paskaties tajā policijas sudzam iesniegumā žurnālistu parakstus. Tieši tik vienkāršiMathilde @ 21.04.2023 12:54
Tu esi stulba kā zābaks tfu kā Ļenka. Nevajag te sēdēt, bet iet ar Ļēnočku draudzēties un maksāt mūsu visu vietā viņu sešiem bērniem!!!! uzturlīdzekļus.
Es negribu par viņiem maksāt, ja kas.
Sieviete- žurnālistE uzrakstīja rakstu, kurai nav sakara ar Madarčiku.
Bet ar forumiem gan!
Malacis viņa!
Kalnos @ 21.04.2023 12:56paskaties tajā policijas sudzam iesniegumā žurnālistu parakstus. Tieši tik vienkārši
Un tev? Esmu par taisnību. Neciešu divkosību.Miuce @ 21.04.2023 13:06
Tev nav ko darīt?
Kalnos @ 21.04.2023 12:42Sadusmoja
Redz žurnālisti pa sūdzas policija skrien A kad sievieti gadu vajāja un 18 kriminālprocesi bija policijai pofigs. Jo cilvēks parastais. Rezultātā slepkavība. Tracina šitais..
Ariete @ 21.04.2023 13:17Gribat teikt, ka viņi izrāvuši Miai matus??? ???
Ar ko tad šaus? Ar pirkstu? Ko Madara pati rakstīt iesniegumus nemāk Ka to kaimiņam palūdza?Mathilde @ 21.04.2023 13:13
a kad kirpiči abi vajā exsievu, draud ar nošaušanu, publiski apdirš, nemaksā alimentus, neievēro bērnu tiesības, viņu klātbūtnē rupji lamājas, dzer un narkojās???
un Miai mati lielos laukumos izrauti??? Mia vispār kā? atpalicis mežonēns ar pudeli, jo vecāki vnk viņu nebaro, pat uz bd neved, jo… viņiem
vng viens bērns vairāk vai mazāk.
Un Tavs dārgais kirpičs tikai laimīgas sakritības rezultātā nav nositis savu Lenku. 7 šuves uz galvas nav joka lieta, bet izturīgs pauris, tik smadzenes laikam cieta.
Bloķēšu tādu tuparillu, kura aizstāv zemiskus ļautiņus.
Tik neaizmirsti pieteikties nomaksāt par visiem sešiem viņu bērniem alimentus!
Ka kas, tas Tavs nosauktais žurnālists to dara- maksā par viņu bērniem, tāpēc viņš var teikt visu, ko vien grib.
Kad kirpiči maksās par citu bērniem, tad, lai runā arī, pagaidām būtu jāķiķina tikai savā mutautiņā
VissIrSlikti @ 21.04.2023 08:29Esmu pārsteigta, ka dārziņš neceļ trauksmi. Vismaz mana bērna dārziņā tikai 3 dienas drīkst kavēt ar vecāku zīmi, tālāk jau tikai ar ārsta zīmi.
Ņemot vērā, ka viņi tur visi tādi alerģiski un bieži slimo, tad jau loģiski, ka bērnu arī neved :DBerry5 @ 21.04.2023 14:27
Mazajiem neskatās tik stingri. No 5gadiem gan ir stingrāk. Tur nevar daudz kavēt.
Nu nav obligāti jāved savs divgadnieks uz visu dienu. Es nevedu. Pirmo gadu vedu līdz pusdienām. Trešdienas bija brīvdienas līdz 5gadnieku apmācībai. Audzinātājas pat priecīgas bija, mazais nav saguris, mazāk bērnu grupiņā. Ar iesnām nevedu, ja saguris nevedu. Beigās arī bija tikai 2 nedēļas mēnesī dārziņā vīrusu sezonā. Vasarā protams gāja visu mēnesi. Miai ir tikai 3 gadiņi.
Berry5 @ 21.04.2023 14:35Vispār Kivis ir tikpat stulbs, kā Liene. Kādi viņam ieraksti FB. Neesot redzējis nevienu piedzērušo uz ielas, bet Vīnē drīkstot dzert uz ielas. Nu vispār kapēc kādam būtu jāvelkas pa ielu ar šampi rokās?
VissIrSlikti @ 21.04.2023 14:28Ņemot vērā, ka viņi tur visi tādi alerģiski un bieži slimo, tad jau loģiski, ka bērnu arī neved :D
Berry5 @ 21.04.2023 14:35Vispār Kivis ir tikpat stulbs, kā Liene. Kādi viņam ieraksti FB. Neesot redzējis nevienu piedzērušo uz ielas, bet Vīnē drīkstot dzert uz ielas. Nu vispār kapēc kādam būtu jāvelkas pa ielu ar šampi rokās?
ielieciet, lūc, kāds skrīnu priekš tiem no mums, kam stends vispār nespīd 😎Tusnelda @ 21.04.2023 11:46
Īsumā... par Kiviča kā intervētāja plaši reklamēto augšāmcelšanos, par to, kā viņš izmanto intervijas, lai parunātu par sevi un pamācītu intervējamo..
Ir par trauslo personību Lieni - matu glaudītāju, beigās par to, kā Kiviči saprot draudzību. Graudiņi pieminēti. Manuprāt, ir vērts Rīgas Viļņus nopirkt. Labi uzrūca Kivičiem.
Tieši tu jau arī esi divkose un mele,izplati baumas!Kalnos @ 21.04.2023 13:08Un tev? Esmu par taisnību. Neciešu divkosību.