LilyLady @ 12.04.2023 08:51Kivičs vakardien redzēts vizināmies ar riteni pa Jūrmalas gatves rajonu. Viens. Bez tabora. Bolījies uz visām dāmām. Andrītim pavasaris galvā. ?
Acīmredzot, plekstei riteņa nav. Vepris atradis lielisku veidu, kā izprukt no mājas bez hihinošā pavadsastāva.
Berry5 @ 12.04.2023 11:04
Rič laifstail notetovētam rockstāram velosipēds? ???? Labs
Neticu, ka tie barčiki var ko labi samaksāt, tautas tur arī nesanāk daudz. No kā tad barčiks viņam var samaksāt?kapriza__ @ 12.04.2023 07:16Savas dzīves vietas nav, bet īre jāmaksā. Un auto ir gan. Vecā Kia kura Andrim bija pirms Norvēģijas. Vienīgais dārgākais ko viņi pērk tā ir degviela. Ja par vienu 30 min. koncertiņu Andris ņem 200€, tad kapēc gan vasarā nevarētu saņemt 4000€? Un es pat nebrīnītos, ka vasarā pat vairāk saņem. Man arī likās neticami, vēl pie tam redzot, ka nekā jau viņiem nav, bet man darba kolēģe bija pasākumā kur kivičs uzstājās un samaksāja, 200€. Un te meitenes rakstīja arī citas summas. Gribētos zinat cik viņš ņem, ja uzstājas barčikos, tur gan jau vēl vairāk prasa.
nu mans bērns 2,5g vēl dārziņā neiet, bet māk nosaukt krāsas, daudzus vārdus māk divās valodās (mums ir divvalodīga ģimene, speciāli nemocu mazu bērnu pārspīlēti mācīties divas valodas divos gados 😅), dzied dziesmiņas, māk skaitīt līdz 10 un mācamies kopā burtiņus (cipari neiet viņai, bet pa kādam burtam kādreiz uzķer 😁). Skaita dzejoli par kukulīti, stāsta visu ko (protams, arī ar daudziem iestarpinājumiem savā bēbīšu valodā, bet tāpat). Labi, es neesmu nekāda eko mamma, mans bērns arī pasēž pie TV, kamēr es telefonā kaut ko padaru, bet mēs tāpat runājam par to, kas multenītē notiek.Berry5 @ 11.04.2023 22:29
Pirmais gads jau arī pārsvarā tiek noslimots. Šiem plusà vēl pirmdienas. Bet nu okei, neved, bet samāci mājās.
tur jau tā lieta, ka vienkārši ja jādarbojas ar bērnu un kā es saku, nav jau arī jāatsakās no dzīves, arī multeni var kādreiz uzlikt, bet jēgpilni.Mathilde @ 12.04.2023 12:10ja jālielās, tad mans vecākais bērns, gada vecumā gāja pats uz wc un lasīja 4 g vec. Vnk tad nebija tehnoloģiju, kuras šobrīd ir pieejamas. Atlika tiešām tikai nodarboties ar bērnu. ?
Hanah @ 12.04.2023 11:54Riebas - poda birste atrāda katru sūdu, tostarp entos spalvu auskarus un citas hu**as, bet tajā pašā laikā bērnam/ciemiņam neatlec pilnīgi nekas. Nu es neticu, ka Mia mājās ir kaut viena grāmata, ko kirpiči paši būtu pirkuši, vai kāda attīstoša spēle, puzle. Arī drēbes, kā redzams, Miai ir stipri nepiemērotas dažādās situācijās.
Kā var būt tik pretīgi ambīļi un domāt tikai par sevi, savu labsajūtu un mežezeriem?
Kā vispār kivis var muti vērt vaļā un kaut ko runāt par ģimeni, vērtībām, darbu? Sievu sitējs, alimentu nemaksātājs, dzērājs totālākais. Un poda birste tāpat - kāda vēl sieviešu solidaritāte, kāds darbs? Ko tu pļūti.
micīte @ 12.04.2023 12:16tur jau tā lieta, ka vienkārši ja jādarbojas ar bērnu un kā es saku, nav jau arī jāatsakās no dzīves, arī multeni var kādreiz uzlikt, bet jēgpilni.
Un par drēbēm es arī saku - nu nav jābūt naudai kā no pārpilnības raga, ir tikai jāpiedomā.
ZapeNape @ 12.04.2023 11:11O, kivis brauks Kuldīgu piekviekt. Būs dzertuvē Klondaikā, kur pulcējas viņa līmeņa publika. Kur tad Miu liks, graudainiem piemetīs?
Ariete @ 12.04.2023 11:36Graudiņa pupus ielika?
Es visu laiku domāju vai tad viņš Madarai zobus apmaksāja? Drīzāk pati sapelnīja🤔LilyLady @ 12.04.2023 13:11
Tieši tā. Neviens nesaka, ka jābūt brenda apģērbos, bet sezonai atbilstoši apavi un apģērbs ir must have jebkuram, lielam un mazam.
Pats Kivičs ik pa laikam uzstīvē sev kaut ko jaunu mugurā, bet sieva noplukusi un bērns vispār kā bomzītis. Viņš ir ļoti skops, tikai sevi lutina. Nez, kā Madarai izdevās meitas pucēt viņu kopdzīves laikā, laikam ļoti uzstāja, ka meitenēm jābūt normāli ģērbtām. Bet plekstei pie pakaļas, laimīga, ja pašai priekš sevis izdodas kaut ko izkļaņčīt no sīkstuļa bīloveda.