Brenda9 @ 06.04.2023 20:23”Pats galvenais, protams, ir veidot, attīstīt un bagātināt savu iekšējo pasauli. Skoloties un paplašināt redzesloku. ” Teica Liene Kiviča savā dzimšanas dienas postā. Bet tas ir kā viņas gadījumā? Par ko ir runa? Vai arī viņa vienkārši vērpj vārdus, lai būtu kaut kāds ķipa pārdomu bagātais teksts postam?
Minelūše @ 06.04.2023 23:24Kirkira vispār ir cilvēka vārds??Pat nezinu, pēc kā man tas izklausās, bet noteikti ne pēc cilvēkvārda?
elfa* @ 06.04.2023 22:55Kirkira ar putniem :D:D:D
Lieņuks negrib mainīt savu vārdu? Varētu būt Hihiha.
Draudzenītes :D
Veļas saite uz balkona! Ak jē, Liene, tu esi pilnīgas šausmas. Kurš normāls cilvēks šādi uz balkona žāvē drēbes? Tas vien liecina kāds ir Lienes līmenis. Un tā kafija gultā un tīrības pieminēšana ..., kas citam pašsaprotami, tas Lienei brīnums.be.beta @ 07.04.2023 09:34hihi Lenkas ig story, tik instagrammīgi - iefilmēts galdiņš no visiem leņķiem, un "viss tik tīrs un kārtīgs", ka iefilmē tik vienu stūrīti un burtiski griestus, lai neredz to bardaku uz zemes, lai arī cik ātri pārskrēji stūrim, to veļas žāvētāju mēs redzējām - tas nav instragrammīgi ja ?
ZapeNape @ 07.04.2023 10:31Veļas saite uz balkona! Ak jē, Liene, tu esi pilnīgas šausmas. Kurš normāls cilvēks šādi uz balkona žāvē drēbes? Tas vien liecina kāds ir Lienes līmenis. Un tā kafija gultā un tīrības pieminēšana ..., kas citam pašsaprotami, tas Lienei brīnums.
Protams, ka žāvē drēbes uz balkona, bet tā, lai nevar redzēt. Lai ir estētisks skats, nevis kā pie krieviem, kur izkar savas bumbierenes un pupu vestes. Kad dzīvoju pierīgā dzīvoklī, mēs māju apsaimniekojām paši un kopsapulcē pat tika atrunāts, ka šādi veļu nežāvējam, lai mūsu mājā neizskatās pēc bomžu mājas. Bet katram sava audzināšana, kultūras līmenis un sapratne par skaisto. Tāpēc es tagad dzīvoju vietā, kur neviens kaimiņš mani netraucē, ne ar savām apakšbiksēm, ne muzikālo gaumi, ne desu cepšanu.🙂yay @ 07.04.2023 10:47
Es laikam nenormāla, bet bērnībā mamma arī uz balkona žāveja drēbes, es laikam kko neredzu neparastu..
yay @ 07.04.2023 10:47
Es laikam nenormāla, bet bērnībā mamma arī uz balkona žāveja drēbes, es laikam kko neredzu neparastu..
tas jau tik sova del. :)Lesleey @ 02.04.2023 15:05Nu gan. Tiešām. Kur tik burtiski var līst pie cita vīrieša. Tuvāk jau vairs nevarēja. ?
tad uz Italiju nedrikst braukt vispar. Mazajas pilsetinas sapities var omisu apenes :DZapeNape @ 07.04.2023 11:11Protams, ka žāvē drēbes uz balkona, bet tā, lai nevar redzēt. Lai ir estētisks skats, nevis kā pie krieviem, kur izkar savas bumbierenes un pupu vestes. Kad dzīvoju pierīgā dzīvoklī, mēs māju apsaimniekojām paši un kopsapulcē pat tika atrunāts, ka šādi veļu nežāvējam, lai mūsu mājā neizskatās pēc bomžu mājas. Bet katram sava audzināšana, kultūras līmenis un sapratne par skaisto. Tāpēc es tagad dzīvoju vietā, kur neviens kaimiņš mani netraucē, ne ar savām apakšbiksēm, ne muzikālo gaumi, ne desu cepšanu.?
Nē, nē, Itālija tas viss izskatās citādi, tā kā viņu kultūras sastāvdaļa, tāpat kā skaļā runāšana. Bet tie piekārtie daudzīvokļu māju balkoni un lodžijas, manā uztverē, izskatās briesmīgi. Bet nu jā, kā jau teicu, katram sava izpratne.Marfa @ 07.04.2023 11:40tas jau tik sova del. :)tad uz Italiju nedrikst braukt vispar. Mazajas pilsetinas sapities var omisu apenes :D
elfa* @ 07.04.2023 11:29
Same. Man arī mamma bērnībā uz balkona žāvēja drēbes siltajos gadalaikos. Zinu vēl ko, acīmredzot, pēc mūsdienu standartiem šausmīgāku - toreiz bērnībā, mājai, kurā dzīvoja draudzene(daudzīvokļu māja), iekšpagalmā bija pat veļas striķi novilkti un daudzi kaimiņi tur nesa žāvēt palagus utt.
be.beta @ 07.04.2023 09:34hihi Lenkas ig story, tik instagrammīgi - iefilmēts galdiņš no visiem leņķiem, un "viss tik tīrs un kārtīgs", ka iefilmē tik vienu stūrīti un burtiski griestus, lai neredz to bardaku uz zemes, lai arī cik ātri pārskrēji stūrim, to veļas žāvētāju mēs redzējām - tas nav instragrammīgi ja ?
Es arī siltajā gadalaikā žāvēju veļu laukā, bet tam ir speciāla vieta, ne jau pagalma vidū. Arī šodien gultasveļu nesīšu laukā, lai pievelkas ar pavasara smaržu. Un galu galā, katrs žāvē, kur grib, runā jau ir par Lieni, cik viss skaisti, cik viss balti un bāc, apenes uz balkona, tas tā alegoriski.elfa* @ 07.04.2023 11:29
Same. Man arī mamma bērnībā uz balkona žāvēja drēbes siltajos gadalaikos. Zinu vēl ko, acīmredzot, pēc mūsdienu standartiem šausmīgāku - toreiz bērnībā, mājai, kurā dzīvoja draudzene(daudzīvokļu māja), iekšpagalmā bija pat veļas striķi novilkti un daudzi kaimiņi tur nesa žāvēt palagus utt.
Paskatījos to burku. Jā, lienītei viss ļoti slikti. Graudainā ar tām bantīšu lūpām jau ar pēc pamuļķes izskatās. Un, kas viņai mugurā par šausmām? Tur visas sevi atradušas. Vienai 13 orgasmi un atrasts klitors, otra nākamā dienā pēc seksa paziņo, ka ir stāvoklī un trešajai dzīves sapnis palielināt pupus. Augsts lidojums dāmām un ļooooti skaista iekšējā pasaule, bet galvenais to visu paziņot publiski. Nu tā, lai visi var ierēkt, sevišķi meiteņu skolas biedri.Pinky winky @ 06.04.2023 21:39Ak tu mī un žē-cik lienei šķība,nošļukusi seja kopā ar visu birsti. Gauži bēdīgs skats. Tv tas tik ļoti redzams. Ne tur džollijas profils, nekā… Un tās lupatas,kas mugurā-laikam savilka visu,kas bija.
Kustība-gramstīties ap matiem-ir lienes must have jebkuros apstākļos.