KIVI(ČU) par visu. BEZTĒMA

Reitings 22
Reģ: 11.07.2020
Izdomāju kad vajadzētu izveidot tēmu par KIVI SĀGU.
18.07.2021 14:48 |

Reitings 16366
Reģ: 29.04.2022
Mercury6 @ 11.04.2023 10:02
Mia tie zābaki izskatās sliktā stāvoklī un pa lielu, potīte nav normāli nofiksēta. Man tomēr likās, ka bērns ir par plānu saģērbts pie Graudiņiem, tikai istabas drēbēs. Bikses vēl būtu ok, bet augša diez gan plika, man bija auksti skatoties.? Es gan nezinu, kā bija viņu Vangažu mājas pagalmā, bet mums bija normāls vējš Lieldienās īpašumā, līdz ar to radu bērni tāpat staigāja plānajās vējjaciņās, cepurītēs, plānajās šallītēs pat daži, man arī bija džemperim virsū vējjaka, lai nepūš cauri un nav auksti. Pavasaris ir viltīgs un ēnā/vējā noteikti vēl ir jāuzmanās. Par to kombinezonu grūti spriest, gan jau mammas šeit uzreiz var pateikt kas ir kas, man kā nezinātājai tas kombinezons pat varētu izskatīties tāds starpsezonas, kurš nav baigi biezs, citiem ir riktīgi pufīgie, šis tāds nav, varbūt pat pie jūras vējā ar plānu apakškārtu bija ok. Pa lielu gan var redzēt, ka ir. Skatīsimies, ko šonedēļ vilks bērnam. Pritons gan pamatīgs ?? bet par cik viņiem nav no kā kaunēties, jo nav īstu kolēģu, tad viņiem vienalga. Viņi domā, ka dzert kublā ir ļoti stilīgi un īpaši atrādāmi.

Katram bērnam protams var but savadaka termoregulācija un, ja Ļenka būtu normāla māte, tad neviens bepiesietos, ka Mia plānajā džemperī pa āru dzīvojās. Tas diezgan ok, ja lēkā pa batutu, tad virsdrēbes var novilkt, bet kolīdz beidz lēkāt, man arī prasītos uzvilkt sīcim vismaz vestīti.
Te gan ir skaidrs ka Kirpiči nav Miai sagādājuši sezonai atbilstošas drēbes un apavus. Tas kombis ir ziemas un, ja tētuks pelna 4K mēnesī, tad jau varēja kaut Pepco nopirkt softshell jaciņu. Tas jau tas galvenais besis - taisās par baigajiem #richlifestyle bet bērnam nav sagādāts normāls apģērbs.
Skaidrs, ka bērni izaugs arī ja ziemas kombī līdz jūnijam staigās, bet nu netaisiet no sevis nez kādus superstārus, ja nejēdzat pat bērnu normāli saģērbt.
Kā Keitija izskatījās - super: plānie zabacini, stilīgas džinsas un pavasara jaka! Tur var redzēt ka Keitijas mamma ir piedomājusi, ko viņai meita velk mugurā
11.04.2023 10:22 |

Reitings 242
Reģ: 02.04.2023
Krizdole @ 11.04.2023 00:33
Kirkira gan nesen Burkā izteicās, lai tik kāda pamēģina skatīties uz viņas Edgaru, būs kirdik, bet gan jau ar sirdsdraudzeni padalītos. Vai jau to dara ?
bet kas tie vispār par večiem, kurus jāsargā no citām sievietēm…
11.04.2023 10:32 |

