amoreamore @ 11.04.2023 14:10es te drusku iespraukšos, jo nespēju paklusēt :D par to Kivkas družku Sigitu, Sofiju vai kā viņu tur, no Jelavas.
nu ko viņa tur filozofē, kāds viņai grūnieču vēderiņš aug? :D viņa tak vienkārši ir bezformīga. https://failiem.lv/u/b4qvkcyqt
Sofija vismaz špagatu prot uztaisīt.LieneSabine777777777 @ 12.04.2023 03:40
Runājot par Sofiju. Viņa esot bērniņa gaidības, bet gāja tak ar Magoni uz Vecrīgu tusēt .???♀️ slavenības
lNav viņam nekādi 4000, saldābolu kāzās dabūja lielāko honorāru 500 un viss. Pelnītu tik daudz, nediedelētu vismaz Graudiņu uzmanību. Nav ne auto, ne dzīvesvietas!yay @ 12.04.2023 00:49
Es ari neticēju. Bet te meitenes man vienreiz atspēkoja, cik tā viņa šļupstēšana izmaksā..
dolbajobs, ja lielās, ka pelna četras pakas, bet ir alimentu nemaksātājs. Es nepelnu ne tuvu četrām pakām, nezinu kā var tik daudz nodzert un notrulalināt.
plikas ilūzijasMeltedCheese @ 12.04.2023 02:42Nav, nav tur nekādi 4000€ mēnesī. Liene, kura bez sadarbību izkaukšanas pie friziera nevar aiziet arī, lai nedirš, ka mēnesī skaistumkopšanā iztērē 500€+ mēnesī. ?
vai tad Mia ir ko apguvusi?😕 ne tikai ko pateikt var, bet savas vēlmes nespēja pat izrādīt😢 Śovā bija labi redzams visi ēd viņai 0 emociju! Piedodiet normāli audzinātam, pilnvērtīgam bērnam ir citas emocijas!Tuana @ 11.04.2023 23:25PS. Iepriekš uzrakstīju vairāk par materiālām lietām un skaistumu. Bet to pašu, protams, var attiecināt arī uz intelektu, jo Lienei obligāti jābūt apbrīnotai arī savas gudrības, talantu un zināšanu dēļ. Tas, ka varētu priecāties un lepoties par bērna sasniegumiem (apgūta dziesmiņa, alfabēts, krāsas utt), Ļenkas smadzenei ir ārpus uztveršanas zonas. Kā jau teicu - visu uzmanību un sajūsmu uz Lieni, lūdzu!
Savas dzīves vietas nav, bet īre jāmaksā. Un auto ir gan. Vecā Kia kura Andrim bija pirms Norvēģijas. Vienīgais dārgākais ko viņi pērk tā ir degviela. Ja par vienu 30 min. koncertiņu Andris ņem 200€, tad kapēc gan vasarā nevarētu saņemt 4000€? Un es pat nebrīnītos, ka vasarā pat vairāk saņem. Man arī likās neticami, vēl pie tam redzot, ka nekā jau viņiem nav, bet man darba kolēģe bija pasākumā kur kivičs uzstājās un samaksāja, 200€. Un te meitenes rakstīja arī citas summas. Gribētos zinat cik viņš ņem, ja uzstājas barčikos, tur gan jau vēl vairāk prasa.Gardenia @ 12.04.2023 03:53lNav viņam nekādi 4000, saldābolu kāzās dabūja lielāko honorāru 500 un viss. Pelnītu tik daudz, nediedelētu vismaz Graudiņu uzmanību. Nav ne auto, ne dzīvesvietas!
McSara @ 11.04.2023 14:24
Ooo jā! Viņa varbūt nav top modele, bet ļoti harizmātiska sieviete, viņa kā mamma un kā sieviete domāju daudzas iedvesmo! ❤️
Es pie viņas labprātīgi pieteiktos uz kādiem svētkiem atšķirībā no Ļenkas. ?
Es arī ievēroju un nevarēju saprast, ka tur īsti ir 😂Rakstniece @ 12.04.2023 08:38Man rādās vai tajā bildē Ig, kur Liene kublā ar savu mīļoto vīru Andri Kiviču un Graudiņiem, Lienei ir nereāli spalvaina paduse? Es, protams, nenosodu naturālas sievietes utt., tomēr Lieņuks jau ir vecā kaluma, viņai vajadzētu būt labos draugos ar skuvekli, jo ar to sadarbību izdiņģēt ir elementāri. Ja nu tomēr tas ir viņas fotošopēšanas rezultāts, tad datormāksliniece kārtējo reizi pierādījusi, ka vispār netver laukumu.
Es arī par to padomāju, ka nav kārtīgs galds ar krēsliem. Nav tur saimnieces neviena no viņām. Ne māju iekārtot prot, ne galdu saklāt.Berry5 @ 11.04.2023 21:25Kivis ielicis fb Lieldienu foto. Vienā fotogrāfijā var redzēt, ka Mia ir vienā Betmena džemperī, (gan ka krustmāte iedeva) kamēr visi pieaugušie sēž siltās pufaikās. Tajā skaitā pati māte.
Vispār riktīgs djošais dzerstiņš.. Sēž uz virtuves krēsliem ap kādu mini galducīti. Sorry, bet tu īrē māju pa 1300, rīko pasākumu, aicini viesus un tev nav galda āra komplekts sētā? Bezmaz uz kāpnēm jāēd.. Lieldienās.. Kaut kā neiet kopā Burkas teksti par to, ka grib kādus īpašos šķīvjus un ko tur vēl ne. Nu tāda saimniece.. Reāli kauns ko tādu būtu vispār publicēt.
kapibara @ 11.04.2023 22:49
Nuu, ja šitā turpināsies, viņa 1. klasē netiks ar pirmo reizi.
Tagad ir lielas prasības ejot uz 1. klasi. Jāmāk lasīt, rēķināt, rakstīt..
Zapte @ 12.04.2023 01:27Diemžēl būs gan tas raidījums! https://play.1188.lv/pasmaju-tv-sovi/kivics-tiesi-un-atklati-57/evelina_parkere_gatavojas_pamest_latviju_es_begu_prom_no_cilveka_kas_esmu_seit-541870/
17. aprīlī pirmais - ar Pārkeri...
LilyLady @ 12.04.2023 08:51Kivičs vakardien redzēts vizināmies ar riteni pa Jūrmalas gatves rajonu. Viens. Bez tabora. Bolījies uz visām dāmām. Andrītim pavasaris galvā. ?
Acīmredzot, plekstei riteņa nav. Vepris atradis lielisku veidu, kā izprukt no mājas bez hihinošā pavadsastāva.
Gardenia @ 12.04.2023 03:54plikas ilūzijas
Agnessse @ 12.04.2023 09:11
Pa, pa, tūlīt Liene izlasīs un sagrabinās riteni. Graudiņi atmetīs beņķi Miai un tad būs atskaite, ka visa ģimene brauc kopā.
Un vēl varēs piekabināt, ka re, kā, var sportot neejot uz gym #fitmommyoffour #richandfabulous
LilyLady @ 12.04.2023 09:41
Madarai Andris bija uzdāvājis riteni. Rozā krāsā. Ņaudēja, ka neesot gana pateicīgi uzņēmusi viņa dāvanu.
Lienīte gan būtu starā. Bet plekstei nedāvinās. Būs vien šai jāvelk botiņas kājās un jāskrien Andrītim nopakaļ. Viņa taču ir maratoniste nopelniem bagātā.