qwe @ 10.04.2023 18:51jā jā, nu jau liek bildes ar keitiju, plušķei iet ciet atkal ?
Nu par Keitijas bildēm Lienei vajadzētu kārtīgi uzšaut. Kāda tev, vecā ragana, darīšana gar to bērnu? Tā mātīte tik ilgi ņemsies, ka arī Keitija nebrauks pie kivja, bet nu, iespējams, ka to viņa arī grib panākt, jo, kad bērns atbrauc, tad jau kapeikpisējam kivim kāda kapeika vairāk jāiztērē. Es neļautu savam bērnam fotografēties ar to raganu.qwe @ 10.04.2023 18:51jā jā, nu jau liek bildes ar keitiju, plušķei iet ciet atkal ?
bija bilde arī bez emoji virsū, bet nu jau izņemta. Jau tik apdzerusies,ka nefiltre vairs ko liek ...Helga Andersson @ 10.04.2023 18:58
Pretekle. Nez, kas tad nu, ka vajag par katru cenu Madaru kacināt. Zina tak, ka nevar, bet liek tik un tā, varētu padomāt, ka tas feisiņš, ko uzliek virsū ko maina. Es būtu nikna Madaras vietā, jo dara jau speciāli, ne aiz labas sirds, redz, kāda smuka diena pie jūras, bērniem prieks ? ja būtu no sirds, lielā bērna nebūtu nevienā bildē ?
qwe @ 10.04.2023 19:02bija bilde arī bez emoji virsū, bet nu jau izņemta. Jau tik apdzerusies,ka nefiltre vairs ko liek ...
redzēs kas būs vēl šovakar, izskatās,ka ciemos atnākusi Jekaterina un varētu būt jautra naktsKachux @ 10.04.2023 19:04
Rīt noteikti pašu postu arī izņems ?
ā to es palaidu garām. Bet jā - es negribētu savu bērnu Lienei ne tuvu un bildēties arī ne. Bet tas ir tricky, jo tiklīdz Madara kaut ko neļautu, tie abi briesmoņi brēktu, ka māte bērnus ietekmē. Es tikai ceru, ka Madara ir mazliet nobriedusi un palikusi slīpētāka šajā ziņā un Lieņuks dabūs bietē par šo (pārnestā nozīmē, lai gan derētu arī pa īsto par šādiem gājieniem) 🤣qwe @ 10.04.2023 19:02bija bilde arī bez emoji virsū, bet nu jau izņemta. Jau tik apdzerusies,ka nefiltre vairs ko liek ...
Helga Andersson @ 10.04.2023 18:58
Pretekle. Nez, kas tad nu, ka vajag par katru cenu Madaru kacināt. Zina tak, ka nevar, bet liek tik un tā, varētu padomāt, ka tas feisiņš, ko uzliek virsū ko maina. Es būtu nikna Madaras vietā, jo dara jau speciāli, ne aiz labas sirds, redz, kāda smuka diena pie jūras, bērniem prieks ? ja būtu no sirds, lielā bērna nebūtu nevienā bildē ?
Helga Andersson @ 10.04.2023 19:58Man ir teorija, ka Miu vāķīja Keitija un Graudiņas lielās meitenes kopā, kamēr sencīši uzdzīvo, jo Madara tikai Kimu bija iefilmējusi olu video, un, ja bija Keitija uz visu vīkendu, tad gan jau bija jāpieskata sīkuci. Šiem jau baigi izdevīgi kalponīte, nav jāmaksā īstai auklei. Un jā, tas izklausās šausmīgi, bet Kivkām tāda daba- visus izmantot, ieskaitot savu bērnu. Tā vietā, lai panemtu aukli, un lielajām meitenēm pašām savs tusiņš, tak neies jau izmest naudu ?
Helga Andersson @ 10.04.2023 18:58
Helga Andersson @ 10.04.2023 19:58Man ir teorija, ka Miu vāķīja Keitija un Graudiņas lielās meitenes kopā, kamēr sencīši uzdzīvo, jo Madara tikai Kimu bija iefilmējusi olu video, un, ja bija Keitija uz visu vīkendu, tad gan jau bija jāpieskata sīkuci. Šiem jau baigi izdevīgi kalponīte, nav jāmaksā īstai auklei. Un jā, tas izklausās šausmīgi, bet Kivkām tāda daba- visus izmantot, ieskaitot savu bērnu. Tā vietā, lai panemtu aukli, un lielajām meitenēm pašām savs tusiņš, tak neies jau izmest naudu ?
Minelūše @ 10.04.2023 20:36
Nezinu, cik vecas ir Graudiņas meitas, bet cik Keitijai ir gadu - kādi 10,11? Neapšaubu, ka Madara droši vien viņu audzina atbildīgu, bet tomēr viņa ir par mazu, lai auklētu Mias vecuma bērniņu. Es neuzticētu sava todlera dzīvību/veselību pat pusaudzei, nerunājot par mazu meiteni. Kivičiem protams, ka vienalga. Būtu uz ko vainu novelt, ja ar Miu kaut kas notiktu, kamēr tie pļēguro.