Reitings 242
Lauva1994 @ 11.04.2023 10:17
esmu Lienes vecumā un es Lieldienās izdzēru vienu glāzi sarkanvīna. Mans puika ar māsīcām un viņu tēti spēlēja bumbu. Mēs papļāpājām. Man patīk ballītes, bet ne ar tādu dzeršanu, kur nu vēl trīs dienu garumā. Man ar patiktu baļļa pasēdēt, pasmieties, padziedāt un vārīt zupu, bet es neliktu sociālajos tīklos.
man vēl līdz Lienes vecumam kāds gabaliņš ir, bet arī es Lieldienas nepavadīju lokot alkoholu. Man bērns apmēram Mias vecumā un vienkārši negribu, lai tas ir vienīgais, ko redz no atpūtas. Jā, nu neesmu es arī nekāda super mamma ar visādām mega aktivitātēm - ir darbs un sadzīve, bet nu kaut ko mazliet taču var. Kaut vai šokolādes oliņu vai ko, kādu zaķīti. Bet Miai mantas neinteresējot. Jā, maziem bērniem labāk patīk katli, pannas, ar ūdeni sļakstīties, bet nu no tā jau arī neko neredz.
11.04.2023 10:37 |

Reitings 16366
Man šķiet, ka mēs te daudzas esam aptuveni Lienes vecumā, tāpēc tā viņu uzvedība mums atgādina kaut kādus tikko pilngadību sasniegušas tīņus, kas ir iekrituši pirmā seksa laikā un grib dzerstīties jo beidzot oficiāli var nopirkt alkoholu. Teikšu Lienes vārdiem - man tas nav saprotams 😄
11.04.2023 10:40 |

10 gadi
Reitings 1088
Reģ: 25.04.2010
Knabsab @ 11.04.2023 10:40
Man šķiet, ka mēs te daudzas esam aptuveni Lienes vecumā, tāpēc tā viņu uzvedība mums atgādina kaut kādus tikko pilngadību sasniegušas tīņus, kas ir iekrituši pirmā seksa laikā un grib dzerstīties jo beidzot oficiāli var nopirkt alkoholu. Teikšu Lienes vārdiem - man tas nav saprotams ?

O! Jā. Tiešām atgādina pusaudzi, kam tikko pilngadība sasniegta un nu var atklāti šmigu pirkt, un dzert, un tāpēc ar to zīmējas.
11.04.2023 10:47 |

Reitings 242
Knabsab @ 11.04.2023 10:40
Man šķiet, ka mēs te daudzas esam aptuveni Lienes vecumā, tāpēc tā viņu uzvedība mums atgādina kaut kādus tikko pilngadību sasniegušas tīņus, kas ir iekrituši pirmā seksa laikā un grib dzerstīties jo beidzot oficiāli var nopirkt alkoholu. Teikšu Lienes vārdiem - man tas nav saprotams ?
jā, es tieši padomāju, ka savos agrajos 20 es nebiju diži labāka. Šikoju pa baļļām, braukāju uz jūrmalu uz viesnīcām, dzēru, neuzvedos baigi pieaugusi, bet nu man nebija bērns un vēl sava veida jaunības maksimālisms, kad pirmā nauda un var pašikot un arī bija sajūta, ka dzīvojam kaut kādu richlifestyle. Un teikšu godīgi - vēl pirms paliku stāvoklī nebiju nekāda dievgosniņa, bet brīdī, kad ieraudzīju 2 strīpiņas viss! Visus kredītus nomaksājām (nu labi, izņemot hipotēku), sākām kārtīgāk domāt par karjeru, nevis tikai iet uz darbu, lai rēķiniem un tusiņiem pietiek, bet riktīgi tā, lai bērnam ir kvalitatīva dzīve. Un kā jau es teicu - nav jau viss rožaini, nebūtu arī nekas slikts, ja viņa rādītu arī īsto ikdienu, ka ne vienmēr ar bērniņu ir viegli, ka ne vienmēr ir mēnešjubileja ar kūkām, ka reizem drēbes tomēr ir nomestās uz grīdas un mati copē, tas ir tikai normāli. Bet te ir tā pretruna - viss viņiem esot, viss tik smalki, skaisti, brīnišķigi, bet bērnam pat normāls apģērbs nav, nodarbes nekādas, pat ja mantas nepatīk, tad ko viņa dara ar bērniņu? Būtu tik noderīgi redzēt, kā tad izklaidē bērniņu, kam mantas neinteresē, bet tur ir tikai Mežezers, mati un konstanta Piviča turēšana saitītē, jo nedod Dievs viņš izdarīs klasisko kivi un aizies pie nākamās blondīnes. Un es tiešām domāju, kas būs kad tas notiks? Liene ir sabojājusi savu reputāciju, izkritusi no darba tirgus un Pivičs jau nav alimentu maksātājs, jau tagad viņa ir noplukusi. Max varēs kaut kādā šovā par tūkstoti filmēties, bet nu arī, viņa viena nav pārāk interesanta.
11.04.2023 10:50 |

