Bellini @ 14.04.2023 22:19ieslegs Mia multenes un lai sēž numuriņā
nu sākuma jau Graudiņa pati teica, ka laikam cilvēki nesaprot kas ir pritons, šodien jau nekadu pritonu vairs neminēja, tikai suni.McSara @ 14.04.2023 15:05
Arī domāju, ka tur ir kaut kas nopietns. Tad jau tik ātri nekrāmētu somas, un arī kirpiču pāris klusē, parasti jau plekste būtu sataisījusi n-tos storijus par netaisnīgo pasauli! Paši zin kādas ziepes ievārījuši, tāpēc klusē! Diez vai pie vainas suns virtuvē vai kas tur bija minēts kā iemesls!
jā, man arī tā šķiet! Atstās meitenes viesnīcā un paši uz Klondaiku.vivii @ 14.04.2023 22:26
Man ir aizdomas, ka viņiem ir līdzi arī Kivja meita, jo viņa story teica, vieta sanāks visiem, arī meitenēm.
Nebrīnītos, ja viņi Keitijai paprasītu pieskatīt Miu.
Vienreiz jau forumā par to runāja, kad Keitija ciemojās pie viņiem, bet Liene bija ar Kivi.
blank @ 14.04.2023 22:25Kādu laiku sekoju līdzi šīm sarunām, bet pati neko neesmu ilgi komentējusi.
Pirms vairāk kā 10 gadiem, strādāju vienā darbavietā ar Līgu. Tolaik šķīrās no meitu tēva, bija baigās drāmas. BET jau drīz vien,viņa līda citās ģimenēs, cenšoties nocelt vīrus.. ballītes, vienas nakts sakari un nebeidzamās pārcelšanas. Ko tik tās meitas nav redzējušas.
Un tas laikam sniegs atbildi, kas kopīgs Lienei ar Līgu. Īstenībā, atceroties visus senos notikumus. Abas vienādas. Ne normālu darbu strādājušas, ne normālu vidi bērniem sniegušas..
Kurpīte @ 14.04.2023 22:25
Es vienīgā nesaprotu, kapēc suns nevar kāpt uz flīzēm? ? Visi, kas man zināmiem ar suņiem, nekad nav teikuši, “bobik tik nekāp uz flīzēm” ? Nespēju atrasta loģisku pamatojumu.
Otrs, Ļena ar trekno solistu uz pārvākšanos nepiedalās, jo tur jāstrādā, bet uz sālsmaizi gan būs klāt ?
Adele4 @ 14.04.2023 22:35jā, man arī tā šķiet! Atstās meitenes viesnīcā un paši uz Klondaiku.
Creta @ 14.04.2023 22:50
Cik Kivja meitai tad gadi? 13 ir? Citādi nemaz nedrīkst atstāt viņas uzraudzībā bērnu līdz 7 gadiem
FDieviete @ 14.04.2023 22:52Graudina live neteica, ka kaimins nofilmejis. Teica, ka viena no GB epizodem tika nofilmets, ka suns ieskrien virtuve un kakis sez uz galda malas. Sis video fragmenta ir nonacis lidz ipasniekam.
Domaju,ka soreiz ari tas bus tas iemesls, ja reiz ievacoties maja ir teikta, ka suni nedrikst atrasties maja.
nu bet viņa tak pirmajā storija teica,ka tika uzfilmēta 1dienas sērija par suni un kaķiem,un TV tika filmēts tā,ka varot redzēt logu un var saprast kurš kaimiņš to sēriju uzfilmēja un aizsūtīja saimniekam! Mani kaķi arī staigā pa virsmām utt! Bet ir cilvēki,kuriem tas nav pieļaujami ,ka 5-7 kaķi skraida pa virsām, īrnieka staigā pa iekšā ar aras kurpēm ,kaķi un suni-saimnieka dārgas mēbeles utt-tīri saprotami,plus domāju,ka kaimiņiem arī nepatīk filmēšana komanda uttBerry5 @ 14.04.2023 23:21
Pirms tam,šodien storijā teica, ka sapratuši no kuras mājas nofilmēts. Tagad tas storijs ir apgriezts. Tāda aktrise.
Minelūše @ 14.04.2023 23:25Man negribas ticēt, ka Madara pieļauj, ka Keitija pa naktīm paliek pie Kivičiem un vēl vazājas ar viņiem apkārt pa pasauli.
Minelūše @ 14.04.2023 23:25Man negribas ticēt, ka Madara pieļauj, ka Keitija pa naktīm paliek pie Kivičiem un vēl vazājas ar viņiem apkārt pa pasauli.
un ja liguma atrunats, ka suns maja nav pielaujams? Saimnieka noteikumi, Nevis irnieka. Ja sava, izmanto flizes ka vien velies.Kurpīte @ 14.04.2023 22:25
Es vienīgā nesaprotu, kapēc suns nevar kāpt uz flīzēm? ? Visi, kas man zināmiem ar suņiem, nekad nav teikuši, “bobik tik nekāp uz flīzēm” ? Nespēju atrasta loģisku pamatojumu.
Otrs, Ļena ar trekno solistu uz pārvākšanos nepiedalās, jo tur jāstrādā, bet uz sālsmaizi gan būs klāt ?
Mercury6 @ 15.04.2023 00:20Turklāt man ir aizdoma, ka Andris savām meitām kaut kādus alimentus maksā. Senāk bija arī teicis, ka norēķinājies ar UGF. Protams, nevar ticēt tam, ko viņš saka, bet, ja meita regulāri ciemojas, varbūt šis jautājums ir atrisināts. Ticu, ka par Lienes meitām nemaksā ne Andris, ne Liene. Arī Kristoferam diez vai kas tiek. Bet par Madaras meitām Andris varētu būt vairāk ieinteresēts maksāt, man tā šķiet, nezinu pat kāpēc.