Es savējo patiesi uzdevu lai iesmaidītu par viņu, bet atbilde bija tik pareiza un izsmeļoša. Ne ar vārdu nebija sapratusi, ka tā ir pasmiešanaAriete @ 21.04.2023 10:57Jums arī liekas ka visi tie jautājumi uzdoti Lieņukam lai paņirgātos par viņu? ? Bet viņa tik nopietni atbild. ?
Zapte @ 21.04.2023 10:42Šīsnedēļas "Rīgas Viļņos" Kivičiem ļoooooti neglaimojošs gabals ;)
kas tur ir īsumā? Es vēl ilgi netikšu līdz žurnālu stendam 😂Tusnelda @ 21.04.2023 11:28
Jā, tas tā kā ar Gucci maku pa pieri! ???Būs iemesls Kivičam izkviekties par #KivichFamilyCancel medijos,
Labais! Kivis atkal varēs ārdīties un lamāt Simsoni. 🤣🤣🤣Zapte @ 21.04.2023 10:42Šīsnedēļas "Rīgas Viļņos" Kivičiem ļoooooti neglaimojošs gabals ;)
krixis3 @ 21.04.2023 11:33kas tur ir īsumā? Es vēl ilgi netikšu līdz žurnālu stendam ?
ak šausmas,tad jau drīz gaidāms delīrijs ig ... Kā ļaunā Madara rakstu pasūtījusi ...Tusnelda @ 21.04.2023 11:46
Īsumā... par Kiviča kā intervētāja plaši reklamēto augšāmcelšanos, par to, kā viņš izmanto intervijas, lai parunātu par sevi un pamācītu intervējamo..
Ir par trauslo personību Lieni - matu glaudītāju, beigās par to, kā Kiviči saprot draudzību. Graudiņi pieminēti. Manuprāt, ir vērts Rīgas Viļņus nopirkt. Labi uzrūca Kivičiem.
qwe @ 21.04.2023 11:58ak šausmas,tad jau drīz gaidāms delīrijs ig ... Kā ļaunā Madara rakstu pasūtījusi ...
Mums tāpat. Un pat iepriekš saskaņojot, kad kaut kur braucam, audzītes nogroza galvu. Jo taču gatavo priekšnesumus, pantiņus mācās, visādus radošos darbiņus darina, nav labi iekavēt.VissIrSlikti @ 21.04.2023 08:29Esmu pārsteigta, ka dārziņš neceļ trauksmi. Vismaz mana bērna dārziņā tikai 3 dienas drīkst kavēt ar vecāku zīmi, tālāk jau tikai ar ārsta zīmi.
kuššššš @ 21.04.2023 12:27
Es to pašu padomāju :D. Tieši šodien piektdiena, priekšā brīvdienas - izlasīs rakstu un gaidam abu apdāvināto inteliģentu brēkšanu instagram par kancelēšanu un atkal latvieši viņus apskauž un ieriebj. Lieņuks gan jau iebrēks arī par to, ka Madara noteikti samaksāja par to rakstu un kad viņa izdos grāmatu, tad gan visi redzēs PaTiEsĪbU par Madaru un visiem. Kirpičs piebremzējis to maurošanu par Madaru(varbūt viena eksistējošā smadzeņu šūna izlēma paklusēt, jo ļauj ar meitu tikties), bet Lienei jau atkal būs mute kā laidara vārti.
LuckyStrike @ 21.04.2023 12:28Mums tāpat. Un pat iepriekš saskaņojot, kad kaut kur braucam, audzītes nogroza galvu. Jo taču gatavo priekšnesumus, pantiņus mācās, visādus radošos darbiņus darina, nav labi iekavēt.
SadusmojaMinelūše @ 21.04.2023 12:29Kivičam ar Rīgas viļņiem jau bijusi saķeršanās. Tagad viņš arī noteikti neklusēs.
https://tautaruna.nra.lv/slavenibas/302624-kivicu-izsauc-uz-policiju-sniegt-paskaidrojumus/
Minelūše @ 21.04.2023 12:29Kivičam ar Rīgas viļņiem jau bijusi saķeršanās. Tagad viņš arī noteikti neklusēs.
https://tautaruna.nra.lv/slavenibas/302624-kivicu-izsauc-uz-policiju-sniegt-paskaidrojumus/
Kalnos @ 21.04.2023 12:46Aa izlasiju tos uzvārdus žurnaļuga Mārupes un zinu ka toč. MADARAS ex kaimiņš. Bieži sporto paralēli dzerot aliņus daudz. Tad viss skaidrs.. Fuuuu ku lēti. Traks divkosis un tikpat resns ka kiva.