Rati vēl būtu sīkums,bet ja viņai pampers un tas ziemas kombis,noteikti visa slapjaAnīle līne @ 08.04.2023 09:43Es pastaigu ratus nopārdevu, kad bērnm bija divi ar astīti. Tagad kožu pirkstos, jo ar dip-dapu nemāk/nepatīk braukt, rotaļu laukums 1km no mājām. Šonedēļ esmu jau 2x dabūjusi nest mājās - vienu reizi stulbi nokrita un sasitās, 2x bija tik piekusis, ka atteicās iet pats. Man mugura lupatās. Tā kā tos ratus Miai varētu saprast, jo stumt ir vieglāk kā nest (ar tādu aizdusu nest arī būtu traki), bet tā pudele gan ir šausmas, tāda sajūta, ka cieto ēdienu bērns dabū tikai dārziņā.
Pilgrim @ 08.04.2023 09:48Rati vēl būtu sīkums,bet ja viņai pampers un tas ziemas kombis,noteikti visa slapja
Ariete @ 08.04.2023 10:57Nemāku ielikt bildi, bet ??? Tā bilde storijos ar bungām lieliski parāda džollijas profilu ??? oiii, nemaguu
Nav tā Madara M, tas ka līdzīga, neko neizsaka. Nav Madara šitā līmeņa.Pilgrim @ 08.04.2023 09:45Vai pamanījāt,ka Jūrmalā vairs nebija stulbais ku-kū?
Meitene ballītē patiešām līdzīga M.M. Nabaga Kivkas laikam pat nesaprot,ka viņi tur uzaicināti prikolam.
Ariete @ 08.04.2023 11:12Nav tā Madara M, tas ka līdzīga, neko neizsaka. Nav Madara šitā līmeņa.
Jā, šo es ar nesaprotu kā viņa tā var publicēt visus cilvēkus pēc kārtas savā IG.Tuana @ 08.04.2023 11:28
Ok, ja Tu zini, ka nav, tad jau nav.;)
Nav jau arī būtiski, man vienkārši pārsteigums, ja tā būtu. Vienīgi, ja tas būtu kaut kāds klases vai kursa salidojums, tad vēl varētu iedomāties, ka ne jau no viņas atkarīgs, ka Kivis tur uzaicināts. Principā kāda starpība, kurš ir kādā amatā un sabiedrībā 20 gadus vēlāk, jo kad mācījāmies videnē, tieši tā arī ģērbāmies un ZScars bija populāri.
Tieši skatoties to visu, vakar pie sevis iedomājos, kādu grupu mūsu klase paņemtu, kas bija aktuāla ap 2000. Prāta Vētru varbūt nevarētu atļauties, Tumsas vairs nav… Ēnas, Pienvedēja Piedzīvojumi?
Tizlākais vnk šajā visā ir tas, ka Liene visu safilmē un nopublicē, neievērojot nekādu cieņu par cilvēku privātumu, kas tur atpūšas.
MeltedCheese @ 08.04.2023 10:03Es nebūtu pārsteigta, ja viņi arī joprojām Miai dod tos gatavos biezeņus, kas domāti 8mēn. veciem zīdaiņiem.
Liene ir ārprātā slinka. Viņa taču neies gatavot maizītes, ielikt krekerus somā, sagriezt dārzeņus utt... Ka tikai savas pakulas glaudīt kameras priekšā. Tas viss ir ļoti drausmīgi!!!!!!!!!!! Varēja abi jāties pa pasauli, bet nē, vajadzēja bērnu, kuram sačakarēt dzīvi!
elfa* @ 08.04.2023 12:27
Gan jau sīko vajadzēja vai nu, lai Kirpiču piesietu, jo veci vieglāk piesiet, ja ir sīkais. Vai nu vnk taupīja uz izsargāšanos, jo labāk nopirkt aliņu nekā prežus, un tā nu sanāca.
Žēl tagad tā bērna.