Reitings 2113
Reģ: 09.12.2021
Minelūše @ 11.04.2023 10:05
Šorīt dāma noteikti aprijusies guļ. Nedod Dievs būt tādai slavenībai.

Šodien tak dārziņš atsākas, šaubos, ka aizveda, zin kā uz pohām - viena acs uz Rīgu viena uz Liepāju.
Mutes abiem gan jau smird itkā rūķis būtu piedirsis.
😖😀
11.04.2023 10:50 |

Reitings 1539
Reģ: 05.12.2021
micīte @ 11.04.2023 10:37
man vēl līdz Lienes vecumam kāds gabaliņš ir, bet arī es Lieldienas nepavadīju lokot alkoholu. Man bērns apmēram Mias vecumā un vienkārši negribu, lai tas ir vienīgais, ko redz no atpūtas. Jā, nu neesmu es arī nekāda super mamma ar visādām mega aktivitātēm - ir darbs un sadzīve, bet nu kaut ko mazliet taču var. Kaut vai šokolādes oliņu vai ko, kādu zaķīti. Bet Miai mantas neinteresējot. Jā, maziem bērniem labāk patīk katli, pannas, ar ūdeni sļakstīties, bet nu no tā jau arī neko neredz.

Pannas, katli un koka karotes patīk daudz mazāka vecuma bērniem, bet ne jau 3-gadniekam. Mias vecumā jau nu noteikti interesē dažādas mantas, spēles. Viņu pavisam droši šo pavasar varēja sākt sēdināt uz līdzsvara riteņa,
11.04.2023 10:52 |

10 gadiPatīk
Reitings 4665
Reģ: 31.10.2010
micīte @ 11.04.2023 10:37

Tā ir kārtējā Kiviču diršana. Parādiet man vienu bērnu pasaulē, kam neinteresē nekādas rotaļlietas. Protams, ja tādu nav, tad var teikt, ka neinteresē. Kā bērns var izrādīt interesi par to, kā viņai nav.
11.04.2023 11:01 |

Reitings 16366
Slinki! Abi Kirpiči ir slinki un stulbi kā zābaki! Te pat nav jēgas šausmināties kāpēc Miai nekas netiek, jo no tiem abiem tukšpauriem neko citu nemaz nevar gaidīt.
Man no sirds žēl to bērnu, viņai reāli nav paveicies ar vecākiem.
Nes cik ilgi vēl viņu savienība noturēsies, bet skaidrs ir tas, ka Pivičs labākajā gadījumā aizbrauks uz ārzemēm zemenes lasīt, bet Ļenka mētāsies kaut kur grāvmalē apdzērusies. Noteikti tik vēl savu Miss globe lentu būs uzkārusi sev virsū 😄
11.04.2023 11:02 |

Reitings 1074
Reģ: 13.05.2022
Mercury6 @ 11.04.2023 10:02
Mia tie zābaki izskatās sliktā stāvoklī un pa lielu, potīte nav normāli nofiksēta. Man tomēr likās, ka bērns ir par plānu saģērbts pie Graudiņiem, tikai istabas drēbēs. Bikses vēl būtu ok, bet augša diez gan plika, man bija auksti skatoties.? Es gan nezinu, kā bija viņu Vangažu mājas pagalmā, bet mums bija normāls vējš Lieldienās īpašumā, līdz ar to radu bērni tāpat staigāja plānajās vējjaciņās, cepurītēs, plānajās šallītēs pat daži, man arī bija džemperim virsū vējjaka, lai nepūš cauri un nav auksti. Pavasaris ir viltīgs un ēnā/vējā noteikti vēl ir jāuzmanās. Par to kombinezonu grūti spriest, gan jau mammas šeit uzreiz var pateikt kas ir kas, man kā nezinātājai tas kombinezons pat varētu izskatīties tāds starpsezonas, kurš nav baigi biezs, citiem ir riktīgi pufīgie, šis tāds nav, varbūt pat pie jūras vējā ar plānu apakškārtu bija ok. Pa lielu gan var redzēt, ka ir. Skatīsimies, ko šonedēļ vilks bērnam. Pritons gan pamatīgs ?? bet par cik viņiem nav no kā kaunēties, jo nav īstu kolēģu, tad viņiem vienalga. Viņi domā, ka dzert kublā ir ļoti stilīgi un īpaši atrādāmi.

