un slāj, smagi elsdams 🤣 nē nu jā - bez apmetņa jau Taukmens palidot lāga nevar, vajag gulbīti gulbīti kustini kājiņas 😏SantaClub @ 18.04.2023 17:28Jaunā dermantīna žakete.
Helga Andersson @ 18.04.2023 17:39un slāj, smagi elsdams ? nē nu jā - bez apmetņa jau Taukmens palidot lāga nevar, vajag gulbīti gulbīti kustini kājiņas ?
MačuPikču @ 18.04.2023 16:34Atpakaļ jau viesnīcā? Tad nu gan. ?? man ceļojumos diena iesākās 06.00 no rīta, un viesnīcā parasti ieradāmies vēlu vakarā. Bet tad arī bija skrējieni pa muzejiem, baznīcām, apskates objektiem. Pa veikaliem vispār nebija laika. Aizbraukt uz Vīni, lai piesistu kuņģi viesnīcā, ieietu vienā baznīcā, pafilmēt no visiem rakursiem, tad ar autobusu pakratīties cauri pilsētai, pa veikaliem izstaigāt, pafilmēt KURPES un tālāk tusēt viesnīcas numurā. Njā…. SUPERĪGS ceļojums. Te nu bija, muzeji, pilis, dārzi…..ehhh
es piefiksēju tikai 3 skaisti, zaķīt un hi hiEsFeja @ 18.04.2023 18:38Kurš vispār spēj paskatīties tos viņas storijus? Ļoti garlaicīgi, un tas piecu vārdu vārdu krājums arī ir kaitinošs, un tad vēl tefteļa elsošana un Ļenkas orgasma skaņas.
Stulbs un vēl stulbāks.
nu vienā rāvienā noskatīties storijus visus iespējams tikai ar mežezeru ribās.EsFeja @ 18.04.2023 18:38Kurš vispār spēj paskatīties tos viņas storijus? Ļoti garlaicīgi, un tas piecu vārdu vārdu krājums arī ir kaitinošs, un tad vēl tefteļa elsošana un Ļenkas orgasma skaņas.
Stulbs un vēl stulbāks.
ta ka butu izlaista no cietuma uz pari dienam :DMačuPikču @ 18.04.2023 19:08Interesanti, cik reizes viņa šodien ir pateikusi - wooow, cik skaisti. Pilnīgi par katru puķi, kurpi, māju. ?? Kas tas par ceļojumu, ja neizlaiž no rokām vispār kameru, katru stūri filmē un sēž visu dienu instagram. Jēziņ.
LilyLady @ 18.04.2023 19:34Kivičs pret vakaru beidzot kādu smaidu izmocījis. Bet kopumā izskatās, ka viņam šis ceļojums ir kā zobu sāpes. Vienīgais prieciņš - jaunā dermantīna jaķele, kas diemžēl labi nepieguļ un izskatās ļoti lēta un prasta.
Vispār es tiešām vairs nebrīnos, kāpēc Kivis tik daudz dzer. Skaidrā to hihinošo trako māju izturēt noteikti ir nereāli.