Knabsab @ 13.04.2023 10:15Kas Ļenkai par kunkuli uz vaiga? Graudiņas profilā STV ir bildes ielikuši no tetovēšanās. Pirmajā bildē Ļenkai konkrēts bumbulis vaiga vietā ?
Tonya @ 13.04.2023 10:18
Džolijas bumbulis
nereali nepieklajigs, sadomajies- tada slaveniba, ka elementara pieklajiba vinam neeksiste. Pretigi.Tonya @ 13.04.2023 10:14Tik infantas sarunas, tieši no kiviča. Smadzenes laikam arī aptaukojušās. Es tiešām nesaprotu kā ar viņu vispār var veidot jebkādu dialogu. Bet nu itka ir ari jāmak nest tukšu sudu, kamēr nedzirdi ne sevi, ne citus.
Un tiešām, man neērti bija skatīties cik necienīgi vins izturējās pret vecāku cilvēku viena telpā.
yay @ 13.04.2023 09:15
Es neesmu Ļena. Kas Tev vainas?!
reina @ 13.04.2023 10:45Tās ir šausmas vienkārši un kauns par mūsu sabiedrību, kuri acīmredzot tos nodzērušos deģenerātus skatās, ja reiz jau otrajā šovā grozās. Pašām tv kompānijām un producentiem arī publisks fui, ka to *uiņu tiražē. Apsveicu ar trash tv statusu!
Bet nu tajā burkā ļenka konkrēti grib iebāzties, cenšas visu laiku ar saviem tupumiem ielīst (cik īsajos ig rullīšos redzēju). Kauns, kauns, kauns ?
Ak dievs, es te vietējo 3bērnu mammu zinu, tiešām stila ikona, nepateiksi, ka 40gadniece. Lūk, to būtu vērts filmēt, rādīt - citiem par iedvesmu. Ne jau šitās alkoholiskās planckas - gan pašus graudiņus, gan kivjus.
Bet cik viņa briesmīgi izskatās, pat ar visiem filtriem. Tā kosmētikas kārta, brrr, gribas iemest kādā baļļā un kārtīgi noskrubēt.Knabsab @ 13.04.2023 10:15Kas Ļenkai par kunkuli uz vaiga? Graudiņas profilā STV ir bildes ielikuši no tetovēšanās. Pirmajā bildē Ļenkai konkrēts bumbulis vaiga vietā ?
Pikachio @ 13.04.2023 11:19Graudiņa visu nakti raudājusi. Esot briesmīga situācija. Un tagad gaida kaut kādu video,lai saprastu kā kaut kas ir nonācis tālāk.?
Vai tikai runa nav par to video ar kailo bērnu un attiecīgās iestādes noreaģējušas.
Tad jau Kiviču / Graudiņu draudzībai gals klāt.
BellaCiao @ 13.04.2023 11:44Kā es smiešos, ka draudzība izjuks uzreiz pēc kopēja tetovējuma izveides, jo Kivkas nefiltrē, ko bāž publiskai apskatei ? Tur jau ne tikai pa piliku bērnu var sūdi sanākt, bet arī par to, ka visi pieaugušie ir pilnīgā ķitē, kāmēr mazos bērnus vāc nepilngadīgie, jeb iespējams, neviens.
Un kāda miskaste bija tajā kadrā ar pliko dibenu, viss pa zemi mētājas, riktigs bomžatņiks! Tik pat labi, mājas saimnieks varēja palūgt vākties prom redzot to bezpriģelu ar bruģa skaldīšanu un pjanku.