Minelūše @ 12.04.2023 22:11Kivičam tas mētelis tiešām laikam ir mūžīgi mūžos āmen mugurā. Viņš pat istabā pie galda sēžot to nenovelk?Visi īspiedurkņu krekliņos, viņš mētelī?
sakuraszarins @ 13.04.2023 00:19Tam skaistumkopšanas salonam laikam nav pilns rublis, kurš nolēma sadarboties ar Ļenku, nu viņa ir reāla anti reklāma tam uzņēmumam , jo paskatoties uz viņu, es reāli turēšos no tā salona pa gabalu.
Kurpīte @ 12.04.2023 23:24
Nekur tu to nelasiji, jo tās ir muļķības, ko pati izdomāji ?
Arabesq @ 12.04.2023 22:46Cik infantilai jābūt sievietei, lai bērnu arī šodien turpinātu aut ZIEMAS zābakos. Šodien plānākajās kedās ārā bija par siltu, Karl!
Tas ir prātam neaptverami. Un vēl sliktāk par nabadzību - cilvēkiem par ar minimāliem līdzekļiem izdodas aiziet uz lietotu apģērbu veikalu un saģērbt bērnus kā cilvēkus un atbilstoši laikapstākļiem, jo vērtību skala cita. Lienes gadījumā tur tajā galviņā vadi galīgi greizi saslēgušies. Es pat nevaru saprast, kas tas ir - ārprātīgi liela nolaidība, slinkums, egoisms? Kā var savu bērnu tā nemīlēt?!
Goda vārds, velk uz child neglect.
yay @ 13.04.2023 08:11
Nē, nav gluži muļķības. Arī ko tādu atceros..
Minelūše @ 12.04.2023 22:11Kivičam tas mētelis tiešām laikam ir mūžīgi mūžos āmen mugurā. Viņš pat istabā pie galda sēžot to nenovelk?Visi īspiedurkņu krekliņos, viņš mētelī?
kuššššš @ 13.04.2023 08:46
Tas mētelis skaitās viņa skatuves apģērbs, jo nu viņš pēc tam ar to kāpj uz skatuves. Normāli mākslinieki ar saviem skatuves tērpiem nevazājas apkārt dzerdami un piesviedrēdami pirms vispār koncis noticis. Ja pie galda būtu rasols uz tā mēteļa uzkritis, Kirpičs gan jau būtu nokratījis un gājis tālāk, kāpis uz skatuves. Štrunts, ka jau būtu netīrs.
Bet viņam tas tāds stils - vienu lupatu atrod un tad visur bliež. Kad filmēja to savu šovu pirms gadiem, viņam bija tāda melna žakete. Toreiz viņš bija tievāks, bet arī visur to žaketi vilka.
AdeleAgate @ 13.04.2023 08:42
Muļķības. Madarai skaisti zobi bija jau Kiviča laikā. Ļenka taču visu laiku bļāva, ka Andris Madarai zobus apmaksājis.
yay @ 13.04.2023 08:11
Nē, nav gluži muļķības. Arī ko tādu atceros..
Kurpīte @ 13.04.2023 09:12
Ļena arī daudz ko savā galvā samurgo un tad to atceras ?
Diez vai meitēnam būs tik liela mentālā kapacitāte, lai dzīvi pagrieztu citā virzienā... tur prasās pēc nopietnas korekcijas. Līdz 5 gadu vecumam vēl lietas var mainīt, labi speciālisti spēj darīt brīnumus. Un ļoti skumji, ka neviens cits no ģimenes neiejaucas, ka mazais mauglēns nevienu neinteresē. Lai cik lielas dusmas Lienes mātei, vai tiešām var tā mierīgi noskatīties uz to, kā aug mazmeita?Anne Shirley @ 13.04.2023 08:50Tukša diršana, ka ir dārgi VIENU bērnu apģerbt..nav taču jāpērk viss jauns no a la Hebe ? Pepco pilnīgi jaunas drēbes par kapeikām. Man ir 3 bērni un Pepco ir mans mīļākais veikals :D Kad pērku ziemas drēbes, tad andelē pat Didriksonu var atrast līdz 20eur. Viņiem vnk pohuj. Un slikti ir tas, ka šis nebūt nav lielākais child neglect un viņiem līdz vecāku tiesību atņemšanai kā līdz Mēnesim. Vienkārši Miai būs ļoti grūta bērnība un pusaudža gados abi alkāni dabūs trūkties. Vai arī Mia vienkārši ļoti ātri aizies no mājām. Pieļauju arī, ka Keitija pieaugot sapratīs, cik stulbā situācijā ir viņas pusmāsa un varbūt mēģinās viņai dzīvē kaut kā palīdzēt. Bet nu jā, kopumā viss slikti. Es pat to Burku neskatīšos, riebjas tādi dzerstiņi.
Anne Shirley @ 13.04.2023 08:50Tukša diršana, ka ir dārgi VIENU bērnu apģerbt..nav taču jāpērk viss jauns no a la Hebe ? Pepco pilnīgi jaunas drēbes par kapeikām. Man ir 3 bērni un Pepco ir mans mīļākais veikals :D Kad pērku ziemas drēbes, tad andelē pat Didriksonu var atrast līdz 20eur. Viņiem vnk pohuj. Un slikti ir tas, ka šis nebūt nav lielākais child neglect un viņiem līdz vecāku tiesību atņemšanai kā līdz Mēnesim. Vienkārši Miai būs ļoti grūta bērnība un pusaudža gados abi alkāni dabūs trūkties. Vai arī Mia vienkārši ļoti ātri aizies no mājām. Pieļauju arī, ka Keitija pieaugot sapratīs, cik stulbā situācijā ir viņas pusmāsa un varbūt mēģinās viņai dzīvē kaut kā palīdzēt. Bet nu jā, kopumā viss slikti. Es pat to Burku neskatīšos, riebjas tādi dzerstiņi.
pernille @ 13.04.2023 09:28Diez vai meitēnam būs tik liela mentālā kapacitāte, lai dzīvi pagrieztu citā virzienā... tur prasās pēc nopietnas korekcijas. Līdz 5 gadu vecumam vēl lietas var mainīt, labi speciālisti spēj darīt brīnumus. Un ļoti skumji, ka neviens cits no ģimenes neiejaucas, ka mazais mauglēns nevienu neinteresē. Lai cik lielas dusmas Lienes mātei, vai tiešām var tā mierīgi noskatīties uz to, kā aug mazmeita?