Mums aiz mājas, dārzā ļoti silts, visi bija t - kreklos, bērnus ieskaitot. Cepures, šalles bērniem jau nedēļu nevelkam.
11.04.2023 11:30 |

Patīk
Reitings 23432
Reģ: 09.12.2015
Kāds tur brīnums, ka birste bērnam nav sagādājusi neko pavasarī velkamu? Kristību rītā taču Miai nebija pat zeķubikšu un kurpītes arī ne. Kamēr dzeguze drebinājās paģiru nelabumā, Kivičs skrēja uz veikalu to visu nopirkt.
Apģērbs parasti arī ir tas, kas atšķir alkoholiķu bērnus no citiem - alkānu bērni bieži ir saģērbti lietās, kas ir vai nu par mazu vai par lielu, vai nepiemērots sezonai. Jo vecākam ir pohui, viņš Maximā nopirks aliņu, bet nepieies pie bērnu apģērbu stenda.
11.04.2023 12:04 |

Reitings 7277
Reģ: 20.08.2021
LilyLady @ 11.04.2023 12:04
Kāds tur brīnums, ka birste bērnam nav sagādājusi neko pavasarī velkamu? Kristību rītā taču Miai nebija pat zeķubikšu un kurpītes arī ne. Kamēr dzeguze drebinājās paģiru nelabumā, Kivičs skrēja uz veikalu to visu nopirkt.
Apģērbs parasti arī ir tas, kas atšķir alkoholiķu bērnus no citiem - alkānu bērni bieži ir saģērbti lietās, kas ir vai nu par mazu vai par lielu, vai nepiemērots sezonai. Jo vecākam ir pohui, viņš Maximā nopirks aliņu, bet nepieies pie bērnu apģērbu stenda.

Tās kristības bija kaut kas traks!
Plekstei no somas rēgojās lielais mangalis, lai gan pati vienmēr saka, ka ūdens ir mārketings! Kad uz pohu kaltē, tad mangalis vairs nav marketings!
11.04.2023 12:40 |

Reitings 25071
Reģ: 18.08.2022
LilyLady @ 11.04.2023 12:04

Sava taisnība ir,atceros man berníbā bija kaiminos daudzbērnu/alkoholiku gimene,jaunākā atvase vienmēr bija drēbēs ,kas 3 izmerus par lielu ar apaviem tas pats vienmēr skrēja un kurpes krita nost ,bet nu tur bija arī nabadziba,alkoholisms,daudz bernu un tas bija 90 gadu sākums!
Bet nu Kivis ir vienkarshi skops,ja varetu nepirkt drošvien nepirktu vispar neko ,tagad vieniga opcija nopirkt 3 izmerus par lielu,lai staigā 2 sezonas!
Lienei ,kā jau dzeguzei vispar ir pajat,ko tas berns velk muguru un vai ir vispar paedis ,jo jadoma kur aiziet mežezeru iedzert un dzivi pasvinēt!
Būsim reali cik mammas savam meitam nav zekubikses nopirkušas pirms kristibam,drošvien neviena ,Protams iznemot Lieni!
Vienkarshi lienei ir vienalga ,tadelj ari Mia ir Ziemassvetki bez davanam,kristibas bez zekubiksēm un Lieldienas bez krasot olām!
11.04.2023 12:50 |

