu, tefteļiem liekas, ka viss okei.