Ak, svētā nevainība. Ne visiem ir balkoni, iedomājies?Minelūše @ 07.04.2023 12:33Man kaut kā nekad nav nācis prātā drēbes žāvēt istabā. Vienmēr tikai uz balkona svaigā gaisā, uz žāvētāja, protams.
Nu lieņukam visās vietās slapjums samesties uz smuko Māri skatoties. Nu riktīgi pēc metinātāja🤣🤣🤣Krizdole @ 07.04.2023 12:50Lieņuks pēc metinātāja ar tām stilīgajām brillēs izskatās ? un hellou bungas un bundziniek, slapju muguru spēlējot, nez, tiešām tikai mugura vai siekala arī tek ?
Minelūše @ 07.04.2023 14:33Tā bungošana ir vienīgā vairāk vai mazāk konstantā lieta viņas dzīvē. Vismaz to nav pametusi (pagaidām) kā visus citus savus hobijus.
Krizdole @ 07.04.2023 12:50Lieņuks pēc metinātāja ar tām stilīgajām brillēs izskatās ? un hellou bungas un bundziniek, slapju muguru spēlējot, nez, tiešām tikai mugura vai siekala arī tek ?
Linus @ 07.04.2023 14:48Ja Ļenkai būtu īstens richlifestyle, tad veļu neliktu žāvēt ne uz striķa, ne istabā, bet gan iegādātos veļasmašīnu ar žāvēšanas funkciju ??♀️
Miuce @ 07.04.2023 16:17
Mums ir elektriskais veļas žāvētājs, bet tajā tiek žāvēta tikai gultasveļa un dvieļi, viss. Visas pārējās drēbes tiek žāvētas pakarot. Ja iepērkas Pepco un lielajā Maximā, tas, protams, tos visus mēslus var grūzt iekšā tumble dryer. Bet iedomājies, ir arī dārgākas drēbes, kuras vispār nav liekamas pat vissaudzīgākajā režīmā, kā ir arī drēbes ar izšuvumiem, mežģīnēm, pērlītēm, kuras izmazgāt vēl var maisiņā un saudzīgā programmā, savukārt žāvēšana tumble dryer nav iespējama, lai pēc pāris reizēm drēbes neizskatītos kā no pakaļas izvilktas. Kā arī kādreiz filtrā vajag paskatīties, lai saprastu, cik katru reizi tumble dryer izdauza ārā no auduma šķiedrām, ar laiku drēbes kļūst plānākas un nekvalitatīvākas. Un mūsmājās ir tikai labas kvalitātes un dārgs apģērbs. Tumble dryer nav nekāda turības rādītājs, tajā var kaltēt lielās gultasveļas/dvieļus un no ikdienas/sporta apģērba tikai tad, ja nu tiešām uz sitienu vajag ātri. Man vienreiz bij ciemos tante uz ilgāku laiku, kura labu gribēdama, sameta tumble dryer savas drēbes kopā ar manām, es viņu nosist gribēju, labi, ka ieraudzīju pirmajās piecās minūtēs un savas paspēju izraut ārā, savādāk podā būtu nolaists labs četrciparu skaitlis.
Miuce @ 07.04.2023 16:17
Mums ir elektriskais veļas žāvētājs, bet tajā tiek žāvēta tikai gultasveļa un dvieļi, viss. Visas pārējās drēbes tiek žāvētas pakarot. Ja iepērkas Pepco un lielajā Maximā, tas, protams, tos visus mēslus var grūzt iekšā tumble dryer. Bet iedomājies, ir arī dārgākas drēbes, kuras vispār nav liekamas pat vissaudzīgākajā režīmā, kā ir arī drēbes ar izšuvumiem, mežģīnēm, pērlītēm, kuras izmazgāt vēl var maisiņā un saudzīgā programmā, savukārt žāvēšana tumble dryer nav iespējama, lai pēc pāris reizēm drēbes neizskatītos kā no pakaļas izvilktas. Kā arī kādreiz filtrā vajag paskatīties, lai saprastu, cik katru reizi tumble dryer izdauza ārā no auduma šķiedrām, ar laiku drēbes kļūst plānākas un nekvalitatīvākas. Un mūsmājās ir tikai labas kvalitātes un dārgs apģērbs. Tumble dryer nav nekāda turības rādītājs, tajā var kaltēt lielās gultasveļas/dvieļus un no ikdienas/sporta apģērba tikai tad, ja nu tiešām uz sitienu vajag ātri. Man vienreiz bij ciemos tante uz ilgāku laiku, kura labu gribēdama, sameta tumble dryer savas drēbes kopā ar manām, es viņu nosist gribēju, labi, ka ieraudzīju pirmajās piecās minūtēs un savas paspēju izraut ārā, savādāk podā būtu nolaists labs četrciparu skaitlis.
MačuPikču @ 07.04.2023 17:19Ak Kungs kā Sardeļandris, pēdējā Lieneles story, elso un gārdz, pilnīgi caur kauliem iet. Mans 86 gadus vecais opis, tā neelso ejot, kā viņš.
Nu katrā ziņā, negribas jau piesaukt protams, ļaunu nevēlu, bet iespējams viņam lielas problēmas ar veselību. Iespējams tāpēc arī ir liekais svars. Lielais svars un šāda aizdusa ir sirds un asinsvadu slimības simptoms.