Miuce @ 20.04.2023 18:38https://tautaruna.nra.lv/slavenibas/411914-kivics-velta-skarbu-kritiku-policijai/?_gl=1*1u3jr3x*_ga*NTk5NzE5Mzc3LjE2Njk1NDA1NTM.*_ga_LTMBW853YH*MTY4MjAwNDkyOC40OC4wLjE2ODIwMDQ5MjguMC4wLjA.
Nu cūkmens spridzina ? kad pats savai slampai galvu pāršķēla ar krēslu, tad gan bij ok? ???
Aizkraukles Pārdevēja @ 20.04.2023 15:24Pagaidām nav laika izlasīt ,ko jūs te lezbes sarakstījušas, bet gribēju pateikt ,ka tas kafejnicas apmeklējums ir varen dīvains . Zinot, ka Ļenka filmē katru stūri , ko tad neuzfilmēja ko pasūtīja paēst? Vai tiešām teftelis tik aizved savu mīļoto paostīt tur gaisu un palasīt menu? Tas ir vairāk kā traģikomiski ,man trūkst vārdu ??♀️
Kalnos @ 20.04.2023 18:48Es tomēr kaut ko nesaprotu. Viņi abi tur ir bijusi, nauda maz. Nu jēga bija turp vilkties? Pasaulē vietu štoli maz?
Tuana @ 20.04.2023 18:42
Un kurš bija tas, kas sita caur dvieli, lai zilumus mazāk redz? Vai tik tā nebija Dana , kas savulaik to stāstīja par Kivi?
Es to labi atceros, jo man kā padsmitniecei tolaik to bija tāds šoks un riebums lasīt. Un kad pats vēl plātījās, cik kaitinoši tas esot ar nedzirdīgu cilvēku ikdienā dzīvot kopā. Un kad Vecrīgā sēdējām pie “Spalvas pa gaisu”, kur šis “mākslinieks” bieži uzstājās un nāca klāt “šarmēt” meitenes, man jau tad no viņa vemt gribējās.
Un gribu redzēt, kas Lienes prāt būs tā “eksotiskā” sala!
Miuce @ 20.04.2023 18:01Kafija ar kūciņu tur kādi 12-15 eiro varētu būt. Kivičs gan jau viņai pa 50 centiem kruasānu nopirks kādā pārtikas bodītē, lai apēd uz soliņa, skatoties uz to kafejnīcu ???
Kalnos @ 20.04.2023 19:00Tu gribi, un vari raksti, pajautā. Mani visur sen bloķēja. Elementāri Vatson ?
magdalena333 @ 20.04.2023 19:57Tīri teorētiski, ja kāds viņu arī aicina, tad ar nodomu? Un, ja Liene nejiet, tad tikai tāpēc, ka saprot, ka viņa sevi kārtējo reizi par apsmieklu pataisīs.
Ja būtu tā kā viņa apgalvo, ka nogurusi no publicitātes, tad pirmais, ko darītu atteiktos filmēties stulbos šovos, pec kuriem Kiviči atstāj vēl sliktāku iespaidu. Bet viņa tā vietā atsaka sakarīgas intervijas, kā tad, tad jau Lienīte kārtējo reizi parāda savu intelektu? Tā, ka Lienīte domāja, ka paspīdēs, bet grozies kā gribi, kārtējais stulbais komentārs no viņas.