Reitings 13048
Reģ: 10.11.2022
Knabsab @ 11.04.2023 11:02
Slinki! Abi Kirpiči ir slinki un stulbi kā zābaki! Te pat nav jēgas šausmināties kāpēc Miai nekas netiek, jo no tiem abiem tukšpauriem neko citu nemaz nevar gaidīt.
Man no sirds žēl to bērnu, viņai reāli nav paveicies ar vecākiem.
Nes cik ilgi vēl viņu savienība noturēsies, bet skaidrs ir tas, ka Pivičs labākajā gadījumā aizbrauks uz ārzemēm zemenes lasīt, bet Ļenka mētāsies kaut kur grāvmalē apdzērusies. Noteikti tik vēl savu Miss globe lentu būs uzkārusi sev virsū ?
nu zeenes vinam nespid, sakuma butu jasaved veseliba kartiba, kurs vinu nems, ja pirmaja vaga izlaidis garu.
11.04.2023 13:07 |

Reitings 44572
Maniem paziņām ir meitiņa, kurai aprīļa beigās būs 2 gadiņi. Viņa ļoti spēlējās ar mantām. Liek lelles gulēt, klāj galdu utt. Bet tur vecāki ļoti darbojas. Tētis pats uztaisīja mājiņu, mašīnu. Tur dzied dziesmiņas un skaita dzejoļus. Tur bērniņš meklēja oliņas, Tur bija Lieldienu zaķis. Bija vecvecāki. Te nav nekā!
11.04.2023 13:13 |

Reitings 308
Reģ: 01.04.2023
Kā Kivičam tur organisms, ja tik daudz lieto alko?
11.04.2023 13:19 |

Reitings 1074
Reģ: 13.05.2022
ZapeNape @ 11.04.2023 13:13
Maniem paziņām ir meitiņa, kurai aprīļa beigās būs 2 gadiņi. Viņa ļoti spēlējās ar mantām. Liek lelles gulēt, klāj galdu utt. Bet tur vecāki ļoti darbojas. Tētis pats uztaisīja mājiņu, mašīnu. Tur dzied dziesmiņas un skaita dzejoļus. Tur bērniņš meklēja oliņas, Tur bija Lieldienu zaķis. Bija vecvecāki. Te nav nekā!

Mums 2 gadnieks liek puzles, atšķir krāsas, māk nosaukt dzīvniekus, putnus, spēlējas ar duplo, brauc ar skrejriteni utt., nu tādas normālas prasmes un iemaņas, kādas būtu jābūt 2 gados. Bet Mia pavisam drīz jau būs 3 gadi...
11.04.2023 13:24 |

Reitings 13048
sandrute @ 11.04.2023 13:19
Kā Kivičam tur organisms, ja tik daudz lieto alko?
labakaja gadijuma, onkolim, zilas tabletites.
11.04.2023 13:28 |

10 gadi
Reitings 6409
Reģ: 21.07.2009
Neviļus man vienmēr interesanti salīdzināt, kā par savu meitiņu rūpējas Karadžana un kā poda birste. Mazā Stefānija tik tiešām izskatās super-mīlēts un laimīgs bērns, māte ar viņu darbojas tiešām daudz, un pofig par to rozā krāsu un gliteriem un citām lietām. Bērns ir aprūpēts, ļoti attīstīts un laimīgs. Un man patika viņas pēdējais posts, ka, tā kā Stafānija iet Latviešu bērnu dārzā, viņi ģimenē Lieldienas svinēs 2 reizes, gan tad, kad vairums, gan tad, kad pareizticīgie. Liekas tiešām forši integrē bērnu dažādās vidēs :))
bet kur nu poda birste, viņai galvenais 5x bumerangā noglaudīt savu taukaino pakulu, atgādināt, cik viņa ir forša un momof4. tas viss - sauss cilvēks, cilvēks bez satura. Un man jau kuro reizi ir neizsakāmi žēl, ka joprojām ir TV kanāli, kas propagandē tādu dzīvesveidu, kāds ir kirpičiem - alkohols, nakts bāros ar divgadīgu bērnu, lamuvārdi u.c.
11.04.2023 13:33 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits