MartaOZ @ 06.04.2023 20:58Jaunajā ģimene burkā sērija (šodien) Graudiņa kopā ar Lieni pie tās Sofijas. Sofija piedāvā abām šampi, Liene atsaka un prasa Sofijai - kā Tev? Neko negribas? Sofija saka- gribas visu laiku. Liene atbild, kad es biju stāvokli man aliņu prasījās ? vai tad kaut kad kāda šeit neteica, ka Lienei no alus ir alerģija vai kaut kas tāds ???
Brenda9 @ 06.04.2023 20:23”Pats galvenais, protams, ir veidot, attīstīt un bagātināt savu iekšējo pasauli. Skoloties un paplašināt redzesloku. ” Teica Liene Kiviča savā dzimšanas dienas postā. Bet tas ir kā viņas gadījumā? Par ko ir runa? Vai arī viņa vienkārši vērpj vārdus, lai būtu kaut kāds ķipa pārdomu bagātais teksts postam?
MartaOZ @ 06.04.2023 20:58Jaunajā ģimene burkā sērija (šodien) Graudiņa kopā ar Lieni pie tās Sofijas. Sofija piedāvā abām šampi, Liene atsaka un prasa Sofijai - kā Tev? Neko negribas? Sofija saka- gribas visu laiku. Liene atbild, kad es biju stāvokli man aliņu prasījās ? vai tad kaut kad kāda šeit neteica, ka Lienei no alus ir alerģija vai kaut kas tāds ???
Protams, ka neinteresē Keitija, vai vispār bērni. Vienkārši gribas ieriebt bijušajiem. Sevišķi Lienei, mīļo māmuļu tēlo svešiem bērniem, par saviem sirds nesāp, dzeguze nekrietnā.Kurpīte @ 06.04.2023 14:53
Tas ir naivi domāt, ka kaut vienam no viņiem interesē Keitija. Teftelis toreiz klaigāja, jo bija cietis viņa ego, kā tas varbūt, ka viņam alfa tēviņam, kāds var kaut ko aizliegt un vēl kas, naivā Madara, kas “izvilkta no laukiem” . Tapēc arī kliedza par tēva jūtām, bet viņam ne silts, ne auksts uz saviem bērniem. Bet šizo birste tik piebalso, nu pricipā kā visam, ko andža izvemj.
Lienei viena pretruna otras galā. Jeezus, kā var tā dirst visu laiku. Pati vēl nesen q&a teica, ka no alus alerģija. Idiote!MartaOZ @ 06.04.2023 20:58Jaunajā ģimene burkā sērija (šodien) Graudiņa kopā ar Lieni pie tās Sofijas. Sofija piedāvā abām šampi, Liene atsaka un prasa Sofijai - kā Tev? Neko negribas? Sofija saka- gribas visu laiku. Liene atbild, kad es biju stāvokli man aliņu prasījās ? vai tad kaut kad kāda šeit neteica, ka Lienei no alus ir alerģija vai kaut kas tāds ???
kapibara @ 06.04.2023 21:10
Notecēja jau Ļenai siekaliņa, kad šampi piedāvāja.
?
EsFeja @ 06.04.2023 21:44
Es tikai nesaprotu, kā var būt tik neprofesionāla tetovētāja, kas ļauj (pat pati piedāvā) pirms un pēc tetovēšanas dzert šampi? Šausmas.
Pinky winky @ 06.04.2023 21:47Graudiņa grib mainīt vārdu uz Kirkira?? Wtf? Kā ko tādu var izdomāt?!! Ai dont anderstenders šito?♀️
Krizdole @ 06.04.2023 22:04
Bet viņai pat piestāvētu. Un sirdsdraudzenei arī būtu vieglāk saukt - ku-kuu, Kirkir! ?
Pinky winky @ 06.04.2023 21:39Ak tu mī un žē-cik lienei šķība,nošļukusi seja kopā ar visu birsti. Gauži bēdīgs skats. Tv tas tik ļoti redzams. Ne tur džollijas profils, nekā… Un tās lupatas,kas mugurā-laikam savilka visu,kas bija.
Kustība-gramstīties ap matiem-ir lienes must have jebkuros apstākļos.
Krizdole @ 06.04.2023 22:04
Bet viņai pat piestāvētu. Un sirdsdraudzenei arī būtu vieglāk saukt - ku-kuu, Kirkir! ?
Minelūše @ 06.04.2023 20:49Savulaik mēs te priecājāmies, ka Mia pie krustvecākiem atstāta. Skuju. Krustvecāki izrādās tādi paši pļēguri kā vecāki. Man sāk likties, ka Kiviču paziņu lokā vispār nav neviena normāla cilvēka.