Nemaz nebrīnos, kurš var izturēt tādu stulbeni 🤣🤦🏻♀️SantaClub @ 18.04.2023 19:51Vienā no pēdējiem storijiem, kur Taukmens pie Chanel veikala izskatās, ka tūliņ plekstei pa tāsi iedos. ?
Greetaa @ 18.04.2023 19:05Īsti neizprotu, kāpēc Liene tēlo tik ļoti intelektuālu, izsmalcinātu un apgarotu būtni, kura orientējas mākslā, sportā, ir tik daudzpusīga utt. Būsim godīgi, patiesi inteliģents cilvēks tā neuzvestos un netranslētu sviestu miljons storijos instagramā.
No Andra jūtama neapmierinātība jau caur storijiem vien un kaut kur velku paralēles ar Nauri un Elīnu - abām vīri izskatās dziļi nelaimīgi, bet neko nedrīkst teikt, lai nesagrautu lielās mīlestības tēlu.
Bet beidzot mēs redzam pa īstam priecīgu Lienīti!Facundo @ 18.04.2023 19:33Viss zied... Cik skaisti... Putniņi čivina, cik skaisti.... Vau cik skaisti... Paskaties zaķīt.... Cik skaisti. Es nevaru cik viss ir skaisti, nu kolosāli... Zaķīt
Viņa tiešām ir dulla, ka pati teica.
Rokstāram tādā vecumā vajadzētu varēt atļauties kādu autentisku brendu..Apple of my eye @ 18.04.2023 20:01
Liene patiešām ir šausmīgi primitīva un viss uz repeat. Kā viņa visu zina (šoreiz par arhitektūru, mākslu un mākslas vēsturi), bet zina kaut kādas drupačas un vēl pat tajos dažos faktos kļūdās. Pie random pieminekļa parkā "hmm, tādu es nezinu, visus zinu, bet šo nezinu" - jā, jā, VISUS zini! ? Tā ir slimība!
Un man arī šķiet, ka Kivičs bieži tāds nikns, droši vien tā dermantīna žakete sviedrē, bet, ja novelk, tad no sviedriem ir vēsi. Nu kā cilvēks 45 gados var nopirkt kaut kādu tik nepraktisku lietu! "Rīgā tādas nav" ???
MeltedCheese @ 18.04.2023 20:07Varbūt Kivis plāno kā notīties. Iedomājaties Liene pati Vīnē uz ielas paliek. Skan skarbi, bet nu pisgjets tur jābūt stipriem nerviem viņu izturēt! ?
Bjork @ 18.04.2023 19:18nu vienā rāvienā noskatīties storijus visus iespējams tikai ar mežezeru ribās.