Adele4 @ 10.04.2023 22:42Ļenka ir kkur stipri atpalikisi, kādus 20 gadus vismaz.
20gados var likt katru vīkendu tusiņu un ballīšu bildes un svinēt dzīvi tā kā to viņi dara.
Viņas vecumā jau tā nedara. Nu nav jau tā, ka cilvēki neatpūšas un nesvin ballītes 40 + gados, bet nu noteikti tik atklāti visu neatspoguļo soc.tīklos. vismaz ne tādā līmenī kā viņi un vismaz ne manā burbulī.
Danuta @ 10.04.2023 23:37Man viss šis smird pēc tā, ka Ļenkai interesē Graudiņu Edgars arī bez bundzinieka. Aizdomīgas ciemošanās visu laiku pie Graudiņiem..
Danuta @ 10.04.2023 23:37Man viss šis smird pēc tā, ka Ļenkai interesē Graudiņu Edgars arī bez bundzinieka. Aizdomīgas ciemošanās visu laiku pie Graudiņiem..
Danuta @ 10.04.2023 23:52Protams, ka Liene meklē paralēlos variantus. Jo Graudiņi tomēr ienākumu līmenī ir turīgāki, šķiršanās gadījumā Līga bērnus ņemtu sev un sāktos beidzot rich lifestyle.
šaubos, ka te otru tādu dzeguzi un mauķeli atradisim,tāpēc salīdzinājums nevietā 😀LieneSabine777777777 @ 11.04.2023 05:05
Tu nebrauc pie draudzenēm ciemos, kurām arī ir otras pusītes ?
Iedomājies, Tu, brauc ciemos pie savas draudzenes, bet visi domā, ka Tu vēlies nocopēt viņas vīru ?
Brīžiem šķiet mazliet pa traku tās baumas ?
neaizmirstam, ka pie Graudiņiem braukt ir pavisam attaisnojošs iemesls - Miai krustvecāki tačuEnazenaz @ 11.04.2023 06:54Var redzēt, ka Kivkas pie Graudiņiem brauc, jo ir iespēja pagozēties Burkā, nevis tāpēc, ka Ļenkai p**a niezētu uz citu dzērāju. Ja viņai kāds tiešām simpatizē, tad tas ir bundzinieks.
Es, godīgi sakot, brīnos par STV. Var redzēt, ka tur vērtības ir pēdējā vietā, jo visu to dzerstiņu vēl filmē.
Scandinavian @ 11.04.2023 00:34
Līgas bērnus Edgars ir adoptējis, tā kā plusā vēl būtu alimenti par 3 bērniem un dēł nožēlas pikotu arī ikdienas Līgas uzturēšanu.
esmu Lienes vecumā un es Lieldienās izdzēru vienu glāzi sarkanvīna. Mans puika ar māsīcām un viņu tēti spēlēja bumbu. Mēs papļāpājām. Man patīk ballītes, bet ne ar tādu dzeršanu, kur nu vēl trīs dienu garumā. Man ar patiktu baļļa pasēdēt, pasmieties, padziedāt un vārīt zupu, bet es neliktu sociālajos tīklos.Knabsab @ 11.04.2023 09:36Un mans prāts nespēj aptvert - kā 40+ vecumā par jautrām Lieldienām var uzskatīt tupu dzerstīšanos? It īpaši ja turpat mājā ir visi bērni, kuri visticamāk zombējās telefonos vai TV. Šai alkānu kompānijai vispār nav nekādu izredžu sevi reabilitēt, viņi grimst visi draudzīgi kopā