Minelūše @ 10.04.2023 20:36
Nezinu, cik vecas ir Graudiņas meitas, bet cik Keitijai ir gadu - kādi 10,11? Neapšaubu, ka Madara droši vien viņu audzina atbildīgu, bet tomēr viņa ir par mazu, lai auklētu Mias vecuma bērniņu. Es neuzticētu sava todlera dzīvību/veselību pat pusaudzei, nerunājot par mazu meiteni. Kivičiem protams, ka vienalga. Būtu uz ko vainu novelt, ja ar Miu kaut kas notiktu, kamēr tie pļēguro.
Scandinavian @ 10.04.2023 21:36Ai nu meitenes, jūs te pārmetāt, ka tikai paši dzerstās, svingero baļļā un bērniem nekādi Lieldienu prieki. Tad nu nācās ar bilžu postu pierādīt, ka re, bija PASTAIGA! Tātad viss bērniem bija, arī bērni svinēja.
Scandinavian @ 10.04.2023 21:36Ai nu meitenes, jūs te pārmetāt, ka tikai paši dzerstās, svingero baļļā un bērniem nekādi Lieldienu prieki. Tad nu nācās ar bilžu postu pierādīt, ka re, bija PASTAIGA! Tātad viss bērniem bija, arī bērni svinēja.
Berry5 @ 10.04.2023 20:30Pavasaris pārsteidza nesagatavotus visus vecākus. Bet Kiviči jau nebūs tie, kuri ārpus kārtas tagad ies uz veikalu nopirkt pavasara drēbes un apavus bērnam. Pat uz Kristībām nebija laicīgi nopirkts viss vajadzīgais. Galvenais nelaist garām iespēju piedzerties.
NIKOLAA @ 10.04.2023 22:06
Pavasaris aprīlī nevienu normālu vecāku nepārsteidza, lielākajai daļai sezonas drēbes, apavi bērniem jau laicīgi sagādāti ?,
NIKOLAA @ 10.04.2023 22:06
Pavasaris aprīlī nevienu normālu vecāku nepārsteidza, lielākajai daļai sezonas drēbes, apavi bērniem jau laicīgi sagādāti ?,
Incognito @ 10.04.2023 21:49Ir pilnīgi acīmredzami, ka abiem ir liegums publicēt Keitiju soctīklos, KAS tieši tai kurvai NAV skaidrs?
Labāk ir uzķeksēt kaut kādu debīlu kleksi bērnam sejai pa virsu, lai, ja nu kas, Madarai savā ķērcošajā balsī varētu oponēt - bet nav taču redzama seja, varbūt tā nemaz nav Keitija!
Pilnīgi gribas uzsprāgt ?
krixis3 @ 10.04.2023 22:43A kā tas nākas, ka mūsu švabra IG nav atrādījusi savu un Kirkiras tatto? Vai esmu palaidusi garām ???
Helga Andersson @ 10.04.2023 22:39
O, jā, es jau būtu sapsihojusies ? Bet nu darīts ir ar tādu domu un cerību, ka Madara reaģēs. Laikam viņai ar to Jāni pārāk laba dzīve, ka Lieņuks nevar rimties ni un ni ?