Innim @ 08.04.2023 00:51Tā rozā pliku vēderu.. Kivis nevar acis novērst.
Es domāju gan, tai rozā ar to pliko vēderu ir labs augums 🔥
Viņa pat uzdejoja plekstes kamerai? 😁
Nevienam nav kāds pazīstams, varbūt var iemest kādu video no tās ballites, kur Lenka filmē
Tuana @ 08.04.2023 01:44
Man tā rozā ar pliko vēderu liekas ļoooti līdzīga Madarai M. (Natālijas Tumševicas un Ilzes Jurkānes druškai) kas nesen kļuva par Porsche Club Latvija prezidenti.
Bet sliktās kvalitātes dēļ neesmu pārliecināta un galīgi negribētos ticēt. Viņa itkā grozās citās aprindās. Ja nu vienīgi Kivis tur ir kā joks, izskatās pēc tematiskās ballītes 2003.gada stilā, nu principā tieši tā kā Liene ģērbjas 2023.tajā:D
es nē @ 08.04.2023 07:05Gandrīz 3 gadīgs bērns sēž ratos tajā pašā kombinezonā, ar kuru visu ziemu staigājis, un ar maisījuma pudeli rokās ? lieliski.
Ļenkas galdiņa šodienas perfect life video aizkari pusnokrituši, bet to uz sekundes simtdaļu tik iefilmēja.
ZapeNape @ 07.04.2023 23:58Mia joprojām ziemas cepurē un kombinezonā. Vai sniegs un vējš, vai +padsmit grādi, Mia vienā apģērbā un ziemas zābakos. Ļoti rūpīga māmulīte, sirsnīgā Lienīte. Bet nu ko tad ciemiņam daudz vajag, kaut kādas parpaliņas ir un labi .???
EsPati @ 08.04.2023 08:32
Labi, nu jau nevajag ? Man liekas te puse komentē, kurām pašām nav bērni vai nojausma par to visu ?? Es noteikti te neesmu aizstāve, bet bērna un ratu virzienā gan varu daudz ko pateikt. Arī uz jūru braucot ņemtu savai trīsgadniecei pastaigu ratus, jo zinām bērnus un stiept, piemēram, pāris kilometrus opā lielu un smagu bērnu ar nav baigi forši. Arī mēs uz garākiem pārgājieniem paņemam savai trīsgadniecei ratus, lai kad nogurst, var tur ielikt atpūtināt kājas. Kas tik šausmīgs te??
Nu rati, tad rati bet to, ka Mia ir ļoti bēdīgi apģērbta, to taču katra sakarīga meitu mamma redz. Viņa nekad nav sapucēta, kā parasti meitiņas pucē. Es savējās ļoti pucēju. Viņas vecākās meitas jau arī bija bēdīgi apģērbtas, tagad pie tēta, jācer ir citādāk. Lienei vienkārši nav dota stila un gaumes izjūta. Tāpēc pati kā putnu biedēklis un arī meitiņām neprot apģērbu nopirkt. Tagad ir tik daudz iespēju, bet nu jā, kivim tiks mazāk aliņi. Nu ir viņa dzeguze, viņa nav māte, viņa ir mātīte.EsPati @ 08.04.2023 08:32
Labi, nu jau nevajag ? Man liekas te puse komentē, kurām pašām nav bērni vai nojausma par to visu ?? Es noteikti te neesmu aizstāve, bet bērna un ratu virzienā gan varu daudz ko pateikt. Arī uz jūru braucot ņemtu savai trīsgadniecei pastaigu ratus, jo zinām bērnus un stiept, piemēram, pāris kilometrus opā lielu un smagu bērnu ar nav baigi forši. Arī mēs uz garākiem pārgājieniem paņemam savai trīsgadniecei ratus, lai kad nogurst, var tur ielikt atpūtināt kājas. Kas tik šausmīgs te??
Galvenais jau, ka metināšanas brilles uz galvas. Hi, hi, kukū, forši.Knabsab @ 08.04.2023 09:04Nu Kiviči man ir 6dienas rîta noskaņojumu sabojājuši. Stulbie stulbeņi - bērnu ģērbj ziemas drēbēs, lai gan pati mātīte un tēviņš ir uzvilkuši plānāku kārtu. Pudele!!!! Karl! Pudele trīsgadniekam! Un protams Mia atvilka līdzi uz kārtējo dzertuvi!
Kas no tā bērna izaugs? Viņa būs neirozēm pārņemts cilvēks? Tak var redzēt ka ir totāli neaudzināta un uzvedas kā mazs mežonis. Andri un Liene - jūs abi esat vienkārši briesmīgi vecāki. Jūs esat plukatas un riebjas skatities ko jūs tam mazajam cilvēkam nodarat! Labi, ka pārejie bērni jums ir atņemti!
Aaaa un plancka jaunākajā bungu video izskatās pēc garīgi atpalikušas - kur tur viņai slapja mugura paliek nav skaidrs, bet toch slapja kājstarpe laikam no bundzinieka klātbūtnes.
Es tikko ieskatījos, jā nav tā atbalsta kājiņām. Pat normālus ratus nevar bērnam nopirkt, pajoļi. Un tā pudele! Liene tu domā, ka tev garšo dzira no pudeles, tad bērnam arī nekas cits nav jādod. Mātīte!reina @ 08.04.2023 09:21Piekritīšu frontei, ka 2,5 gadu vecumā no ratiem jau būtu bijis japāriet uz līdzsvara ritenīti, skūteri vai jebko. Tas jau tikai palīdz fiziskajai attīstībai. Bet nu jā, tajā nevar bērnu iestūķēt, vēl 10x uzmanīgāk ir jāvaktē, lai kaut kur neiebrauc, nenokrīt utt.
Kukuškai tas par sarežģītu, skaidrs.
Plus, tiem viņu ratu modelim, kā izskatījās, nav pat kāju atbalsta. Ļoti "ērta" un dabiska poza ķermenim.
Bet nu pēc kivja pēdējo metru elšanas un ļenkas izpratnes par veselīgu dzīvesveidu neko labāku jau tur nevarēja gaidīt arī attiecībā pret bērnu.